.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Напълно ми е позната тази история, само дето аз моя го търпях само година. Тоя явно няма никакво уважение. Освен това, всеки влюбен човек би искал приятелят/приятелката му/й да бъде с него/нея на който и рожден ден да е това... Нали разбираш накъде бия? Както и мислят всички останали - зарежи го, не си губи повече времето с тоя!!!

Моето мнение е:щом след толкова много разговори и той продължава да закъснява и след като казваш,че се държи по този начин,той не те цени [нали според мен да закъснява всеки път може би така се опитва да ти покаже,че не си му толкова важна] ...или не знам.Може и да греша,но според мен след като той продължава да се държи така,може би е най-добре да не си с него.Или другият вариант е да се опиташ да говориш с него за държанието му,за това как се чевстваш.И по това както ти отговори след това ти ще разбереш как да постъпиш!

Ashenvale девойчеее, никой не те кара да пишеш в тази тема нали?
    Сигурно си супер много ограничена, за да си мислиш, че ТРЯБВА да обиждаш другите. За да обиждаш значи си слаба на думи.
    П.П благодаря на всички отговорили

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Много мразя да ми закъсняват. Неточните хора въобще са ми като трън в очите. Щом аз мога да не закъснявам, значи и те могат. За мен е проява на неуважение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си