@YyoOnNiItTyY

добре.. сега ме караш тука да мисля.. еми ще мисля, какво да правя..
Така, значи щом нали няма да го приеме според теб ( и аз не бих го приел в такова положение.. преди всичко Бъди пич, уважавай себе си..)
Нека бъде нещо по-малко и евентуално с по-малка парична стойност..

Фитнес човек..
Намираш някой твой познат който разбира от фотошоп, или ако можеш ти се занимаваш..
Пишеш в гугъл "културисти" и харесваш някоя снимка с някой мускулет чичко..
Добре. След като я избереш, избираш ваша/негова снимка, където му поставяш главата/лицето върху главата/лицето на културиста.. и нали ги препасваш да стане добре да не личи, че е много fake..
След това избираш сайт или в някое студио, където снимката могат да ти я сложат на чаша..
Обаче ти като по-заможна можеш да дадеш някой екстра лев, където се занимават с такива работи да ти направят чаша, чиято дръжка е под формата на мускул.. там където правят формички за оцветяване и такива керамични глупости можеш да си поръчаш..
Така че се сещаш за какво иде реч..
Значи като я направят чашата и с дръжката като мускулеста ръка, ти слагат снимка където си направила.. и за да е още по-готино можеш примерно да изрежеш едната ръка и тази която е за дръжка да изглежда все едно се подава от снимката на която е муслулестия..

Ето ти нещо, което се надявам, че няма да сметне за много скъпо и ще може да си пие сутрин кафето и всякакви други течности в нея..

Тази идея повече ли ти допада"??