- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с очите.
Значи мъж на 15 съм, не работя, имам си приятелка на 14, с която ходим от няколко месеца. Нямаме никъв проблем, освен едно нещо, дето е в главата ми.
Чувствам се брутално, откакто започнах да я..Нали... Джугара-джагара.Вече една година и нещо не мога да се отърва от усещането, че я обезчестявам по някакъв начин. Дефлорирам я грубо, не я жаля, за което ми е мнол кофти, но тя ми казва, че се чувства чуково. Само дето има един момент, когато ме погледне право в очите и тя изглежда толкова уникално яко невинна и непорочна, че почти ми се доплаква (а аз не съм някой путьо и не съм плакал от години). Няколко пъти вече не мога да свърша, докато я гледам. Тия огромни сини очи ме убиват просто, има някаква особена тъга в тях, като на бебе. И проблемът ми е, че се чувства като животно, което убива някъв ангел, много ми е зле. Секса трябва да е страстен и дивашки, а тя с нейните очи направо ме загробва в някъв гроб.
Не се бъзикам или нещо същото, не ползвам наркотици и не пия. Просто усещането е някво супер странно и притесняващо, все едно майка ми ме гледа, докато я дефлорирам .
Всъщност е "джагара-джугара"....
Мамка ти!!!Първоначално написано от Sh@d0w
Ама това не се брои за мнение, нали?![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не я гледай в очите и проблема ще се реши![]()
Напротив,пак съм преди тебПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Кажи си сбогом на свирките за една седмица напред!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Та да пробвам пак: Брои ли се?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аааа не е честно така,удар буквално под кръста!![]()
Това си беше напълно сериозно НЕспамерско мнение в сериозната тема!
ПП.Ама ти сериозно ли ;O
Не.Дишай.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Пуснах сълзичка. Доста жалостно си го описал. Само едно не разбрах... ходите от няколко месеца, но от година и нещо чувстваш, че я обезчестяваш? Я пак.
м/у другото, темата е напълно сериозна... единственото жалко е предателството което авторката извърши спрямо мен.... аз споделих с нея проблема си на ЛС, а тя го направи публично достояние...Първоначално написано от miminko
никога не съм се чувствал толкова унижен...
И все пак, съвети са добре дошли...
Трябват ми още 25 мнения иначе няма да заспя спокойно.Първоначално написано от miminko
Не гледай на нея така, от прочетеното имам чувството че мислиш за майка ти докато чукаш гаджето ти. Мисли за нея като сексуален обект и не я гледай като толкова непорочна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5