.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    е и това го има трябва и талант и късмет , както и връзки

Според мен не е нужно да се ходи в школи...
    Ако имаш талант - отиваш на някой кастинг и ако те харесат те вземат.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    По-късно най-вероятно ще си промениш вижданията 100 пъти и няма да искаш да е така.Предполагам още си малка и има още време да го мислиш.Едва ли ще станеш актриса,много малко е вероятно.

Супер фен Аватара на slicky
    Освен таланта,трябва да направиш и пробив с някой много добър филм,че да могат да те забележат.То дори и да имаш супер талант,ако не те знаят няма да преуспееш.И това за актьорството да учиш в чужбина-не е задължително.Сега се сещам за актьора Джордж Клуни,който е наистина добър,но не е учил актьорство.В унито е бил 1 пиянде,участвал във филм на чичо му и го забелязали.Така че,актьорството е както музиката-ако го можеш си го можеш.

И аз мечтая това!
    Иначе да, има доста актьори, които не са завършили актьорско майстворство.. Така че трябва талант..

Мерси!Вече съм решила,че ще ходя да уча в чужбина,но не актьорство,ако мога де и ще гледам да се реализирам,а иначе ще ходя по кастинги и ако стане,стане!А по тези кастинги някой ще ми обясни ли или поне да ми даде сайт,където да разбера какво трябва да правиш,кога те избират,какво ти гледат най-много и т.н.?А за родителите ми-повярвайте те нямат пари и за самолетен билет да ми дадат и то ЕДНОПОСОЧЕН,а за образование само ще мечтая!А в Йеил как става приема,какви са критериите,какви са цените и има ли стипендии?Мерси,предварите лно!

Мега фен Аватара на Chacho
    ХАХАХАХАХАХА! Йейл xD
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ОМГ момиче я се осъзнай..Боже господи,щяла ИЕИЛ да ми ходи..От 2 дена разправя ,че искала да учи актьорско в чужбина много силно, и ся разправя ,че не искала,а щяла си ходи по кастинги..И ти какво мислиш,че гледаш някои сайт и там пише сичко и после като идеш на кастинг избират тебе..Избери си друга професия по-хубаво,че си супер неосъзната и говориш много глупости..Живей си в Плевен и си стани професор ( ЛОЛ ) и си живей живота,само глупости говориш.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

http://www.yale.edu/

Има стипендии.

Ти по-добре вземи се намисли какво ще учиш. После си съобрази средствата и се разтърси, къде в чужбина ще можеш да си позволиш да учиш (разгледай за стипендии, но търси там, където имаш шанс да вземеш). Провери изискванията и сядай да се готвиш. Ако искаш да се оправяш в чужбина, ще е добре да се научиш да не разпитваш по такива форуми. За времето, за което ще пуснеш темата, можеш три пъти да провериш информацията в нета. А оправността ще ти е нужна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Aвторката почна доста да се филмира.Аз си мисля,че има шанс да влезе в Харвард. Аз се надявам да ме върже,ако ще кандидатствам извън БГ,в Англия да вляза в някой от топ 5 унита,тя у Йеил.Момиче слез на земята!!!!!

Ще предложа нещо,но Чачо или Кравен да ме поправят,ако греша.Не може ли да учи примерно за нещо друго,да ходи на актьорство като хоби и после да кандидатства,за това,което е учила и ако я приемат,да се пробва за актьорство и ако там я земат да си решава вече.

Повечето хора, които се гласят за навън не осъзнават, че дори това, което тук могат да им дадат ще им излезе през носа. Навън има смисъл да излезеш, ако наистина си готов и не можеш да получиш нужното тук. Ще дам пример със себе си: избрах си специалността Х, която можех да изучавам в няколко университета тук и най-доброто беше СУ. Влязох в СУ и сега го избутвам доста трудно. Ако бях влязъл в някой от топ унитата (МИТ, Станфорд, пр.) щях да се върна на другата година от прекалено високо ниво.

Има и магистратури, докторантури навън, които може да са ви по-изгодни. Можете да вземете бакалавърска степен в по-нормален университет и да се доквалифицирате в престижните.

Да готвиш две неща е трудно, при условие, че някои с едно не влизат. От друга страна, може да си ходи на курсове по актьорско, да я приемат нещо друго и докато следва, също да ходи на актьорско (в много университети дори има такива изборни дисциплини или организирани от студенти школи). След това се буташ по реклами и нискобюджетни продукции, и се молиш да потръгнат от някъде нещата, зарязваш досегашната си кариера при появила се възможност и се развиваш в киното.

Още нещо: не е нужно да се изучиш, за да се "подсигуриш". Винаги има места за бармани, сервитьори, продавачи, неквалифицирани служители в частни фирми. Докато чакат пробива си, какво според вас правят актьорите и въобще хората на изкуството?

Добре,мерси!По-горе казах,но пак да си повторя ,че четох в един форум да пиша(по-точно форумецът,който е писал)на някоя актриса на чата във фейсбук и да я попитам за мечтата си,обаче ме е срам да не се изложа!И откога да започвам да се готвя за кандидатстване?

И аз имам такава мечта мила, и ще ти кажа само едно.Не се отказвай от мечтите си!Учи каквото искат родителите ти, както са написали преди мен не всички актьори са завършили актьорство майсторство
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    Добре,мерси!По-горе казах,но пак да си повторя ,че четох в един форум да пиша(по-точно форумецът,който е писал)на някоя актриса на чата във фейсбук и да я попитам за мечтата си,обаче ме е срам да не се изложа!И откога да започвам да се готвя за кандидатстване?
    Отсега... Пиши, ако искаш, но знаеш ли какво искаш да я питаш? Съмнява ме да имаш конкретни въпроси, все още не знаеш откъде да тръгнеш. Малки крачки, не се изхвърляй.

ОК,много благодаря!А какво точно да се подготвям и откъде да намеря примерни тестове,защото търсих,но не намерих?А за ученето в чужбина,ако не в престижен поне в хубав университет,защото се притеснявам-за езика,за оценките,за препоръките,за ученето,за награди и постижения-от олимпиади съм ок,но като бях малка имах една болест-и проблеми с черния дроб и оттогава не ми дават да играя ФВС и да спортувам-така,че нямам спортни постижения !Като имам болнични и всичко ще ми спадне ли дипломата и ще имам ли шанс да вляза?Благодаря ви много за всичко!

В сайтовете на университетите пише изискванията и винаги можеш да изпратиш един e-mail и да разпиташ.

Град
    Финландия
    И аз имам тази ме4та..! Но кой ли я няма? Така,че моят съвет към теб е да у4иш и работиш нещо реално и сигурно(помисли за алтернатива?Кое ти харесва освен актьорството?А и с какво друго би се занимавала дори да не ти харесва 4ак толкова?)...Като имаш пари ще можеш да развиваш хобито си и един ден то може да ти стане професия!Не знам дали в Плевен има нещо такова..но ако има някакви прослушвания отиди!Поне да ти кажат дали имаш таланта(както са написали хората преди мен )!Много неща стават с пари..да не кажем по4ти вси4ко,но при актьорството,спорта,рисува нето,музиката..абе общо казано изкувството..парите са важни,но в никакъв слу4ай не са достатъ4ни (: ! Успех от мен ! Следвай ме4тите си и вярвай в тях но зна,4е изискват милиони жертви .. така де помисли дали си заслужава?!
    "Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."

Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    Мерси!Вече съм решила,че ще ходя да уча в чужбина,но не актьорство,ако мога де и ще гледам да се реализирам,а иначе ще ходя по кастинги и ако стане,стане!А по тези кастинги някой ще ми обясни ли или поне да ми даде сайт,където да разбера какво трябва да правиш,кога те избират,какво ти гледат най-много и т.н.?А за родителите ми-повярвайте те нямат пари и за самолетен билет да ми дадат и то ЕДНОПОСОЧЕН,а за образование само ще мечтая!А в Йеил как става приема,какви са критериите,какви са цените и има ли стипендии?Мерси,предварите лно!
    Записваш се на кастинг, отиваш на прослушване .. там май ти задават въпроси и трябва да разиграеш някой сцена мисля .. Виж това http://www.youtube.com/watch?v=IuFcAO-h42k&feature=related

На всички много благодарности,защото ми помогнахте доста!

Имам въпрос към всички хора,които са писали тук.Вие тъпи ли сте?Мхм,дам..точно това питам..Хоби?Хахах..Слушайте ме..имаше 1-2-ма човека ,които отговориха нормално тук,другите пишете глупости..Не се отказвай от мечтите си,вярвай и ще успееш..дрънканици..тъпотии ..то така става..вЕрвай си и ще успееш споко..Само така ще стане..Това не е хоби бе слабоумници..ше ме извините ,че така говоря ,но ме изнервихте супер много..
    Вие кво си мислите..отива Джони Деп и казва някъв сценарии, понеже е супер готин ,то всичко става..Леле..Има всякакви техники..как да се държите пред камера,това,онова..История на киното,история на театъра..Хората не търсят случайни идиоти дето си мислят,че много знаят,търсят опитни хора,които са го завършили.

НЕ!Аз не се съгласявам,че можеш да станеш такъв,какъвто тя иска без да си го завършил..И СТИГА СТЕ МИ ДАВАЛИ ПРИМЕРИ!!!Давате ми примери на хора,дето вече са известни,а аз да ви дам примери на милиони хора,дето са си повярвали и сега нищо не правят,щото дори не са го завършили..

ПОМОГНАЛИ СМЕ ТИ?И как ти помогнахме?Прегледах темата внимателно,и нищо съществено не са ти казали хората..ти не си разучила нищо,не знаеш нищо и пишеш тъпотии..по -добре спри!на 10 ли си мамка му?

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

А от къде ще разбереш кога има кастинги??

Според мен единственият ти шанс е ако живееш в Америка.Там почти всеки ден има кастинги!

Знам,че тук няма кастинги,а днес по случайност си пуснах едно предаване "Феномени"и се зарадвах,а то само за пеене,свирене и танцуване !Дано в Америка има кастинги за 18+!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    НЕ!Аз не се съгласявам,че можеш да станеш такъв,какъвто тя иска без да си го завършил..И СТИГА СТЕ МИ ДАВАЛИ ПРИМЕРИ!!!Давате ми примери на хора,дето вече са известни,а аз да ви дам примери на милиони хора,дето са си повярвали и сега нищо не правят,щото дори не са го завършили..
    Нарича се късмет... айде малко по-покойно.Мой близък роднина го избраха за роля във филма ''Острова'' сред 1000 участници в кастинга,които са зафършили НАТФИЗ (така май се пишеше) и той взе ролята,а до сега не е участвал във филми,пиеси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си