- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не издържам повече, ще избягам от нас
Аз съм на 14, моите родители никога не са имали много време, откакто сестра ми тръгна на ясла преди около 10 години не винаги има някой с нас. От този момент нататък, ни взимаха последни от цялата детска градина и не винаги ни взимаха те(колеги, които да ни закарат вкъщи или нещо от сорта...), около година по-късно спряха и да държат постоянно да има някой с нас, не че не искаха просто нямаше кой. До преди 4 години, винаги беше тяхно задължение да е сготвено и да сме си вкъщи. Преместихме се и около година бяха толкова заети, че се прибираха към 11 вечерта и излизаха преди 6 и 30 сутринта. Имах навика към 9-10 да се прибирам в къщи през пролетта, стига да има някой на вън с мен толкова късно. От мен зависеше да взема от училище сестра ми, ако ги няма и да я оставя вкъщи. След което имаха малко повече време и нещата се нормализираха, но пак не съвсем. От тогава, за кратки периоди и ни оставят сами в къщи, тях ги няма ама ние сме на училище и просто оставаме сами за ден-два.
АЗ ОПРЕДЕЛЕНО НИТО ПУША, НИТО ПИЯ, НИТО СЕ ДРОГИРАМ, НЕ СЪМ ОПИТВАЛА ЦИГАРИ И ДРОГА, АЛКОХОЛ САМО ЕДНА КАПКА ПО ИДЕЯ НА МАЙКА МИ. ТАКА ЧЕ НЕ САМО ОТ РОДИТЕЛСКОТО ПРИСЪСТВИЕ ЗАВИСИ КАКЪВ ЩЕ СТАНЕШ. ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ПРЕЦАКАХ БЕШЕ УЧИЛИЩЕТО ( ТАКА И ТАКА ГО БЯХ ПРЕЦАКАЛА АМА СЪВСЕМ ГО ЗАРЯЗАХ, ЕСТЕСТВЕНО НЯМАХ ПРОБЛЕМ С УСПЕХА, САМО НЕ ПИШЕХ ДОМАШНИТЕ СИ)