Цитирай Първоначално написано от Cellmate
Цитирай Първоначално написано от someonerandom
Цитирай Първоначално написано от SexPLozZiv
Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
Цитирай Първоначално написано от Cellmate
500 години...
Много смислени 2 думи \/
Окей,само ако ми кажете какво са виновни днешните турци за миналото ?

По темата:
Ако наистина се обичате - никой не може да ви раздели.След време родителите ти ще свикнат с него. (: Сега просто трябва да бъдете силни и да се обичате (:
А помисли си, ако не бяхме 500 години под турско робство, дали сега България щеше да е толкова мизерна държава?
И въпросът остава,какво са ти виновни сегашните турци за това?
П.С:Извинявам се за двойния пост,принципно трябваше да е редакция на предишния...

Сега и примерче ще ти дам даже: човек убива твоите близки (дано не се случва) и ти се сприятеляваш с внука на този човек, даже на интимно ниво. Представи си го така. А колкото до това, че сме мизерници заради тях- да,вярно е, но също е вярно, че и ние сме си виновни за това, защото не мисля, че има друг народ да е търпял толкова години...все едно. Ще си ги мразим и това е то.

Може да сме расисти ама 5 века са толкова много 4е 4ак не мога да си ги представя..
Та колкото до авторката..мм първо си помисли дали произхода му ще пре4и най ве4е на ТЕБ самата...Пък и религиите ни са коренно разли4ни...Не знам да не казвам голяма дума ама аз не искам крака ми да стъпи в Турция да не говорим за нещо друго..Според мен ако го обо4аш бъди с него..Вси4ко си е въпрос на разбирания