.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

СПЕШНО !!!! моля ви помогнете ми спишно трябва ми до 08.08

гаджето ми на 08.08 има рожден ден може ли съвет какво да му подаря ? малко информация: металист е ама не е някакъв груб а е мнг нежен и мил (Поне с хората с които го заслужават) таа някой идеи ?? плс :* : )
    If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?

какво толкова спешно имаш още 4 дена давай по-спокойно

Супер фен Аватара на elysunny
    гривна на любимата му група ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    "металист" ..

Не те знам от къде си ама ако си от София - отиваш в "На тъмно" и си избираш нещо ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Албум на дадена група. Постери, плочки, тениски и прочие ще му харесат. Абе той е лесна работа. Нещо музикално и си готова. Има супер симпатични мини макети на китари, може биография на някоя група.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

za sofia poprincip sum ot tam ama sega sum na selo i nqma da si xodq ;d kolkoto do grivnata e dobra ideq inache ne e nujno da e nesh svurzano s metala ;d
    If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Е да, ама сещаш се, че ние не го познаваме и музикалният му вкус е единственото нещо, което знаем за него, затова всички се хващат за това..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на CR0W
    http://metalheaven.bg/

има всичко освен дискове...

novasum
    nirvana13

kolkoto do metalheaven znam ;d i az sum metalistka ;;d ma inache smis ako zabrawime che e metalist i dr gluposti i recheme che e momche smao tfa znaeme za nego kakwo bixte podarili na momche?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Билети за театър/концерт/кино?

И пиши на кирилица.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Билети за театър/концерт/кино?

И пиши на кирилица.
    В малък град сме няма нито идно от изброените ;д аз се чуда що не му зема едно кило картофи и кайма и да си прави мусака ако е гладен ;дд

Град
    В мислите на хората
    Земи му кило домати, краставици, малко сиренце и домашна пърцуца. И можеш да го оставиш сам да си празнува, примерно.

Dr. Gregory House

Земи му кило домати, краставици, малко сиренце и домашна пърцуца. И можеш да го оставиш сам да си празнува, примерно.
    и малко биричка и айдее перф подарък ;дд не тря ми нещо което наистина да направя ;д

Град
    В мислите на хората
    Мога да ти дам една креативна и винаги работеща идея. Намери една панделка и му се яви само по нея. Къде ще си я вържеш - оставям на въображението ти

Dr. Gregory House

Мога да ти дам една креативна и винаги работеща идея. Намери една панделка и му се яви само по нея. Къде ще си я вържеш - оставям на въображението ти
    абе той тва ме пита да направя ма аз му казах че не съм готова ;д такаче изключваме тия варианти др ..

Земаш плюшена играчка и я нарязваш на парчета и ги закърпваш като някое емо.Обзалагам се,че ще се хареса
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на elysunny
    ама на колко години сте вие ?

Град
    В мислите на хората
    Начи почерпете се в някое кафенце тогаз. И на някое хълмче гледайте залеза

Dr. Gregory House

Град
    МайнаTown
    нещо като медалионче или някаква хубава запалка на zippo ако е пушач...или направете 4-ка ако сте достатъчно разкрепостени

Повече от фен Аватара на autumn666
    Хехе вие с гаджето ви сте ми сродни души И еми като изключим метъла, дай повечко информация за това какво друго харесва, все пак ти си го познаваш не ние

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Хехе вие с гаджето ви сте ми сродни души И еми като изключим метъла, дай повечко информация за това какво друго харесва, все пак ти си го познаваш не ние
    тъъ др инф -- пуши хД значи по-голям е от мене обичаме се и двамата мнг ;д ма ходиме от 2 месеца и нещо;д не е мнг знам ма се тая - та за него : ккато казах металист е ама не е като останалите от компанията с мнг добро сърце е (а др се държат отвратително) сички го следват ма знам др ткакво ще му подарят понеже ще се събереме на едно място те ще подарят или пари или пиене а аз не искам да му подарявам нищо такова ;д мислех си за някакво мече : I L U ;д може да е момче ма попринцип се радва на такива неща ако са от любими хора (знам от опит) и така ;д

аз бих избрала сребърна гривна или някой диск на любимата му група

Щом казваш, че се обичате значи ще се зарадва на 1 обичам те.. не е задължително да е нещо материално но ако толкова държиш, това с мечето не е лоша идея ;дд нз !
    ТЪПАК на ТЪПАК неможе да вика ТЪПАК .... тъпак с тъпак такъв!!!

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Албум на дадена група. Постери, плочки, тениски и прочие ще му харесат. Абе той е лесна работа. Нещо музикално и си готова. Има супер симпатични мини макети на китари, може биография на някоя група.
    +1

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Ох,защо музиката трябва да определя държанието спрямо хората?!

Прегледай други теми,където вече сме писали по десетки идеи,все ще си харесаш нещо.Кат обича мусака-сготви му!Кат пуши-подари му хубава табакера и запалка-тях ги има в по-големите магазини за алкохол(а сигурно има поне един такъв този ви град..).

А и щом няма магизн в твоя град,може да поръчаш по интернет.Някои ги носат за 2-3 дни,примерно сайта на Метълхевън дето ти писаха по-горе.Ще му стане още по-мило,щото ще си се постарала повече да му докрецаш нещо любимо на любими зпълнител от софията.
    Другият вариант е нещо,което да го докосне,нещо сантиментално ,което да показва,че го обичаш и държиш на него..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си