- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля помогнете ми !!
Здравейте,казвам се Меги на 14 година съм.На скоро една моя приятелка се върна от чужбина тя ме запозна с нейни стари приятели аз си харесах единия от тях но момчето е казало че аз много съм го дразнела.Моля ви кажете ми какво да направя за да му се харесам...Благодаря предварително..
![]()
Щом така е казал, моят съвет е да не се занимаваш с него... Ако все пак държиш, помисли добре какво в поведението ти може да го дразни толкова, дали е заради начина, по който се държиш, или заради начина, по който мислиш, или... Има много варианти. Разбери какви са интересите му и ако имате общи, съсредоточи се върху тях.
Съветвам те да си спестиш цялата болка и да го забравиш![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
О, да!Колко умно.Дори не го познаваш, а вече от едно виждане го харесваш?!Не знаеш що за човек е, внимавай !![]()
“Never sneak up on a vampire.”
Ти никого ли не харесваш от едно виждане? Да нямаш проблеми със секрецията на хормони?Първоначално написано от VampireGirl95
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом ти е казал, че го дразниш, значи те харесва. А най-лесният начин да накараш една пикла в пубертета да те харесва е като й кажеш, че не я хресваш.
badsector, такова държание бих казала, че е присъщо за деца 3-4 клас.
Явно отдавна си минал този период и 'модата' по твоето време е била такава. Ще те разочаровам, но вече момчетата са къде, къде по. . по-разумни или просто все попадам на хора, които знаят какво искат и как да го покажат.
Иначе на авторката мога да кажа само едно. . първото впечатление много трудно се променя. Или трябва да положиш ОГРОМНИ усилия, или просто да се примириш и да превъзмогнеш случващото се
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ами разбери поради каква причина го дразниш. Може пък вината да не е у теб,а самото момче да си е с особен характер.![]()
Недей да го дразниш.
Остави го... защо да се променяш , защото някакъв пикльо е казал, че го дразниш?!! според мен не си заслужава!но ако толкова го харесваш разбери какво пък толкова го дразни!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
КИРИЛИЦА!
ShtrudeL
Не може да се харесваш на всички и все пак дръж се естествено![]()
Как, по дяволите, да спре, след като дори явно не знае с какво го дразни, омг.. можеш да опиташ да се държиш мило, обръщай му повече внимание, не знам и аз..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Един съвет дръж се на цена , не му падай в краката. Той е този от двама ви , който е казал че другия го дразни много.. така че според мен не си заслужава !![]()
Аз ли?Ами да, просто трябва да го опозная, да разбера що за човек е.Тя от къде знае, че ще си допаднат?Първоначално написано от Chacho
“Never sneak up on a vampire.”
не си заслужава дори не те познава ама си го дразнила![]()