.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    аз съм на почти 18 той ще става на 22

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от snowbow
    аз съм на почти 18 той ще става на 22
    Понеже не го познавам, като страничен човек ти казвам, че за мен това е недорасло дете ..
    Как си позволява да ти закъснява всеки път, да те омаловажава заради някакъв мач .. извинявай ама това е твърде показателно за това колко държи на теб!! (МОЕ МНЕНИЕ)
    Ясно ми е, че явно много държиш на него, но съм изпадала в ситуацията да му прощавам всички простотии само, защото го обичах и повярвай ми до никъде не доведе това, освен до рев и нерви от моя страна ..
    Помисли си хубаво дали това е човека за теб ..
    Такива неблагодарници НЕ се променят ..

Hilary_ нито съм обидил някой , нито съм казал нещо тъпо , незнам за кво се драпаш , нямам намерения да споря с тебе И не , не е зряло , просто беше поредната лигавня

И в момента е вкъщи и като му повторих отново за изненадата каза "аз не искам нищо от теб уее" и в момента си гледа мачааа Питах го защо е дошъл вкъщи само да гледа мача ли и той каза, че ще гледа каквото си иска.
    Ама възможно ли е да е толкова прост тоя? То поне закъсненията му да компенсират с отношение, пък то... За чий го търпиш още?

Unattainable - Никой не е споменавал обиди! Прибързаното ти изказване за човек, който НЕ познаваш е изключително повърхностно и просто ме подразни ..
    Аз още по - малко имам намерение да се занимавам с тебе .. точка.

И си мислиш ,че като кажеш накрая "точка" ти си правата и невинната .. хаха.. смешна работа

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе...закъсненията са ви последния прожблем на вас. Ама... това влияе негативно на теб. Знаеш приказката за пуяка и горските певци нали?

По принцип аз не бих търпял подобно поведение. Един път ще ми закъснее някой, и ще бъде предупреден. Втория път като заксънее пак, трети път няма и да има.

Не знам защо го търпиш, ти знаеш ли?

Hint: "Обичам го" е неоснователна причина в случая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

хах ами имаме си доста проблеми не е само този, но днес той прекали и реших да споделя с някого.
    Много добър човек е, но наистина се държи като малко дете!!!!!
    И да обичаме се, заедно сме от много време, отначало ни беше много трудно заедно (от моя град е, но учи висше в друг град)..идва си всяка седмица, за да сме заедно, а през лятото си е тук и се виждаме по-често.

И въпреки тези неща, които прави за теб пак не го оправдават постъпките му .. за какво е дошъл сега при теб? За мача ..
    Обичайте си се, но по начин който не вреди на единия от вас ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    но наистина се държи като малко дете!!!!!
    (от моя град е, но учи висше в друг град)
    Наистина... не те разбирам. Ако ти е приятно такова отношение - стой си така. Ако ли не - вземи мерки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    там тарарам тарарарам..
    *сън*

Супер фен Аватара на Shia
    Обаждай му се 3 часа предварително да успее да се подготви.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Виждам че много го обичаш и държиш на него.Но това че закъснява почти всеки път за мен показва, че не е много съзрял за годините си.Аз винаги съм точна и просто много ме е яд като някой закъснява.За мен това е един вид неуважение.А тези мачове, пфуу.. От скоро се вързах да гледам футбол само заради едно момче..и какво да кажа..умирам си от скука Моя съвет е да му покажеш, че няма вечно да го чакаш.Да разбере малко кой командва парада. А и между другото това да му казваш един час предварително, също не е лоша идея.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Седни и поговори с него сериозно. Обясни му,че не ти е приятно да се държи така. Да гледа да е точен. Просто му обясни всичко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenkaaa
    А не си ли се замисляла,че причината в закъсненията може да се дължи на нещо друго?! .. Иначе като няма кой знае каква работа,защо ще закъснява толкова.. ?

Всеки ден ходи на стаж в една банка, а специално днес имаше работа на село (помага на дядо си). Явно говориш за изневери, но не..почти съм сигурна
    От вчера сме на нож с него. Преди да си тръгне ми каза, че ще ходи на рожден ден на едно момче във Варна (там където учи) и на др. ден щял да си подаде документи за общежитие.....е ок обаче на мен ми обеща да отидем заедно да подадем тези документи и ще се разходим. Сега това няма да стане... ии много ми е интересно на този рд къде ще спи след като се напие Говорих с нашите и те ми казаха да му кажа, че ще отида с него във Варна на рождения ден, обаче не съм поканена..абеее

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е,ти си му приятелка.. при нас с моя приятел пишат (обаждат се) или на мен или на него.. но си имат напредвид,че няма да отида сама

snowbow, тъжно е, но след толкова дълга връзка по всичко си личи, че те е приел за даденост.

Hilary_, искрено ти благодаря.

Unattainable - няма какво да ти се обеснявам на тебе, щом не ти харесва коментара ми - не го чети.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Аз пък да ви кажа честно братя и сестри...изобщо не ми пречи. Чакала съм и момчета и момичета ;D Чакала съм много пъти доста,примерно говоря за нещо от рода на 15-20 мин. Ми седя си и си мисля мои неща и съм се загледала в една точка кат лудите и то времето си минава!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Много мразя да ми закъсняват. Неточните хора въобще са ми като трън в очите. Щом аз мога да не закъснявам, значи и те могат. За мен е проява на неуважение.
    Случва се да има нормална причина, тогава - ок. Но редовно...
    Брях,брях

Тука ми мирише на нещо друго. Нещо не ми харесва държанието му към теб. И се чудя как го търпиш? Ако на мен ми каже остави ме гледам си мача, ще му обърна чинията с храна на главата. И Довиждане. : Мисля, че сериозно трябва да поговорите.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ако винаги се държи така с тебе .... лошо

бе кви са тези глпуости закъснява по 100 часа, идва гледа си мача, е*и го в г*за тоя нещастник, ти ще му готвиш той ще ти се прави, изобщо не се примирявай с положението и то явно не е и закъсненията само ами не си и изпълнява обещанията които ти е дал....той кво на акъл ли те пробва колко ти е търпението ли кво, изобщо не му позволявай да се държи така с теб, на 18 си, има още мн мъже не си пропилявай най-хубавите години с тоя мухъл да му търпиш настоенията...защото явно не го заслужава това са елементарни неща в една връзка...уважение му викаха май....

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Това показва несериозно отношение към теб и към връзката ви....и че не му пука или поне си мисли,че всичко ще му се разминава ,защото го обичаш и нямаш против да го чакаш Х часове или минути...аз на твое място бих му дала урок.....дай му някой път да опита от собственото си лекарство -разберете се да се видите и го остави той да почака,а после му звънни след 1 час и му кажи,че не можеш и имаш среща с приятели- да видим дали отново ще си позволи да направи същият номер...
    Но като цяло аз неточни хора не приемам....това е липса на уважение към човека,с който имаш среща

Пф мн мразя някой мъж така да се отнася с жена!!!!!!
    Лично аз такива проблеми нямам и мн се радвам защото и аз мразя да ми закъсняват.Ако ще закъснява винаги ми звани че ще закъснее.

Това че ти си му приготвила изненада и той така ти се репчи и сте от 3 години заедно не знам изобщо как го тъпиш сериозно.На мене не ми биха издържали нервичките.
    Преди ходех с един подобен идиот.Закъсня,прибра се бяха го ядосали сипах му да яде и той ми се развика само това ли.Разбира се аз откачих щото цял ден се въртя около печката чистя и некви такива и той само това ли! Хванах чинията и дирекно както е с яденето я хвърлих по него(знам че е детинско,но и той не оцени жеста който направих с това че се прибира уморен и има сложена топла вечеря на масата и то поднесена с любов)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си