- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- България след 50 години?
Как си представяте България след 50 години?
с 20 мил. жители ;д
The heart is the only broken instrument that works. [sun]
20 милиона жители може би така като гледате как вървят нещата си м мисля че тогава ще бъде Мангалия мн жалко освободихме се от турците,ами сега тея цигани?Просто нямам думи не зная какво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
Bulgaria -0.5%; -34% by 2050
Надявам се да бъде едно по-добро, приветливо и сигурно място за живеене! Стискам палци някой ден да мога да се завърна в родината си и да си изживея едни спокойни старини.![]()
Поздрави
Аз и кучетата
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Въобще не си я представям.
И спря да се върти за миг земята..
може да е по-зле, а може би точно обратното... и за циганите съм съгласна![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Дано не съм тука да я видя!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ДА освободили сме се, но гледах някаде едно предаване как мюсолманството превзема Европа. И как българите до 2050 или коя беше сме щели да останем 350 хил. във България, 2 млн. мангала и 1 млн турци(мамка им.)Първоначално написано от deathman944
Надявам се след 50 години капитализма наистина да е навлязал и да си е казал думата.Смятам,че макар и бавно държата ни и живота на хората ще се подобрят,но на хората им трябва време да осъзнаят някои неща и да вемат пример от западните държави.Просто трябва напълно да се отърсим от социализма.Подозирам и че доста от заминалите в чужбина ще се върнат.Няма как иначе - държавата ще върви напред и ще се развива,но бавно.
Първоначално написано от kyon
И аз се надявам на същото ..Първоначално написано от kyon
Два са варянтите според мен:
1. София е "България", защото като гледам всичко там отива, а околностите ще са пълни с роми.
2. Навсякъде ще е пълно с роми.
Не съм расист или нещо, но нека не се лъжем...навсякъде са!
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...