- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я оставя ли?
Първо си изясни ЗАЩО искаш да свърши.Първоначално написано от kurtiii
Ако е защото просто нямаш чувства, кажи й го, обясни го като нормален човек (не че ще е приятно, но поне ще е нормална причина)
Ако е защото ти се такова някаква друга, то тогава момичето е по-добре без теб.
Каквото и да кажеш, ще я заболи. Сам се оправяй, само гледай да не се държиш като пълен тъпак, което ми се струва малко сложно, но опитай все пак.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от kurtiii
Пиши и един смс "Game Over" и толкова.
Кажи и .... Game over bitch if u cant catch me don't try me![]()
А може би тя не може да свърши, защото ти си некадърник?![]()
Брат как да ти го кажа:От колеги не се обиждам!Първоначално написано от runway27
Брат а аз как да ти го кажа ..... КОЛЕГАПървоначално написано от kurtiii
НЕКЪДЪРНИК си и момичето не се чуства добре в твойте ласки ....
как да ти го кажа
Брат как да ти го кажа:По нов и не толкова изтъркан лаф не можа ли да използваш ?Първоначално написано от kurtiii
Да знаеш колко лафа знам ..
Знаеш ли как може да станеш обратен?
ДА знайш такива кат тебе колко съм виждал като пеперудки сте![]()
![]()
![]()
и ти може да станеш.А как?Като някой те срещне и те пита ножа или х@я?Първоначално написано от mrfrzne
Кое би избрал?
Aйде да си показвате какви мъже сте на лични. Всички заядливи и лъхащи на тестостерон постове след моя ще бъдат изтрити без предупреждение.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Малко прекалихме.Та да се върнем на темата.Как да и кажа,че искам да се разделим.Не само заради секса,а и започна да ми върти номера.
Искаш да зарежеш момичето,щото не свършва.![]()
Брях,брях
Само ми врънкаПървоначално написано от Zarity
Да бе, баси, вместо тя да го зарежеПървоначално написано от Zarity
![]()
И аз не мога. И кво? Не съм умряла. Явно просто съм дефектна. Не е новина.
Ама ти тук сега, нас момичетата ли ще ни учиш, кой кога свършваПървоначално написано от kurtiii
. Аз преди да срешна сегашният ми притялел съм водела активен полов живот и съм свършвала супер, ама супер рядко! Наистина се потруди малко повече. Пък и дори да не свъшри, какво толкова. Трябва да се обичате и да се чувствате удоволетворени от това, че правите секс, а не от това че сте свършили
.
Аха... значи искаш да зарежеш приятелката си, защото си некадърен и не можеш да я накараш да свърши... Така ли да го разбирам ?![]()
По-скоро тя трябва да те зарежеш, щото не можеш да я ч*каш като хората.![]()
ами постарай се и може би ще свърши..погледни първо себе си и тогава обвинявай момичето
причината да скъсаш с нея е ,че не свършва ?! Ти сериозно ли ?!
Hostis Honori Invidia
ем то май е щото е разбрал че има и такава която свършва на мигаПървоначално написано от Cucko0
...само заради секса ли искаш да скъсаш с нея???...горкото момиче
...еми то и без това причината е мноого тъпа...направо и го кажи в очите и тръгвай с другата...то деликатно извинение за това няма да намериш...
![]()
![]()
Само не разбрах,щом той си мисли,че е много къдърен,него кво го е*е дали тя свършва?Или пък някой му е пуснал мухата,че е некъдърник и сега се опитва да прехвърли вината у момичето,да я зареже и да тръгне с онази лесносвършващата,че да си дига реномето.