.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Голям фен
    Аз не виждам нищо лошо в това, че момчето е от друг произход щом се обичате.Освен ако вашите не са расисти или и те като повечето мразят турците заради "500-те години" то че това е в миналото, в миналото е но няма значение .
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Аз не виждам нищо лошо в това, че момчето е от друг произход щом се обичате.Освен ако вашите не са расисти или и те като повечето мразят турците заради "500-те години" то че това е в миналото, в миналото е но няма значение .
    В натъв случай нека те напсувам, а пък ти утре ще ми простиш става ли? Това с миналото са глупости. Това е прекалено голяма част от миналото, за да се забрави. Освен това е една от причините да живеем по начина, по който живеем сега.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    500 години...
    Да питам аз, какво са виновни днешните поколения? Знам, че може би сега ще кажеш, че това е въпрос на манталитет и неизкореними навици, ноо момчето може пък да е свястно и аз не виждам нищо лошо, ако е така.
    Авторке, опитай се да обясниш на родителите си, че една националност не е определяща за човека, запознай го с вашите (ако не си) и тогава ги попитай какво не харесват в него (нещо, което не е свързано със националността му).

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    500 години...
    Да питам аз, какво са виновни днешните поколения? Знам, че може би сега ще кажеш, че това е въпрос на манталитет и неизкореними навици, ноо момчето може пък да е свястно и аз не виждам нищо лошо, ако е така.
    Авторке, опитай се да обясниш на родителите си, че една националност не е определяща за човека, запознай го с вашите (ако не си) и тогава ги попитай какво не харесват в него (нещо, което не е свързано със националността му).
    Не, ще ти кажа, че тази нация ни е причинила прекалено много зло, за да се забрави просто така. И все още продължава. Турски новини? Турски сериали? Ахмед Доган? Е, може пък да ти е харесало неговото управление...
    Не бъдете попкръстьовци ! Авторката да си прави каквото реши, аз си казвам своето мнение.

Град
    Финландия
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от SexPLozZiv
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/
    Окей,само ако ми кажете какво са виновни днешните турци за миналото ?

По темата:
    Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:
    А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?
    И въпросът остава,какво са ти виновни сегашните турци за това?
    П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния...

Сега и примерче ще ти дам даже: човек убива твоите близки (дано не се случва) и ти се сприятеляваш с внука на този човек, даже на интимно ниво. Представи си го така. А колкото до това, че сме мизерници заради тях- да,вярно е, но също е вярно, че и ние сме си виновни за това, защото не мисля, че има друг народ да е търпял толкова години...все едно. Ще си ги мразим и това е то.

Може да сме расисти ама 5 века са толкова много 4е 4ак не мога да си ги представя..
    Та колкото до авторката..мм първо си помисли дали произхода му ще пре4и най ве4е на ТЕБ самата...Пък и религиите ни са коренно разли4ни...Не знам да не казвам голяма дума ама аз не искам крака ми да стъпи в Турция да не говорим за нещо друго..Според мен ако го обо4аш бъди с него..Вси4ко си е въпрос на разбирания
    "Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не, ще ти кажа, че тази нация ни е причинила прекалено много зло, за да се забрави просто така. И все още продължава. Турски новини? Турски сериали? Ахмед Доган? Е, може пък да ти е харесало неговото управление...
    Не бъдете попкръстьовци ! Авторката да си прави каквото реши, аз си казвам своето мнение.
    Аз също си падам малко ксенофоб, ако може така да се каже, отчасти съм съгласна с твоето мнение, защото аз лично също никога не бих се омъжила за турчин, но щом на момичето не му пречи, няма да проповядвам моите убеждения.

П.П. Един въпрос, който не искам да прозвучи като заяждане, имам. Защото много обичаш България и българите ли си в NY? Проблемът не произхожда от самите турци, а от управлението, което е решило, че тряба да има интеграция на всякакви малцинства, поради простата причина, че българите като цяло сме продажници и гледаме да се впишем в някакви европейски норми, които в поечето случаи са малоумни.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Точно снощи,когато се бяхме събрали на масата,баща ми ми каза,че ако му доведа турчин ще го убия...Цитирам:Ако ми доведеш турчин,ще ме убиеш!Ще отида във вестника и ще се откажа от теб! ....

Град
    Финландия
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Точно снощи,когато се бяхме събрали на масата,баща ми ми каза,че ако му доведа турчин ще го убия...Цитирам:Ако ми доведеш турчин,ще ме убиеш!Ще отида във вестника и ще се откажа от теб! ....
    Хаха даа позната картинка
    "Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Аз също си падам малко ксенофоб, ако може така да се каже, отчасти съм съгласна с твоето мнение, защото аз лично също никога не бих се омъжила за турчин, но щом на момичето не му пречи, няма да проповядвам моите убеждения.

П.П. Един въпрос, който не искам да прозвучи като заяждане, имам. Защото много обичаш България и българите ли си в NY? Проблемът не произхожда от самите турци, а от управлението, което е решило, че тряба да има интеграция на всякакви малцинства, поради простата причина, че българите като цяло сме продажници и гледаме да се впишем в някакви европейски норми, които в поечето случаи са малоумни.
    Отговорих ти на лично, за да не спамя. Аз вече си казах мнението. Нямам какво да добавя.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично съм напълно съгласна с родителите ти!! Моята дъщеря, ако тръгне с турчин невъзможното ще направя, но няма да са заедно. Да, ти вече си на 20 и можеш да решаваш сама, но родителите ти имат право на мнение, това дали ти ще ги чуеш решаваш ти. Само ще ти кажа, че 20 години не е и кой знае колко много. Родителите винаги мислят най-доброто за децата си. Аз лично, никога няма да загърбя семейството си заради мъж. Защото в този живот се убедх, че каквито и грешки да правиш, единственните хора които ти прощават винаги и са готови да те приемат тогава, когато всички други са ти обарнали гръб, това са само и единствено родителите ти. Остави това, че може би са расисти те преди всичко са ти родители. Разсъждават първо, като родители и чак след това евентуално, като расисти (ако са такива).

Лично аз смятам, че има прекалено много различия между двата народа. Вяра, разбирания, дории и тези 5 века, които много от хората тук омаловажават. Това са 5 века бе хора, това не са пет дни или пет години, това са пет века ад за българският народ. Срамота е така да ги загърбвате, но всеки има право на мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Аз лично съм напълно съгласна с родителите ти!! Моята дъщеря, ако тръгне с турчин невъзможното ще направя, но няма да са заедно. Да, ти вече си на 20 и можеш да решаваш сама, но родителите ти имат право на мнение, това дали ти ще ги чуеш решаваш ти. Само ще ти кажа, че 20 години не е и кой знае колко много. Родителите винаги мислят най-доброто за децата си. Аз лично, никога няма да загърбя семейството си заради мъж. Защото в този живот се убедх, че каквито и грешки да правиш, единственните хора които ти прощават винаги и са готови да те приемат тогава, когато всички други са ти обарнали гръб, това са само и единствено родителите ти. Остави това, че може би са расисти те преди всичко са ти родители. Разсъждават първо, като родители и чак след това евентуално, като расисти (ако са такива).

Лично аз смятам, че има прекалено много различия между двата народа. Вяра, разбирания, дории и тези 5 века, които много от хората тук омаловажават. Това са 5 века бе хора, това не са пет дни или пет години, това са пет века ад за българският народ. Срамота е така да ги загърбвате, но всеки има право на мнение.

Едно от малкото добри мнения които видях тук. Евала!

Град
    Финландия
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka

Едно от малкото добри мнения които видях тук. Евала!
    Абсолютно ЕВАЛА!
    Който може да ги загърби тези цели 500 години нека..въпреки 4е е срамота...е аз не мога...Дано ви простят дедите ни, които са си дали костите за да сме свободни ние мрънкащите задници на настоящено дето от нЕма нищо и се оплакваме..а питаме ли ги тях..И все пак всеки си има мнение така 4е не може да проповядваме своите разбирания..

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Е кое му е добро на мнението по-горе? Значи ще направиш невъзможното дъщеря ти да не бъде с турчин? Ем евала радвам се че нямам майка като теб! Не можеш вечно да се месиш в живота на децата си! Мнение да имаш да всеки има право, обаче дали детето ти ще те послуша си е негов избор! Турците не са виновни за нищо виновни сме ние! И преди и сега... Авторке изобщо не ги слушай тези неща за 500-те години са плод да ограниченото българско мислене! Ако на теб не ти пречи давай и дано сте щастливи
    In a mad world , only the mad are sane...

...

Да допълня, че се сетих още нещо до kobrichka аз лично бих загърбила семейството си заради мъж ако се опитват да определят живота ми и налагат тяхното мнение... точно тези хора трябва да те подкрепят и да те разбират винаги. Моето виждане за семейство е такова!

Колко много тесногръдие и ограниченост на едно място... Иначе към авторката, родителите ти си имат право на мнение, но нямат право да ти го налагат за такива неща, които са си ЛИЧНО твои. Аз на твое място направо бих им теглил майните. Мразя такива ограничени и безмозъчни родители, без да се обиждаш. Бъди щастлива с твоя човек, не се влияй от хорските приказки. Помни, че ти си щастлива, а те не са

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Е кое му е добро на мнението по-горе? Значи ще направиш невъзможното дъщеря ти да не бъде с турчин? Ем евала радвам се че нямам майка като теб! Не можеш вечно да се месиш в живота на децата си! Мнение да имаш да всеки има право, обаче дали детето ти ще те послуша си е негов избор! Турците не са виновни за нищо виновни сме ние! И преди и сега... Авторке изобщо не ги слушай тези неща за 500-те години са плод да ограниченото българско мислене! Ако на теб не ти пречи давай и дано сте щастливи
    Ти па що почна да слагаш етикети на тоя и на оня? Не ги слушай и не знам си какво. Както ти така и ние си казваме мнението. А ти като си толкова широкоскроена да можеш да махнеш с ръка на векове мъчения и мизереии за твоя народ, евала ти правя!

...

Да прав си че всеки има право на мнение тук аз съм в грешка, но пак ти казвам, че това са глупости и сегашните турци нямат нищо общо с тези преди. И айде като всички българи сте толкова ядосани за тези години що не ги изгоните извън България? Само говорите и това е... аз просто не съм расист.

Цитирай Първоначално написано от prout1
    Колко много тесногръдие и ограниченост на едно място... Иначе към авторката, родителите ти си имат право на мнение, но нямат право да ти го налагат за такива неща, които са си ЛИЧНО твои. Аз на твое място направо бих им теглил майните. Мразя такива ограничени и безмозъчни родители, без да се обиждаш. Бъди щастлива с твоя човек, не се влияй от хорските приказки. Помни, че ти си щастлива, а те не са
    А тоя човек, като те зареже и останеш от двата стола на земята? Сиреч и без семейство и без турчинът на мечтите ти.
    Като имаш семейни проблеми и не щеш да спазваш семейните традиции и толкова те отвращават тези хора, като станеш на 18 ставаш и си заминаваш, а не чакаш да дойде някой, пък този някой да прави раздор и да руши семейства и чак тогава да ти скимне, че "родителите ти са лоши".
    Аз ако бях на мястото на момчето и виждах как влияя на семейството на момичето щях точно, защото я обичам да изчакам да стане по-зряла, да се отдели от тях и тогава да продължа връзката си с нея.

Сега става въпрос за турчин и изведнъж "еманципираните и отворени българи" почват да защитават връзката им, но ако ставаше въпрос за момче с 10-20 години по-голямо от нея дали щяхте да се държите така?

...

А какво ще е това семейство, което ще те остави само защото обичаш мъж, който не е българин?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    А какво ще е това семейство, което ще те остави само защото обичаш мъж, който не е българин?

Те не са й казали "Изнасяй се, поробена курво!", просто виждат, че детето им може би е в опасност и не са сигурни доколко е повлияна от емоции, които затъпяват мисленето й като личност и правят това, което всеки добър родител би направил,а именно взимат нещата в свои ръце.

...

Е в каква опасност е? Аз не мисля, че е по различен от всички останали мъже. Освен това тя не е малка може да си обмисля нещата и сама... няма нужда мама и тате да взимат нещата в свой ръце... като направи грешка направи... ще се научи и няма да я повтаря, защото един ден мама и тате няма да ги има ( съжалявам, но е истина) и няма да има кой да поеме нещата в свой ръце

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин".
    И мен не ме радва по принцип,но...това е моето мнение
    И аз съм на същото мнение,но ако толкова много се обичатеее няма да позволите на някой да ви попречи да сте заедно!
    Стой така, рисувам дъха ти с целувка.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Не знам какво за правя ..

Цитирай Първоначално написано от bleedinglove
    Здравейте .. От доста време чета темите и реших, и аз да се регистрирам и да споделя своя прблем .. На 20 години съм и имам гадже което е на 21 .. с него сме заедно от 1 година и наистина много се обичаме .. Проблемът е там, че той е турчин, а аз съм българка и нашите не одобряват връзката ни .. Всекидневно се опитват да ни разделят .. Просто вече не знам какво да правя и ви моля за съдействие ... Благодаря предварително !!
    Смърт за тебе,предателка.Като искаш султана пренеси се в Турция и си живей живота там.Махай ми се от държавата.Ако ти бях и най-далечен роднина щях да се откажа от тебе на секундата.Низши родоотстъпнички като тебе не заслужават нищо повече.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Re: Не знам какво за правя ..

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от bleedinglove
    Здравейте .. От доста време чета темите и реших, и аз да се регистрирам и да споделя своя прблем .. На 20 години съм и имам гадже което е на 21 .. с него сме заедно от 1 година и наистина много се обичаме .. Проблемът е там, че той е турчин, а аз съм българка и нашите не одобряват връзката ни .. Всекидневно се опитват да ни разделят .. Просто вече не знам какво да правя и ви моля за съдействие ... Благодаря предварително !!
    Смърт за тебе,предателка.Като искаш султана пренеси се в Турция и си живей живота там.Махай ми се от държавата.Ако ти бях и най-далечен роднина щях да се откажа от тебе на секундата.Низши родоотстъпнички като тебе не заслужават нищо повече.
    Е, ти прекали дори и според мен. Вземи се успокой леко щото говориш глупости. Тя е момиче още бе човек...

...

Как можеш да й говориш така? Смърт каза... първо научете историята на България! Защо първо сме паднали под турско робство и българите са били разединени? Второ защо 5 века сме стояли под робство и сме търпяли? Защо е трябвало руснаците да дойдат да ни освободят? Защо българин е предал Левски, който се е опитвал да направи революция? Защо като сте толкова отворени търпите положението в България и се оплаквате, че има турски сериал, че има новини на турски... защо сте съгласни турската икономика на ни превзема? Защо никой нищо не прави и КОЙ ЧАКАТЕ ДА ДОЙДЕ ДА ВИ ОСВОБОДИ СЕГА? Защо всичките мълчите и като никой не ви знае тогава отваряте уста? И какво като е турчин и той е като всички хора има право на живот и щастие! Нема такава държава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си