Трудноооо..
От прочетеното ми хвръхнаха няколко идеи..
Предлагам да направиш 2 неща..
Щом разполагаш с финанси и щом приятеля ти е неприятно и се чувства некофортно от факта, че си по-финансирана от него.. (неприятно е каквото и да говорите, защото ние трябва занапред да вадим финансите, да показваме, че можете да разчитате на нас, но няма да развивам тези по този въпрос..)

Запален по фитнеса..
Е купи му една боскова круша и 2 ръкавици.. Ще намери къде да я закачи (има си приспособления към нея) и ако пречи се сваля и като иска ще си я закача.. може да си блъска у тях по нея когато не му се ходи на фитнес, или когато си на леглото леко разголена гледаща как удря по нея и всеки мускул от тялото му изпъква..
Това примерно е единия вариянт.. предполагам, че ще му хареса..
Ако пък е много скъпо можеш да му купиш едни гири които да си слага килограми и да си дига у тях за бицепс и трицепс и рамена и гърди .. + едни хубави кожени ръкавици за фитнес като ходи.. може да си има негови, но с твоите които нали съответно да са по-хубави да му вършат по-хубава работа и да си мисли за теб когато е на фитнес..

2рото нещо е да направиш нещо от теб..
Не знам какво точно.. опитай да измислиш нещо което да синволизира връзката ви.. нещо просто, лесно но направено с обич и желание.. примерно ваша снимка, която да е окрасена по някакъв начин, нещо около нея което примерно е част от нещо.. (малко недоразбрано се изразих..) примерно изкарваш от фото 1вата снимка която сте си направили заедно, под нея да се вижда част от бельото което ти е свалил за 1ви път.. 1вата касова бележка която (ако пазиш) сте платили където сте били на кафе/ресторант/кино.. да добавиш и някакво листче на което да си написала нещо от сорта на "Нещата, които никога няма да забравя, нещата които изпълват живота ми с щастие.."

1вото нещо нали материалното което си купила за него нали ще е да го ползва, да му е от полза по някакъв начин.. подаряваш му го нали и като види какво е ще реагира малко неприятно, понеже нали не се чувства много приятно когато ти купуваш/плащаш повече от него.. след което му подаряваш и 2рата част направена от теб и му казваш нещо от сорта на: "Мога да купя какво ли не за теб, мога да ти подаря всяко нещо от който и да е магазин, но не мога да ти купя обич, защото ти ме накара да обичам, ти я заслужи.. и това че те обичам и съм до теб е най-големия и ценен подарък, който мога да ти подаря.."

Ето моята идея