.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Не знам какво за правя ..

Здравейте .. От доста време чета темите и реших, и аз да се регистрирам и да споделя своя прблем .. На 20 години съм и имам гадже което е на 21 .. с него сме заедно от 1 година и наистина много се обичаме .. Проблемът е там, че той е турчин, а аз съм българка и нашите не одобряват връзката ни .. Всекидневно се опитват да ни разделят .. Просто вече не знам какво да правя и ви моля за съдействие ... Благодаря предварително !!

Съдействие да го зарежеш? С теб сме тогава.

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като се обичате и всичко е наред, НИКОЙ не може да ви раздели по каквито и да е причини!

Цитирай Първоначално написано от mediumpimpin
    аз съм българин и ако си до 178 см и до 49 кг и си тъпа и си между 19 и 23 години кажи и на вашите ще им харесам
    търси си в някой сайт за запознанства

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Нали ти си с него, не те, достатъчно си гоУема сама да си решаваш и да си носиш последствията.

Пп:Медиуме, да не си ходил на медиум, който да ти е съобщил, че у тоО форум ке си намериш женка? Ако да, бъди по-настоятелен
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин". Познавам подобна двойка и родителите на момчето не одобряват, че е с българка. Вече и детето им е на път. Но са хубаво семейство.
    Ти си решаваш, но винаги в една подобна връзка с напълно различни възприятия на вяра и тем подобни трябва да се мисли зряло. Защото с всеки изминал ден ще се сблъскваш с различни неща. Но това може и да не се случи. Може да е добро момче, "модерно". С времето вашите ще го възприемат. Все пак днес има доста модерно мислещи турци, широко скроени. Но това само времето ще го покаже, а ти не бързай с решенията.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Лично аз настръхвам, като чуя тази дума "турчин".
    И мен не ме радва по принцип,но...това е моето мнение
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от liliii
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Съдействие да го зарежеш? С теб сме тогава.
    +1 ! Против тези връзки съм, но си е лично мое мнение

Повече от фен Аватара на Cellmate
    500 години...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/
    Окей,само ако ми кажете какво са виновни днешните турци за миналото ?

По темата:
    Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

SmilezZz ...
    Дори и да минат 1000 години пак ще си ги мразим.
    Това сякаш е част от нас,неможеш да избягаш от миналото на рода си...

Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на sladkalady
    Според мен тази връзка няма бъдеще,защото винаги ще имате трудности и много хора няма да одобряват връзката ви.Може много да се обичате,но едва ли ще издържите дълго...

Има разлика между турчин и циганин. Ако е циганин е нормално вашите да се опитват да ви разделят ( никой не обича циганите все пак ), но ако е турчин това вече е друго. Турците не са лоши хора. Имам един приятел който е турчин и е много добро момче знае 5 езика има обноски, не се държи невъзпитано. Просто им обясни, че турците не са лоши хора кажи им нещо добро за него обясни им, че се обичате и че искате да продължите връзката си.

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/

По темата:
    Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:
    А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?

Ти си пълнолетна майка ти и баща ти нищо не може да ти кажат ако искаш и с ге*й ще тръгнеш(извинете за грозната дума).щом се обичате да не ти пука за вашите

виж знам едно надписче

Хорското мнение след моето погребение
    Здрасти!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от SexPLozZiv
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/

По темата:
    А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?
    Фактически найстина това няма нищо общо с сегашните турци,НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея...Бе разбирам родителите на авторката...
    Брях,брях

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/

По темата:
    Фактически найстина това няма нищо общо с сегашните турци,НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея...Бе разбирам родителите на авторката...
    Ти говориш за циганите.Има разлика.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

500 години...
    Много смислени 2 думи \/

По темата:
    И въпросът остава,какво са ти виновни сегашните турци за това?
    П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния...

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Първо турците, които живеят у нас нямат нищо общо с турците едно време... че те повечето дори не могат да приказват на турски... както и да е не съм расист и искам да ти кажа, че ако се обичате не позволявай на никой да ви спре. Днешно време религията не е на първо място както преди така че не позволявай нещо такова да ви раздели! Мразя родители, които се бъркат в живота на децата си просто такова ограничено мислене не толерирам! Не го позволявай наистина аз съм ЗА вашата връзка! Кажи на вашите, че живота си е твой ще се сърдят, но ще им мине
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Как пък ще говори за циганите?

Много ми е смешно като се подхване спор за турците в България (а и като цяло за турците) все се намесва някой, който всява смут с неадекватните си включвания за циганите. Никъде не се говори за цигани и съм убедена, че доста хора правят разлика между турците и циганите.
    Което не променя факта, че за доста българи и циганите, и турците са доста неприятни, само че по различни причини.

Аз няма да изказвам нищо, защото форумът и специално темата не са трибуна за политическите ни възгледи, за изява на шовинизъм и т.н. И аз имам по-специфично мнение като цяло за мюсюлманите, но ще го запазя за себе си.

По темата за съжаление няма какво да кажа, защото нещата при такива връзки са деликатни до немай къде. Но според мен ако се обичате истински връзката ви ще оцелее - просто компромиси и борба с предразсъдъците И лична готовност за справяне с предизвикателствата, които предполага една връзка между хора от различни националности. Особено ако смятате да свързвате семействата си и т.н. Но ако толкова искате да сте заедно, ще оцелеете пред тези пречки, ще ги преборите и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Благодаря ви много за отделеното време и за мненията

Град
    Кофата
    За турците не е ли грях да "тръгнеш" с българин? Просто казвам..

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Как пък ще говори за циганите?
    НО.Турците в българия са нещо по-различно,аз против истинските турци,които са в Турция нямам.Самоче тея
    Аз по това реших,че става дума за циганите...
    Както и да е,наистина не е тук мястото да спорим по въпроса.Успех на авторката и ако наистина се обичате(нарочно е удебелено),нещата ще потръгнат.[/quote]

Повече от фен Аватара на Cellmate
    500 години...
    Много смислени 2 думи \/

По темата:
    И въпросът остава,какво са ти виновни сегашните турци за това?
    П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния...

Сега и примерче ще ти дам даже: човек убива твоите близки (дано не се случва) и ти се сприятеляваш с внука на този човек, даже на интимно ниво. Представи си го така. А колкото до това, че сме мизерници заради тях- да,вярно е, но също е вярно, че и ние сме си виновни за това, защото не мисля, че има друг народ да е търпял толкова години...все едно. Ще си ги мразим и това е то.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си