- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не издържам повече, ще избягам от нас
Родителите ми са ужасни, не ми позволяват почти нищо, държат се с мен като с малко, неосъзнато детенце, което едва ли не не съзнава какво прави и трябва да се следи постоянно. Майка ми държи да ми купува всички дрехи, събрах пари и си купих сама една чанта, тя я изхвърли. Баща ми следи постоянно профила ми в фейсбук. Мога да излизам навън най-много три часа, и то с човек който те лично познават. Не разбирам защо се държат така, не съм им давала повод да се съмняват в мен, добра ученичка съм. Какво ли не съм опитала, плакала съм, разговаряла съм сериозно с тях - не става. Дори ми изтриха половината контакти от телефона, защото според тях тези хора не ми влияели добре :Х а нещото, което преля чашата, беше когато на няколко пъти баща ми ме удари защото не съм знаела как да говоря с него :Х имам пари, има къде да отида, просто взимам си багажа и се махам! Просто не мога да живея така повече. На 15 години съм..а се съмняват в мен, добра ученичка съм. Какво ли не съм опитала, плакала съм, разговаряла съм сериозно с тях - не става. Дори ми изтриха половината контакти от телефона, защото според тях тези хора не ми влияели добре :Х а нещото, което преля чашата, беше когато на няколко пъти баща ми ме удари защото не съм знаела как да говоря с него :Х имам пари, има къде да отида, просто взимам си багажа и се махам! Просто не мога да живея така повече. На 15 години съм..
надявам се да променят отношението си.. а и нямам какво да губя. Просто не мога повече така, като затворник съм
Да не си забравиш четката за зъби че майка ти ще ти се скара.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
dPa3HuTeJl,не мисля,че има място за подигравки,ами моето мнение е,че щом имаш пари и има къде да отидеш давай,но прецени колко пари имаш и докога ще ти стигнат,да не стане така след ден,два да се върнеш и родителите ти да не са осъзнали нищо в забързаното ежедневие.
Но това баща ти да те удари за това,че не знаеш как да говориш с него ми се струва наистина прекалено.Всеки има проблеми с родителите,родителите на много от нас ни тормозят и ни досаждат и ни тровят нервите и психиката мислейки,че ни помогат много тинеджари са минали през това,не си единствена.Моето мнение е да прецениш колко време ще трае бягството,и за какво и до кога ще ти стигнат парите.Но като чувам какви са родителите ти,през главата ми минава мисълта да не стане по лошо,отколкото да се осъзнаят,за това бягство отношението им към теб да се влуши още повече.Опитай се да им обясниш,че всеки има нужда от лично пространство.Зaщото всеки тукa дава акъли и съвети кой как да постъпи в различни ситуации,но нека първо да си зададе въпроса той как би се чувствал и как би постъпил в определена ситуация.
Това е моето мнение по въпроса.![]()
Ето ти някои предложения:
Вземи един пепелник и се удряй по ръката да си направиш синини, след което http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 се обади на някои от тези телефони...(надявам се сещаш какво имам предвид)
Другия вариант е следния: Вземи един нож и убий родителите си или поне единия от тях... ще лежиш към 3-4 години в поправителен дом и на 18 ще излезеш...
И омг... направи си нов фейсбоок и винаги си трий хронологията на посещаваните от теб сайтове... пак тъпият ти баща нека си ти следи стария фейсбоок... деба копеленцето долно гадно...
Родителите са някви супер консервативни хора... аз ако съм кат теб изобщо няма го слушам, ще се прибирам в 12 вечерта пияна и за нарочно ще си сложа презерватив в джоба... и нека си мислят квото щат...И ако те закарат на доктор да проверят дали си правила секс, използвай някои от телефоните от темата която ти дадох и поискай http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...86%D0%B8%D1%8F (еманципация)
ами имам към 300 лева, ще отида или при баба и дядо за постоянно ( и те никак не се разбират с наще ), или за извесно време при приятели.. страх ме е само да не ме върне полицията, защото те със сигурност ще ме пуснат за издирване.. lovehorror благодаря ти за отговора.. моля ви не се подигравайте, объркана съм много
lovehorror момичето ти каза, че е пробвала всичко, но без ефект...
Просто родителите им са някфи супер изперкали и единственото спасение от такива психопати е да го убиеш, колко и странно да звучи...
Защо ли? Ами защото това момиче утрешният ден ще порасне... и кво родителите цял живот ли ще им се месят и ще мислят вместо нея, и само ще им троват нервите... Затова да взима мерки още докато е с време. Или ги убий или поискай помощ от закрила на детето и поискай ЕМАНЦИПАЦИЯ!!! Че, когато порасне и излезе от теен възрастта, родителите ще я мислят още за малкото им момиченце...
Колкото и да е странно жал ми е за тях и не искам да страдат, затова искам да променят отношението си, да не се нараняваме взаимно..
Ами ако има къде да отидеш..например при баба ти отиди там. Аз съм сама от 12 годишна и така реших . И аз ще съм на 15 скоро ако искаш ми пиши лс![]()
Опитай. Нищо не губиш. Лично аз не знам как бих постъпила в такава ситуация. Може би щях да се опитам да поговоря с тях,но като чета какви са ти родителите,надали ще има ефект. Но таз' идея,както си има плюсове,така си има и минуси. Като се върнеш у вас,което може би ще стане след определен период от време и родителите ти не са осъзнали защо си го направила,ще се съмняват още повече в тебе,и този ти "ад" ще продължи.Първоначално написано от PamelaIvanova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така е,просто ти пречат да се изградиш като личност,защото в тази възраст ние съзряваме,изграждаме се като личности,а какво ще стане от нас ако постояно на всяка минута ни се казва какво да правим,това го направи така,това не го правиш както трябва...нали ние трябва да се изградим като самостоятелни хора,след 3-4 години като станем на 18 ще чакаме някой да ни свърши работата,защото родителите ни уж за да ни направят добро на 14-15 години са ни третирали като деца от детската градина.А най-лошото е,че наистина в резултат от този тормоз в буквалния смисъл,оставаме без нерви,и после намразваме родителите си,посягаме към цигари,към алкохол,дори някои към наркотици,за да намерим минута спокойствие и уединение от този непрестанен тормоз.И ако някой е виновен да пием,пушим и така нататък то в повечето случаи това са родителите,от които не получаваме и капка разбиране,заради огромната дупка между поколенията.
На твое място взимам колата и изчезвам,само при мисълта ,че нямам книжка и може да ме хванат ще си ме върнат вкъщи и ще се извиняват йо...ама тва е идея,само ако можеш да карашОбаче е много крайно ..ходи си при баба,трябва да разберат,че не си чак толкова малка,трябва да се научиш на самостоятелност.
![]()
Моите и твоите родители са като 2 капки вода.Чуствам се по същия начин като теб майка ми и баща ми са ме удряли не веднъж и аз съм добра ученичка завършвам 5.50 с 5.75 но ... Разликата е че ти си на 15 а аз съм на 14 .Обмисляла съм плана за бягство,но по простата причина че нямам пари(защото майка ми ми ги взима всичките) и градът е малък .... за твоя случай мисля че колкото и да не се разбират не е добро решение да отидеш при баба си и дядо си.Все пак си ИЗБЯГАЛА мислиш ли , че точно за това няма да им кажатОбмисли добре нещата,защото ако те намерят .... ще стане много по-лошо .... И идва 15 септември ... какв0 няма да х0диш на училище ли ?Ще си пропиляваш бъдещето ли ? Или пък ще идеш ... ми там ще е първото място на което ще те намерят ! ! ! и по-добре ако питаш мен не вземай съвета на NerZhul
Не убивай родителите си ЗА БОГА .... Не мога да кажа нищо повече .... ти трябва да си прецениш както казаха по-горе всеки дава акъли но ... единственото което мога дати пожелая е УСПЕХ
![]()
Миличка, ако мислиш , че е наистина наложително вземи си багажа и иди при ,както казваш , баба или някоя приятелка, но според мен ,ако направиш така нещата ще станат само още по зле. Все пак по някое време яе се върнеш у вас и тогава ще са още по строги и стриктни към теб. Но пък от друга страна.. те не се държат приемливо, нито пък разбират от дума..щом след като са стигнали да ти казват с кой МОЖЕШ да дружиш с кой не, след като нон-стоп те проверяват, не мисля ,че това ще ти помогне за в бъдеще. Не знам как точно трябва да им се каза.. или пък най малко от кой, на твойте скъпи родители ,че ако сега не ти оставят малко личен живот или пък ,ако те лишават от контакти с повечето деца ,защото "не ти влиаят добре" ,ще имаш доста големи затруднения като пораснеш и като трябва да си търсиш добра работа. Предполагам , че всичката тази .. с извинение глупост ,я правят само защото искат едва ли не президенстско бъдеще за теб. В което аз лично не виждам нищо лошо..но ако продължават така.. наистина не мисля ,че ще можеш да се развиеш и като личност ,а пък най- малкото ,което е, не мисля , че след като толкова те ограничават ,ще можеш да общуваш нормално за напред..Не знам може и аз да бъркам, но миличка, каквото и да казваме ние в този форум ,нищо не се знае ,че или ще се случи, или ще е точно така както ние го казваме.Но все пак си имай едно на ум, че ние не знам точно какво ти е положението. по простата причина ,че не сме изпаднали в него и не разбираме точно какво ти е на теб сега .. и поради тази причина каквото и да кажем, както може да се окаже напълно вярно и добро за теб, така може да кажем нещо погрешно ,което няма да ти повлияе много добре. Така че, сама трябва да решиш какво трябва да правиш. И не се притеснявай.. все ще имаш някой ,който да те подкрепя. Ако имаш някакви въпроси по това йието съм написала.. и мисля , че хич не е малко.. ще се радвам да ти отговоря![]()
Ухаа колко много сте писали и ако темата се окаже поредния фейк -ЯКООООО
опитай се да говориш с тях пак,ако се върнеш вкъщи след като избягаш.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Опитах се за последно да говоря с тях сериозно, казаха ми че всеки трябва да си знае мястото и че само родителите, които не се интересували от децата си, ги оставяли да се скитат по улиците :// реших го, утре сутринта се махам. Ще отида при приятели за около седмица, после ще им се обадя да ме вземат и се надявам да разберат грешката си.Ще се пазя много, страх ме е само да не ме хване полицията..
И аз така един път реших да избягам ,беше за 2-3 часа , спекох се и се прибрахсега се смея на тъпите си идеи ........
И ти си като мене , багажчето и аут .. Работа - Орифлейм или Ейвън .. Дом- където намериш .. Пари - За сега имаш .
Успех![]()
Мила, трябва да си наясно ,че след това ще стане още по -трудно! Но щом си решила вече ..желая ти успех и дано всичко да се оправиПървоначално написано от PamelaIvanova
![]()
![]()
Та избяга ли?
-Леми.
-Не!
-Бог?
Сигурно "да"!
-Леми.
-Не!
-Бог?
когато се върнеш пиши какво се е случило![]()
Passion is Fashion ;]