- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО !!!! моля ви помогнете ми спишно трябва ми до 08.08
гаджето ми на 08.08 има рожден ден може ли съвет какво да му подаря ? малко информация: металист е ама не е някакъв груб а е мнг нежен и мил (Поне с хората с които го заслужават) таа някой идеи ?? плс :* : )
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
какво толкова спешно имаш още 4 денадавай по-спокойно
![]()
"металист" ..![]()
![]()
![]()
Не те знам от къде си ама ако си от София - отиваш в "На тъмно" и си избираш нещо ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Албум на дадена група. Постери, плочки, тениски и прочие ще му харесат. Абе той е лесна работа. Нещо музикално и си готова. Има супер симпатични мини макети на китари, може биография на някоя група.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
za sofia poprincip sum ot tam ama sega sum na selo i nqma da si xodq ;d kolkoto do grivnata e dobra ideq inache ne e nujno da e nesh svurzano s metala ;d
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
Е да, ама сещаш се, че ние не го познаваме и музикалният му вкус е единственото нещо, което знаем за него, затова всички се хващат за това..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
http://metalheaven.bg/
има всичко освен дискове...
novasum![]()
nirvana13![]()
kolkoto do metalheaven znam ;d i az sum metalistka ;;d ma inache smis ako zabrawime che e metalist i dr gluposti i recheme che e momche smao tfa znaeme za nego kakwo bixte podarili na momche?![]()
Билети за театър/концерт/кино?
И пиши на кирилица.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В малък град сме няма нито идно от изброените ;д аз се чуда що не му зема едно кило картофи и кайма и да си прави мусака ако е гладен ;ддПървоначално написано от valdesbg
Земи му кило домати, краставици, малко сиренце и домашна пърцуца. И можеш да го оставиш сам да си празнува, примерно.
Dr. Gregory House
и малко биричка и айдее перф подарък ;дд не тря ми нещо което наистина да направя ;дПървоначално написано от valdesbg
Мога да ти дам една креативна и винаги работеща идея. Намери една панделка и му се яви само по нея. Къде ще си я вържеш - оставям на въображението ти![]()
Dr. Gregory House
абе той тва ме пита да направя ма аз му казах че не съм готова ;д такаче изключваме тия варианти др ..Първоначално написано от valdesbg
Земаш плюшена играчка и я нарязваш на парчета и ги закърпваш като някое емо.Обзалагам се,че ще се хареса![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Начи почерпете се в някое кафенце тогаз. И на някое хълмче гледайте залеза![]()
Dr. Gregory House
нещо като медалионче или някаква хубава запалка на zippo ако е пушач...или направете 4-ка ако сте достатъчно разкрепостени![]()
Хехе вие с гаджето ви сте ми сродни душиИ еми като изключим метъла, дай повечко информация за това какво друго харесва, все пак ти си го познаваш не ние
![]()
тъъ др инф -- пуши хД значи по-голям е от мене обичаме се и двамата мнг ;д ма ходиме от 2 месеца и нещо;д не е мнг знам ма се тая - та за него : ккато казах металист е ама не е като останалите от компанията с мнг добро сърце е (а др се държат отвратително) сички го следват ма знам др ткакво ще му подарят понеже ще се събереме на едно място те ще подарят или пари или пиене а аз не искам да му подарявам нищо такова ;д мислех си за някакво мече : I L U ;д може да е момче ма попринцип се радва на такива неща ако са от любими хора (знам от опит) и така ;дПървоначално написано от autumn666
Щом казваш, че се обичате значи ще се зарадва на 1 обичам те.. не е задължително да е нещо материалноно ако толкова държиш, това с мечето не е лоша идея ;дд нз !
ТЪПАК на ТЪПАК неможе да вика ТЪПАК .... тъпак с тъпак такъв!!!
Ох,защо музиката трябва да определя държанието спрямо хората?!
Прегледай други теми,където вече сме писали по десетки идеи,все ще си харесаш нещо.Кат обича мусака-сготви му!Кат пуши-подари му хубава табакера и запалка-тях ги има в по-големите магазини за алкохол(а сигурно има поне един такъв този ви град..).
А и щом няма магизн в твоя град,може да поръчаш по интернет.Някои ги носат за 2-3 дни,примерно сайта на Метълхевън дето ти писаха по-горе.Ще му стане още по-мило,щото ще си се постарала повече да му докрецаш нещо любимо на любими зпълнител от софията.
Другият вариант е нещо,което да го докосне,нещо сантиментално ,което да показва,че го обичаш и държиш на него..