.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

възстановяване на повредена папка ... ??? ПОМОЩ .. !

На скоро ми преинсталираха компютъра (Windows XP) и преди това бях сложил една папка с много важни снимки и файлове в локал диск Д в папка която си беше там , може би от драйвери или нещо такова . След преинсталацията тази папка не може да се отвори и ми исписва адреса на папката и "is not accessible. Access is denied ! " и когато натисна Properties ми изписва че папката е 0 байта . Пробвах многократно но няма резултат .Ако някой може да ми каже как да възстановя папката ще бъда наистина благодарен . Благодаря предварително !!!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ако са ти преинсталнали само C; би трябвало да нямаш проблем !!! Иначе щом не ти отваря папката и пише 0 байта, мисия невъзможна според мене !!
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    потърси си програмата Active partition recovery, с нея се инсталира и Active file recovery - с нея си върнах информация всичката информация от 3 дяла които някак си изчезнаха и станаха unformated. За програмата Get Data Back също съм чувал че работи, но аз съм ползвал само Active File Recovery ...

изчакай да видиш какво ще споделят и колегите по въпроса ...

Успех
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

DarkAngelOfHope ти е дал добър съвет. Recovery програми бол - хващай някоя за ушите и мятай папката.

Всички снимчици и файлове са възтановени .Пробвах с Active File Recovery и се получи .БЛАГОДАРЯ МНОГО .. !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си