.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Да я оставя ли?

Здравейте имам приятелка от 4-5 месеца,но работите не вървят.Не може да свърши.А пък познавам едно момиче много лесно свършва.Това момиче ходеше с един мой приятел.Той ми каза,че свършвала лесно вагинално и тя ми предложи да ходим.Не знам,мисля че ще садна сегашната ми приятелка.Какво да правя?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не може да свърши,щото ти не можеш да я накараш.В теб е проблема и вместо да се чудиш как да я зарежеш,по-добре поработи върху креватните си умения.

Абе ти в ред ли си? Има жени, които с години правят секс и не могат да свършат, ти питаш за месеци. Но ако тва ти е най-важното я остави, да си намери някой друг, който да се наслаждава на секса с нея.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ъмммм,ти си зле.... Постарай се повече с приятелката си. Ако искаш да я оставиш, не си измисляй тъпи причини.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Проблемо е у теб
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Опитвал съм.Правили сме го с часове и не може да свърши.В последно време почна да ми върти и курвенски номера.Хора чел съм и не зависи от партньора(от мен).Четете малко

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Да я оставя ли?

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте имам приятелка от 4-5 месеца,но работите не вървят.
    Като прочетох това си викам: нормално е,във всяка една връзка има проблеми.

Не може да свърши.
    Един съвсем простичък и елементарен въпрос: Ти в самата нея ли си влюбен или на секса с нея ? Моля те,отговори си,колкото се може по-скоро.

Той ми каза,че свършвала лесно вагинално и тя ми предложи да ходим.Не знам,мисля че ще садна сегашната ми приятелка.Какво да правя?
    Просто.... нямам думи. И какво ще кажеш като зарежеш сегашната си приятелка ? Каква ще е тази основателна причина,че не искаш да сте заедно ? "Сори,ама ти не свършваш и в това е проблема". Мислиш ? Сериозно ? Естествено,че ще се "садне". Постави се на нейно място - ти как би се почувствал ?

Опитвал съм.Правили сме го с часове и не може да свърши.В последно време почна да ми върти и курвенски номера.Хора чел съм и не зависи от партньора(от мен).Четете малко
    По-горе ти казаха: не може да свърши,защото ти не можеш да я накараш. Е,нормално е да не приемеш това. И все пак: отговори си,защо си с нея ? И защо изобщо си тръгнал с нея ? Заради единия секс ? И сега ,заради единия секс ще я скъсаш ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България

То нестава само с ръгане, иска и акъл!

Изтрийте си коментарите.Правя си маийтап с приятелката си(много я обичам и имам свободно време за майтапи).Пишете ми да я оставя :Д

Супер фен Аватара на nymphadora
    Изтрийте си коментарите.Правя си маийтап с приятелката си(много я обичам и имам свободно време за майтапи).Пишете ми да я оставя :Д
    Много си зле,честно
    Хората на 13 не трябва да правят секс.

На 16 съм

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^ Ако това неистина е така, по-добре не го прави. Да ти кажа, колкото и да нося на всякакви закачки, бъзици и подобни, това е гадно, няма нищо забавно..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мисля да я остава щото само ми врънка,че не можела да свърши!
    Писах,че си правя майтап,щото ми писна да ви чета глупавите коментари,капиш?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Не,не може. Някъде да пише,че това е сайт за пускане на шегички по адреса на някой ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Тъпо парче си !

По принцип не пиша такива коментари,но тук не се сдържах !

Нормално ли е постоянно да ми врънка не мога да свърша.Ко да и направя???Вика ми от 100 пъти нито един път не съм свършила.

Наистина я зарежи , защото по-добре да е само момичето , отколкото да е с прост човек като теб .

Мога ли да съм виновен,че Господ обича мъжете?Дал ни е лостове да отпушваме запушените втулки.И свършва ме а не всички втулки свършват :Д И да антифенист съм :Д

Има жени,които правят секс от 20 години и никога през живота си не са свършвали ( както казаха по нагоре ) и секса пак им доставя удоволствие .. наистина по добре я зарежи,да не се мъчи с тебе

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Има жени,които правят секс от 20 години и никога през живота си не са свършвали ( както казаха по нагоре ) и секса пак им доставя удоволствие .. наистина по добре я зарежи,да не се мъчи с тебе
    Какво да и направя?Не може д свърши!И постоянно да ми врънка?Вие как бихте се почуствали???
    И да тъп съм доказано е!КОЙТО НЕ Е ТЪП СЕ ЗАБИВА В ЗЕМЯТА!

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    Нормално ли е постоянно да ми врънка не мога да свърша.Ко да и направя???Вика ми от 100 пъти нито един път не съм свършила.
    Казах ти, набий я! Тогава ще спре да мрънка и сама ще те зареже. Пробвай го, ще ти спести доста главоболия, пък и си напрайш кефа :–)

Аз предлагам темата да се заключи

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Аз предлагам темата да се заключи
    Феминистка ...

Кажете ми как да и кажа,че искам всичко да приключи плс?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Не може да свърши,щото ти не можеш да я накараш.В теб е проблема и вместо да се чудиш как да я зарежеш,по-добре поработи върху креватните си умения.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си