.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Програма за обработване на снимки

Преди време имах една програмка за коригиране цветовете на снимки, фокус и т.н., обаче смених компютъра и сега не мога да се сетя за името.Някой може ли да ми каже подобна, но много опростена, а не като photoshop, защото с него изобщо не мога да работя.
    Благодаря
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Именно ! Много благодаря!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Svoge
    За мен най-добрата програма е PhotoScape \/
    Ако опитате да потърсите "taskata" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш taskata, а той теб...

Темата е от преди няколко месеца, но за да не отварям нова тема, ще попитам тук.На мен ми трябва програма, която да оставя примерно само червения цвят на снимката, а всичко друго да е черно бяло.Ако някой знае да помгоне.

Град
    Svoge
    Цитирай Първоначално написано от iwonka
    Темата е от преди няколко месеца, но за да не отварям нова тема, ще попитам тук.На мен ми трябва програма, която да оставя примерно само червения цвят на снимката, а всичко друго да е черно бяло.Ако някой знае да помгоне.

Ами този ефект може да се направи с фотошоп, ако искаш мога да ти помогна за ефекта.
    Пиши ми на лично съобщение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си