- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мечтая да стана актриса
zdravei haresvam me4tatati me4taq za su6toto mislq 4e horata koito ti kazvat da se otkaje6 prosto ne haresvat tazi profesiq i mojebi se naputvat kato ne6to drugi ta suvetat mie nese otkazvai sledvai me4titesi kakto az ti kazah i az 6te stvam aktrisa nese otkazvai borise do krai :*************************************
Ако можеш по-добре наистина стани професор или учен. Шансът да стане нещо от теб е 80% по-голям спрямо това да станеш актриса. Имай на идея, че и актриса да си животът пак няма да е розов. А за едната "народна любов" да ставаш актриса не си струва. Можеш да станеш лекар - пак ще се радваш на "народна" любов.
Бъди това , което искаш да бъдеш .
Живота си е твой , както и всички отговорности свързани с него.
никога не забравяй, че МЕЧТИТЕ СТАВАТ РЕАЛНОСТ !!! когато искаш едно нещо достатъчно силно, никой не е в състояние да те спре ! нито родителите ти, нито НИКОЙ ! ..бори се за това, което искаш, мила и вярвай в мечтите си![]()
Аз имам много мечти! Една от тях е да стана актриса! Много съм малка и за това има време за мен.
Сега се занимавам с музика. Ще влизам в музикалното училище в Пловдив догодина!
Пожелавам ти късмет! Всичко е достижимо!
Темата е на половин година!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Здравейте аз съм Габи и съм на 13 и ще направя филм ако искате може да участвате на 10.03.2015г. в софия ако сте от тук и искате да участвате моля пишете ми и без това сме само 3 момичета а ако сте съгласни ще го качим и в интернет така повече хора ще го видят дории може и да го запишем на англииски така повече хора ще го разберат моля ако някой иска да участва да ми пише.
Facebook:https://www.facebook.com/gabitoo.webrat
Abv.gabcho1233@abv.bg
моля който иска да участва да ми пише