- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за мръсни смс-и
Тооолкова са нелепи, че нямам думи. Най-много да избухна в смях.Първоначално написано от kyon
[quote="deadfish"]Кажи го на гласПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
искам да ти порна путката от секс.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от xPafx
![]()
Половината смс-и ако ги получа или ще избухна в смях както написаха по-горе, или ще те овтратя до немай къде.
А ако някой ми прати "Ще те клатя като гладен циганин джанка" или каквото беше там направо го зарязвам, сериозно ....
Не съм толкова креативна че да измисля аз смс, но все си мисля, че еротичния смс трябва да е лек и намекващ, а не цинично откровен. Убива се тръпката според мен, ако посланието не е двусмислено. Но това може и да съм само аз.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така е... е, аз харесвам и цинично откровените, но не просташки като "ще те клатя като..". Нямам против да ми опише подробно какво мисли да прави с мен, когато се появи възможност.А леките и намекващи са винаги добре дошли.
Темата да се направи важна и предложените смси да се отпечатват на Стената на плача всяка седмица.
Казах.
На скоро получих смс - " Тази нощ е много гореща ела да ти разтворя краката и да се проветрим " умрях да се смея![]()
Най-хубава свирка става от млада върба![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн