- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дали ще ми дадат??
Ще ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе аз само не виждам защо да не ти дадът! Ще ти дадът много ясно.. а ако попаднеш на някаква консервативна фармацевтка..просто отиваш в друга аптека!
Длъжни са да го направят. Иначе ще трябва после Ескапел да ти продават![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не мисля,че могат да отказват презервативи...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз един път трябваше да взимам тест за бременност (не беше за мен а съм на 14 :Д ) и отидох в първата аптека и се понаведох малко , свих очички и казвам :
- Добър ден !
- Какво ще желаеш ?
- Ам .. Мама ме прати за нещо .. обаче .. Тест заа .. не помня ..
- За бременност ?
- А да , за това беше ( Няква много хепи физиономийка)
И ми го дадоха :Д :Д И после като казах как съм го взела се спукахме от смях . Пробвай и ти така :Д
ами да..подкрепям всички ;д..много ясно, че ще ти дадат, ами ако искаш ти да го ползваш..тогава какво може да направи аптекарят.. ?? по-добре да ти дадат, от колкото после да има лоши последствия ;д ..но в твоя случаи е за шега![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Тея 20 стотинки..Първоначално написано от LeprikonA
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Днеска 20,утре още 20-тва ти е цяла вафлаПървоначално написано от Chacho
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Естествено,че да...едва ли ще ти кажат неможе![]()
трябва да ти дадат ако ли не помоли някое момче -твой приятел или познат за услуга и това е![]()
![]()
Е, един капут за кво да ти отказват20 стотинки е... купувай аз от 3 клас си купувам ама тогава ги пълнех с вода и ги хвърлях през терасата
![]()
![]()