Аз лично съм напълно съгласна с родителите ти!! Моята дъщеря, ако тръгне с турчин невъзможното ще направя, но няма да са заедно. Да, ти вече си на 20 и можеш да решаваш сама, но родителите ти имат право на мнение, това дали ти ще ги чуеш решаваш ти. Само ще ти кажа, че 20 години не е и кой знае колко много. Родителите винаги мислят най-доброто за децата си. Аз лично, никога няма да загърбя семейството си заради мъж. Защото в този живот се убедх, че каквито и грешки да правиш, единственните хора които ти прощават винаги и са готови да те приемат тогава, когато всички други са ти обарнали гръб, това са само и единствено родителите ти. Остави това, че може би са расисти те преди всичко са ти родители. Разсъждават първо, като родители и чак след това евентуално, като расисти (ако са такива).

Лично аз смятам, че има прекалено много различия между двата народа. Вяра, разбирания, дории и тези 5 века, които много от хората тук омаловажават. Това са 5 века бе хора, това не са пет дни или пет години, това са пет века ад за българският народ. Срамота е така да ги загърбвате, но всеки има право на мнение.