- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я оставя ли?
Здравейте имам приятелка от 4-5 месеца,но работите не вървят.Не може да свърши.А пък познавам едно момиче много лесно свършва.Това момиче ходеше с един мой приятел.Той ми каза,че свършвала лесно вагинално и тя ми предложи да ходим.Не знам,мисля че ще садна сегашната ми приятелка.Какво да правя?
Не може да свърши,щото ти не можеш да я накараш.В теб е проблема и вместо да се чудиш как да я зарежеш,по-добре поработи върху креватните си умения.
Абе ти в ред ли си? Има жени, които с години правят секс и не могат да свършат, ти питаш за месеци.Но ако тва ти е най-важното я остави, да си намери някой друг, който да се наслаждава на секса с нея.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ъмммм,ти си зле.... Постарай се повече с приятелката си. Ако искаш да я оставиш, не си измисляй тъпи причини.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Опитвал съм.Правили сме го с часове и не може да свърши.В последно време почна да ми върти и курвенски номера.Хора чел съм и не зависи от партньора(от мен).Четете малко
Като прочетох това си викам: нормално е,във всяка една връзка има проблеми.Първоначално написано от kurtiii
Един съвсем простичък и елементарен въпрос: Ти в самата нея ли си влюбен или на секса с нея ? Моля те,отговори си,колкото се може по-скоро.Първоначално написано от kurtiii
Просто.... нямам думи. И какво ще кажеш като зарежеш сегашната си приятелка ? Каква ще е тази основателна причина,че не искаш да сте заедно ? "Сори,ама ти не свършваш и в това е проблема". Мислиш ? Сериозно ? Естествено,че ще се "садне". Постави се на нейно място - ти как би се почувствал ?Първоначално написано от kurtiii
По-горе ти казаха: не може да свърши,защото ти не можеш да я накараш. Е,нормално е да не приемеш това. И все пак: отговори си,защо си с нея ? И защо изобщо си тръгнал с нея ? Заради единия секс ? И сега ,заради единия секс ще я скъсаш ?Първоначално написано от kurtiii
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от kurtiii
То нестава само с ръгане, иска и акъл!![]()
Изтрийте си коментарите.Правя си маийтап с приятелката си(много я обичам и имам свободно време за майтапи).Пишете ми да я оставя :Д
Много си зле,честноПървоначално написано от kurtiii
![]()
Хората на 13 не трябва да правят секс.
На 16 съм
^ Ако това неистина е така, по-добре не го прави. Да ти кажа, колкото и да нося на всякакви закачки, бъзици и подобни, това е гадно, няма нищо забавно..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мисля да я остава щото само ми врънка,че не можела да свърши!
Писах,че си правя майтап,щото ми писна да ви чета глупавите коментари,капиш?
^ Не,не може. Някъде да пише,че това е сайт за пускане на шегички по адреса на някой ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нормално ли е постоянно да ми врънка не мога да свърша.Ко да и направя???Вика ми от 100 пъти нито един път не съм свършила.
Наистина я зарежи , защото по-добре да е само момичето , отколкото да е с прост човек като теб .
Мога ли да съм виновен,че Господ обича мъжете?Дал ни е лостове да отпушваме запушените втулки.И свършва ме а не всички втулки свършват :Д И да антифенист съм :Д
Какво да и направя?Не може д свърши!И постоянно да ми врънка?Вие как бихте се почуствали???Първоначално написано от fenkaaa
И да тъп съм доказано е!КОЙТО НЕ Е ТЪП СЕ ЗАБИВА В ЗЕМЯТА!
Казах ти, набий я! Тогава ще спре да мрънка и сама ще те зареже. Пробвай го, ще ти спести доста главоболия, пък и си напрайш кефа :–)Първоначално написано от kurtiii
Феминистка ...Първоначално написано от fenkaaa
Кажете ми как да и кажа,че искам всичко да приключи плс?
+1Първоначално написано от nymphadora