.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    "Мога да бъда иглата под кожата ти, дрогата потичаща бясно по вените ти, караща те да полудяваш и при най-малкия тласък на буталото. Дрогата обладаваща те малко по малко и караща те да изпиташ огромния непреправен екстаз под формата на желания оргазъм. Приятна следваща доза "

Вземи ме още тази нощ, сякаш за последен път. Нека да усещам твоята мощ, ръцете да не могат да се спрат. Люби ме бавно, после ритъма смени. Изпивай жадно, мислите плени. Разтвори с поглед бедрата, нека да те искам. Ухапи ме по устата, към мен да те притискам. Целувай гръдта ми, накарай ме да стена. Спри дъха ми - нека бъда изтощена. Нахлуй в мен, тласък подир тласък. Да не знам нощ ли е или е ден, а по мене твоя блясък. Щом настъпи кулминацията тъй желана за последно притисни ме. А аз лежаща на дивана ще ти кажа "Пак люби ме."
    Тооолкова са нелепи, че нямам думи. Най-много да избухна в смях.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    [quote="deadfish"]
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Въх, ако щете вярвайте, тамън осъзнах какво значи щ+щ [/i]
    Какво значи?
    Кажи го на глас

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

искам да ти порна путката от секс.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    искам да ти порна п****та от секс.

Половината смс-и ако ги получа или ще избухна в смях както написаха по-горе, или ще те овтратя до немай къде.
    А ако някой ми прати "Ще те клатя като гладен циганин джанка" или каквото беше там направо го зарязвам, сериозно ....

Не съм толкова креативна че да измисля аз смс, но все си мисля, че еротичния смс трябва да е лек и намекващ, а не цинично откровен. Убива се тръпката според мен, ако посланието не е двусмислено. Но това може и да съм само аз.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Така е... е, аз харесвам и цинично откровените, но не просташки като "ще те клатя като..". Нямам против да ми опише подробно какво мисли да прави с мен, когато се появи възможност. А леките и намекващи са винаги добре дошли.

Темата да се направи важна и предложените смси да се отпечатват на Стената на плача всяка седмица.

Казах.

На скоро получих смс - " Тази нощ е много гореща ела да ти разтворя краката и да се проветрим " умрях да се смея

Супер фен
    Град
    България
    Най-хубава свирка става от млада върба
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си