- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абее винаги закъснява тва момче...
Приятелят ми звънна преди няколко часа и ми каза, че в 20часа ще дойде вкъщи. ОК аз реших да му сготвя любимото ядене, за да го изненадамЗвънях му към 3 пъти и той най-накрая си вдигна телефона и ми каза "Ами аз ще дойда към 21" .
Случвало ли ви се е да ГО чакате 20-30 мин, защото може би 90% от случаите, в които се разбираме да се видим той закъснявяяяяяяя![]()
Говорили сме много по този въпрос и той казва "емии не мога да съм точен" и колкото да му повтарям да ми звънне и да ми каже той не ме разбира... пфф поне да не му бях правила с такова желание "изненадата"
![]()
Много мразя да ми закъсняват.Неточните хора въобще са ми като трън в очите. Щом аз мога да не закъснявам, значи и те могат. За мен е проява на неуважение.
Случва се да има нормална причина, тогава - ок. Но редовно...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
предполагам, че ще се почувства тъпо като си види изненадата
Когато ми каза, че ще дойде към 21 му казах, че има изненада и въпреки това той пак твърдеше, че към 21 ще дойдееии се ядосах и му казах да не идва по-добре
![]()
говорили смеее много пъти и той ми казва, че не може да е точенн!!!!!!! Даже миналия ден разбрахме се да се чакаме до утях е ок аз пристигнах точно, а него го нямашее..звъннах му и той ми каза, че още си е в тях и след малко ще дойде![]()
кажи му, че трябва да се научи да е точен.. дръж на своето
Еми вземи си поука най-накрая и като ти каже друг път час си знай, че ще закъснее с поне 30 минути. Като си го знаеш, защо се ядосваш?
Иначе не ми се е случвало. Всичките ми гаджета са били точни. А и аз не го допускам. Не чакам никого. Най-тъпото, което може да се случи е момиче да виси сама някъде и да чака някого повече от 10 минути. Забавили ми се и 5 минути звъня, ако ще закъснява измислям какво да върша, докато стане време за срещата ни. Никога, никого не чакам. Това е работа на момчетата.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като го знаеш какаъв е,другия път му кажи да дойде в 19 и ще дойде тамън на време в 20.
Problem solved.
Като знаеш, че закъснява.. просто му казвай 1 час по-рано, че ще е срещата и ще дойдеш ти със закъснение, той точно. А ако сте някъде навън - чакаш 5-10 мин, ако го няма заминаваш си и не даваш обяснение. Да се научи.
Изпробвай някой път да го заплашишКажи му ,ако ми закъснееш пак , няма да ме видиш 1 седмица (може и нещо по грубо ,но незнам кви са ви отношенията ) Ще видиш как ще направи всичко възможно и невъзможно и няма да има оправдания
![]()
ей сега говорихме и каза, че цял ден НИЩО не съм правила и да съм спряла да го занимавам с ГЛУПОСТИ....ама иначе бил тръгнал към вкъщи... пфф къв човек е тва...
Проблема явно е в тебеПървоначално написано от snowbow
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Най-добрата ми приятелка винаги закъснява,ама накрая свикнах и си предвиждам поне 30 мин. закъснение и просто и аз закъснявам и пристигаме д/г едновременноМоже и ти просто да го имаш в предвид или и ти да закъсняваш или да му казваш по-ранен час нарочно.
По това което ти е казал последно незнам защо ,но мисля ,че проблема не е само до закъсненията![]()
ако знаеш само колко си прав/а....Първоначално написано от Unattainable
![]()
Ауу, тва най го мразя. Той пък е ебаси тутавия.Като моя ми каза, че ще се оправи за 10 мин, а се оправи за 20, му казах, че е като женичка. Той се засрами и сега е по-бърз
![]()
Мъжко съми се опитвам да съм прав винаги
Един сериозен разговор може да ви помогне
Но недей да го "занимаваш" с работи от сорта защо закъсняваш , колко време ще търпя това ,ами му кажи ако ме обичаш следващия път няма да закъснееш.
Ми сложи го място. Ти му позволяваш и той затова така прави. Като дойде сега у вас му кажи какво си му готвела и че не може така да продължава. Като мисли, че няма да се оправи на време да ти каже по-късен час. Кажи, че няма да се разсърдиш, ако се виждате не в 20, а в 21 часа, но просто да бъде искрен и точен. Следващия път, когато направи така ти му се обади! Как може да допускаш някой да закъснява и ти да чакаш да ти звънне. Като ти звънне следващия път да каже, че ще дойде след час, кажи че си уморена и няма да излезнеш и точка.Първоначално написано от snowbow
♫ Beautiful.. ♫
Обяснила си му .. не е разбрал!
В такъв случай следващия път като ти направи този номер му кажи "на мен вече не ми се излиза" и може и да се научи, а ако все пак и това не помогне вече от тебе зависи дали това можеш да го преглътнеш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
sladkish_14 , би ли ми казала само на колко си години , защото тея твойте разсъждения са просто смешни![]()
аз му звънях, но той не ми вдигна, за да ми каже, че ще закъснее.
И в момента е вкъщи и като му повторих отново за изненадата каза "аз не искам нищо от теб уее" и в момента си гледа мачаааПитах го защо е дошъл вкъщи само да гледа мача ли и той каза, че ще гледа каквото си иска.
![]()
![]()
Простоо много сме говорили, много сме се карали, а той е такъв инат.
не че не съм свикнала да го чакам, а просто не искам да свиквам..всеки път се надявам да е точен....за 3 години почти никога не е идвал точен
ПП майка ми му "издаде" изненадата точно той като влезе вкъши![]()
Ако това е зряло .. лошо за тебе ..Първоначално написано от Unattainable
![]()
![]()
![]()
Това, че днес си се регнал не ти дава право да си даваш мнението, за който и да е потребител от форума!!![]()
Priceless .. <3
Авторке, на колко години сте?![]()
Priceless .. <3