Цитирай Първоначално написано от therichbitch
Цитирай Първоначално написано от Cellmate
Не, ще ти кажа, че тази нация ни е причинила прекалено много зло, за да се забрави просто така. И все още продължава. Турски новини? Турски сериали? Ахмед Доган? Е, може пък да ти е харесало неговото управление...
Не бъдете попкръстьовци ! Авторката да си прави каквото реши, аз си казвам своето мнение.
Аз също си падам малко ксенофоб, ако може така да се каже, отчасти съм съгласна с твоето мнение, защото аз лично също никога не бих се омъжила за турчин, но щом на момичето не му пречи, няма да проповядвам моите убеждения.

П.П. Един въпрос, който не искам да прозвучи като заяждане, имам. Защото много обичаш България и българите ли си в NY? Проблемът не произхожда от самите турци, а от управлението, което е решило, че тряба да има интеграция на всякакви малцинства, поради простата причина, че българите като цяло сме продажници и гледаме да се впишем в някакви европейски норми, които в поечето случаи са малоумни.
Отговорих ти на лично, за да не спамя. Аз вече си казах мнението. Нямам какво да добавя.