- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момче
Та значи преди няколко дена ме запознаха с едно момче.Говорихме си смяхме се.И почти през цялото време ме гледаше. На 14 съм но не съм особенно опитна в тези работиЩе излизам с него и едни мои приятели след няколко дена и моят въпрос е как да се държа с него?
добре?!?!
прави му намеци, но в никакъв случай не показвай открито, че го харесваш
Бъди естественаЩо за въпрос "Как да се държа"- както си се държиш по принцип.
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Както си се държала до сега ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Усмихвай се и завържи разговор с него.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Псуваш,биеш епа кото стане :d
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
+1Първоначално написано от autumn666
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Бъди такава каквато си. Не е нужно да се правиш на някоя, която не си всъщност. Ако той не те харееса такава каквото си по принцип..защо да те харесва, такава каквото не си? Не е нужно да се променяш заради него. Или те харесва с всички плюсове и минуси, или да си търси госпожицата перфектна.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Дръж се нормално. Завържи някакъв разговор с него и виж как ще потръгнат нещата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
/оффПървоначално написано от impossible00
Удари го с права лопата в лицето.
/он
Що за глупав въпрос е това. Щом го харесваш, покажи му го по някакъв твой си начин, все пак е харесал теб, а не някакви преструвки, за да го впечатлиш.Ако не те хареса такава каквато си, изобщо не се занимавай с него![]()
Be your self , lady![]()
Дръж се нормално.Не се изявявай като момиче,което го харесва много,за да не го изплашиш,а и още не се познавате добре.Не винаги непрекъснатото гледане означава-харесвам те.
Къде отидоха истинските тролове? Човек не може да се посмее вече в такива интелигентни теми![]()
заставаш до него и почваш да въртиш бесни кючеци![]()
няма начин да не те забележи
![]()
аа сега сериозно... вече около 15 пъти са ти написали,че не е нужно да се правиш на нещо, което не си... просто си си ти и това ене е трудно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Къде бяхте когато се запознахте и какво правихте?
Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.
Не ги слушай покажи му открито че го харесваш. Много ще го улесниш ако и той те харесва няма да има проблеми ако ли не не ви е било писано :Д
Защо трябва да правиш някакви пози,че да те хареса?
Дръж се естествено,толкова е просто.
Just be yourself.Anyone else is already stolen.
Виж си личното или ми отговори тук къде се запознахте и какво правихте , важно е , надявам се ,че ще мога доста да ти помогна.
Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.
Дръж се естествено и отуснато с леки закачки към него.
Би трябвало да се досетиш по начина, по който те е гледал, че или отдавна не е пил кръв, или му харесваш. Ако е така (за второто, де), знай, че щом тогава си се държала като самата себе си и той те е харесал, значи просто трябва да си си ти... А може и просто да не е пил кръв от доста време
.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Какъв е този въпрос?Разбира се, че трябва да се държиш естествено! Усмихвай се, просто бъди себе си. Успех с пича!
![]()
They will never see the beauty in the imperfections!
"Музиката е откровение, по-висше от мъдростта и философията.'' - Лудвиг Ван Бетовен