- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за обработване на снимки
Преди време имах една програмка за коригиране цветовете на снимки, фокус и т.н., обаче смених компютъра и сега не мога да се сетя за името.Някой може ли да ми каже подобна, но много опростена, а не като photoshop, защото с него изобщо не мога да работя.
Благодаря
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Именно ! Много благодаря!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
За мен най-добрата програма е PhotoScape \/
![]()
Ако опитате да потърсите "taskata" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш taskata, а той теб...
Темата е от преди няколко месеца, но за да не отварям нова тема, ще попитам тук.На мен ми трябва програма, която да оставя примерно само червения цвят на снимката, а всичко друго да е черно бяло.Ако някой знае да помгоне.
Първоначално написано от iwonka
Ами този ефект може да се направи с фотошоп, ако искаш мога да ти помогна за ефекта.
Пиши ми на лично съобщение![]()