.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Моля помогнете ми !!

Здравейте,казвам се Меги на 14 година съм.На скоро една моя приятелка се върна от чужбина тя ме запозна с нейни стари приятели аз си харесах единия от тях но момчето е казало че аз много съм го дразнела.Моля ви кажете ми какво да направя за да му се харесам... Благодаря предварително..

Повече от фен Аватара на bbadass
    Щом така е казал, моят съвет е да не се занимаваш с него... Ако все пак държиш, помисли добре какво в поведението ти може да го дразни толкова, дали е заради начина, по който се държиш, или заради начина, по който мислиш, или... Има много варианти. Разбери какви са интересите му и ако имате общи, съсредоточи се върху тях.

Голям фен Аватара на smilelady
    Съветвам те да си спестиш цялата болка и да го забравиш
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    Съветвам те да си спестиш цялата болка и да го забравиш

Град
    California.*
    О, да!Колко умно.Дори не го познаваш, а вече от едно виждане го харесваш?!Не знаеш що за човек е, внимавай !
    “Never sneak up on a vampire.”

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl95
    О, да!Колко умно.Дори не го познаваш, а вече от едно виждане го харесваш?!Не знаеш що за човек е, внимавай !
    Ти никого ли не харесваш от едно виждане? Да нямаш проблеми със секрецията на хормони?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на badsector
    Щом ти е казал, че го дразниш, значи те харесва. А най-лесният начин да накараш една пикла в пубертета да те харесва е като й кажеш, че не я хресваш.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    badsector, такова държание бих казала, че е присъщо за деца 3-4 клас .
    Явно отдавна си минал този период и 'модата' по твоето време е била такава. Ще те разочаровам, но вече момчетата са къде, къде по. . по-разумни или просто все попадам на хора, които знаят какво искат и как да го покажат .

Иначе на авторката мога да кажа само едно. . първото впечатление много трудно се променя . Или трябва да положиш ОГРОМНИ усилия, или просто да се примириш и да превъзмогнеш случващото се .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ами разбери поради каква причина го дразниш. Може пък вината да не е у теб,а самото момче да си е с особен характер.

Град
    Кофата
    Недей да го дразниш.

Спри да го дразниш?
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Остави го... защо да се променяш , защото някакъв пикльо е казал, че го дразниш?!! според мен не си заслужава! но ако толкова го харесваш разбери какво пък толкова го дразни!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

КИРИЛИЦА!
    ShtrudeL

Не може да се харесваш на всички и все пак дръж се естествено

Как, по дяволите, да спре, след като дори явно не знае с какво го дразни, омг.. можеш да опиташ да се държиш мило, обръщай му повече внимание, не знам и аз..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Един съвет дръж се на цена , не му падай в краката. Той е този от двама ви , който е казал че другия го дразни много.. така че според мен не си заслужава !

Град
    California.*
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl95
    Ти никого ли не харесваш от едно виждане? Да нямаш проблеми със секрецията на хормони?
    Аз ли?Ами да, просто трябва да го опозная, да разбера що за човек е.Тя от къде знае, че ще си допаднат?
    “Never sneak up on a vampire.”

не си заслужава дори не те познава ама си го дразнила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си