- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Превене на секс
Той осазна че сам сладка и хубава.Искам да ви попитам тои е на 16 а аз съм на 11 и половина исках да ви попитам как се прави секс
Защото то ме попита абе ти правила ли си секс и аз казах не.Исках да ви попитам знам какво е секс но не знам как да го направя съвети?????????
Има важни теми в раздела за четене и плюс това си твърде малка, за да правиш секс. Изборът е твой, но не е полезно за здравето ти на тази възраст!
Да станеш малолетна к*рва. Нищо повече.
[u]А наилгун асасин СПИНАТ не е ли онази болес дето не се лекува?????????ама те хората как правят секс като знает че ще може да получат СПИН???
аутумн666 не е ебаване[/u]
еми най-много да си преебеш недораслите полови органи..да станеш малолетна МАМА, да лепнеш някое друго херпесче... u know..the usualПървоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
![]()
![]()
![]()
ае момиче на 11 си кае отиде света
ако се изчукате наи вероятно да те заебе и да станеш една от хилядите малолетни курви които не се осещат кога ги използва някои м
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
![]()
![]()
и как по-точно го ОСЪЗНА?! и повярвай ми, момчето е просто загоряло..не се обнадеждавай толкова
![]()
![]()
но ако пък наистина си сладка и хубава (не го вярвам), поне ще имаш много клиенти по цариградско
![]()
Ти пък се оля,още не си влязла в пубертета,на 11 секс ще правиш изчакай поне до 15.
омг току що осъзнах, че тая въшка е родена 2000година :Х
Пълна ебавка...![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Малка курва..... Питал я баткото и тя вече готова да му скочи.....
Ебати долната,я по-добре си играй с куклите още![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ъъъъ ... аз нещо много изоставам май от днешното време ...![]()
... на 11 аз за момчета не мислех ...
... пък за секс да не говорим
...
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
мда .. ;dПървоначално написано от lovehorror
Каране на колело