.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    И това с какво помогна на темата?

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Супер фен Аватара на zero
    еее всичките адвокати, актроьри, актриси, информатици ..
    гледате по цял ден да ви седи задника зад бюрото или да не се натварвате като цяло, но всъщност след като завършите си бъркате в задника с пръст

Цитирай Първоначално написано от zero
    гледате по цял ден да ви седи задника зад бюрото или да не се натварвате като цяло, но всъщност след като завършите си бъркате в задника с пръст

Какво бюро те гони пък тебе като "актроьри" ..И актьорите,какво общо имат с информатиците и адвокатите?Или викаш дай да напиша някакво мнение ,че няма какво да правя.Като не знаеш,не се изказвай..В актьорското майсторство си натоварваш задника ,и то доста..И говориш несвързано..По хубаво си тегли коршума или режи вените.Със здраве.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    То не може само да искаш трябва да знаеш през какво трябва да преминеш, за да стигнеш до там Не е никак лесно! .. Както казаха по-нагоре,живота там е скъп,всяка мечта вече се купува..

и моята мечта е да стана актриса.Искам това от много време ,наще също не ме подкрепят.Моят съвет е да не се отказваш и да следваш мечтите си.Разбира се това ще бъде много трудно.Просто не се отказвай и не се оставяй на страховете и притесненията си.Всичко ще се нареди така както трябва да е .Просто повярвай в себе си и възможностите си.А пък родителите ти .... и те ще те подкрепят като разберат , че имаш талант.

Някой знае ли в Плевен се провеждат кастинги за реклами,за статисти и др. или са само за в София,защото питах,а хората ми казваха,че няма и в гугъл търсих,но без резултат !

Ти четеш ли кво ти пишем?!И за какви кастинги ми говориш?!Това не ти е ЛА , хората като правят кастинг направо взимат хората от театрите и т.н ,не ти ходят по Плевен и не знам си къде..

Еми ок,питах,защото по-горе казаха,че се провеждали кастинги за реклами и статисти!

Цитирай Първоначално написано от WesCraven

Какво бюро те гони пък тебе като "актроьри" ..И актьорите,какво общо имат с информатиците и адвокатите?Или викаш дай да напиша някакво мнение ,че няма какво да правя.Като не знаеш,не се изказвай..В актьорското майсторство си натоварваш задника ,и то доста..И говориш несвързано..По хубаво си тегли коршума или режи вените.Със здраве.
    Ей гнида заради такива като тебе България няма да се оправи !
    >> изписах цял ферман да ти обяснявам колко си прост, но реших да не ти отварям очите ! Всичките искат да седят зад бюрото, но на никого не му се копае...
    Всяка жаба да си знае гьола, за жалост обаче системата е толкова некадърна, че тези жаби къде не си го знаят, не мое ги постави в техния гьол !!!
    Относно колко е трудно актьорското майсторство -> направо ти казвам голяма мъка .. (навремето седях по цял ден в залата където репетирахме за пиеси, но времето летеше ..)
    Я иди на строежа да бъркаш бетон и щи са ебе майката за 3-4 дена и после яла ми кажи кое е по-трудно !

Цитирай Първоначално написано от WesCraven

Ей гнида заради такива като тебе България няма да се оправи !
    >> изписах цял ферман да ти обяснявам колко си прост, но реших да не ти отварям очите ! Всичките искат да седят зад бюрото, но на никого не му се копае...
    Всяка жаба да си знае гьола, за жалост обаче системата е толкова некадърна, че тези жаби къде не си го знаят, не мое ги постави в техния гьол !!!
    Относно колко е трудно актьорското майсторство -> направо ти казвам голяма мъка .. (навремето седях по цял ден в залата където репетирахме за пиеси, но времето летеше ..)
    Я иди на строежа да бъркаш бетон и щи са е** майката за 3-4 дена и после яла ми кажи кое е по-трудно !

Уоал..Ама сериозно Уоал..от ония големите Уоалове..актьорското няма нищо общо със "зад бюрото" дори точно обратното..Бтл много са ми смешни 15-16-20 годишни ( и аз съм в тая категория,но не го говоря ) да ми дрънкат ,че България била в това положение..Тоя па нашия много разбира,що сме в това пложение .За какви жаби ми говориш,момичето иска да стане актриса,я стига си избива комплексите тука?!
    Да бъркам бетон?Защо?!Аз имам друго занимание,друга страст.Ако ти навремето си учил толкова ,че да бъркаш бетон и това ти е мечтата и сега след като е време да работиш нещо,ти БЪРКАШ БЕТОН,аз не съм виновен,виновен си си ти..Недей дрънка глупости да си изливаш комплексите.

Град
    Lyon
    И аз искам да докосна небето.. ама на..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Тц аз няма да се занимавам с такива отрепки като теб.
    >> п.с ако искаш да знаеш бетона го бъркам за лично удоволствие ;] не ми плащат за това, не ме карат да го правя поел съм и един ремонт в нас на собствени разноски, макар да нямам постоянни финанси.
    Уча се да шпакловам, уча се да боядисвам, опитвам се да науча всичко що мога (т.е да открадна занаят !) ! Знаеш ли защо ? Защото в България ако разбираш само от едно нещо риска да бъдеш нищо и никой е 98% !
    Малък си да разбереш, но дано да се осъзнаеш някой ден, че не всичко което искаш се постига, трябва да бъдеш подготвен, защото ШАНС ИМАТ САМО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИТЕ !
    Жалка картинка е цялата система, но никой не ни е виновен - сами си го просим.
    Народа е врата, а управата - главата, как става не знам, но в момента главата върти врата бе като всичко наопъци в наща мила Родина ;(
    Глас народен - глас Божи !!!
    Защо не ни чуват ? Защото не сме извикали, а сега да видим колко треа ни настъпват, че да извикаме...
    Много се увлякох ... и отклоних от темата, ноо се замисли над това което казах и пак провери дали ен съм прав

Тоест си доста трудолюбив.Браво!Първо прочетох поста на Арас97 и исках точно това да кажа,каквото каза и тя!И това ,че си трудолюбив!Изобщо не ме интересува ..Ние говорим за едно нещо,ти ми говориш,че си бъркал бетон безплатно.Ми браво бе,мене к'во ме интересува..боже..

Гаранцията, че ще станете актьор след като завършите съответен вуз/колеж е едно към гьотере, ако ме разбирате ...
    И аз уча висше, (следвах с математика, а сега ме гърчат с нея + още купища технически науки )
    но както казах шанс имат само добре подготвените ...
    Замислете се над това какво ще правите ако не се оправите ;] щот масово става така, което е жалко !
    Е виж, аз може и строител да стана ако не мога да си намеря след това работа, имам кетапи за барман, за готвач, за сервитьор, догодина мисля и за хладилен техник
    >> между другото никви комплекси не избивам, а се опитвам да ви влея малко акъл...

Мхм мерси..отказах се от мечтите си,ти промени бъдещето ми,още утре ще ходя да поправя хладилника на съседите и ще лея бетон по строежите безплатно .. А иначе към авторката..ако не си се отказала за да ставаш сервитьорка и готвачка ..Учи сега и след 12ти клас НАТФИЗ или чужбина..Всичко е в София и Пловдив в момента..

Мега фен Аватара на Chacho
    Критикувайте го, но zero не ви говори празни приказки. Винаги има шанс да не се реализираш с професията, която си избрал и да ти се наложи да работиш нещо друго, за да преживяваш. Второ, да излезеш от ВУЗ и да си намериш веднага работа по специалността не е лесно и докато чакаш, пак ще ти се наложи да си изкарваш парите. Затова е ценно да имаш по-широк спектър от квалификации, особено навън, където нямаш собствен дом, не ти готвят мама и тати, и не могат да те издържат на чуждия стандарт.

Да можеш да разнасяш поднос или да сменяш прозорци не означава, че си се отказал от мечтите си. По-скоро си една крачка по-близо до тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ок,мерси,а на другото момиче ще кажа,че се радвам,че е така трудолюбива,но не трябва да се задоволява само с бъркането на бетон!А аз честно казано не разбирам защо всичко се строи и се провежда в София-е окей столица,но да не би да няма други градове в България или повечето си мислят,че на картата е само София?!

Мега фен Аватара на Chacho
    zero е момче. А София предлага много повече възможности - 1/5 от българите са там, там е и индустрията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Извинявай,zero,че ти казах момиче,но просто се обърках!

Аз вчера изказвах мнение на подпийнал човек
    затова се впрягах толкова Ваша си работа, живота е ваш ...

>> Иначе можете да се запознаете с подписания договор с "Шеврон" който позволява на коорперацията да дупчи в наще родни земи, за да дири шистов газ, което е пагубно за здравето ни и нашата природа.
    Повече информация: http://forum.bergon.net/viewtopic.ph...96304#p1596292
    Макар да не сте от районите в които ще се сондира, винаги можете да се присъедините към нас - протестиращите срещу търсенето и в последствие - добивът на шистов газ !!!
    За пълно информиране -> филмът GASLAND в замунда/ютуб

>> Благодаря за подкрепата, Чачо

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Много мечти ех ех... Само трябва да те прасне и един голям солиден КЪСМЕТ по главичката.....
    Ще ти писне. Тая фикс идея ще ти излезне от главата.

.. DaKid ..

Е,чак фикс идея не е,но ми е голяма мечта!А аз честно казано не съм голяма късметлийка,но се надявам да стана!

Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    Е,чак фикс идея не е,но ми е голяма мечта!А аз честно казано не съм голяма късметлийка,но се надявам да стана!
    Успех тогава, защото мечтите са по-големи от всичко

Мерсиии!

Благодаря на всички,които дадоха мнения в тази тема!И реших,че ще се трудя здраво за да успея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си