- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ebay пазаруване
1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT
2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT
Много искам да си ги поръчам, но незнам дали ще са хубави..за 120 или 88 цвята цената е прекалено ниска и ме е страх да не се окажат някакви боклуци.. така че знаете ли дали са качествени, ако сте чували нещо споделете, кажете си мненията..![]()
PS: не мога да давам луди пари за гримове.. ако имате някакви други предложения само да са на по-нормални цени![]()
![]()
Поръчвай ги без да му мислиш. Не са фалшиви.
Цените принципно са си такива, просто в България ги увеличават значително![]()
С доставката ще ти стане солено. Тя доставката до България е почти колкото самият продукт. По-добре потърси в prodavalnik.com, там гледах, че има доста такива на добри цени. Знаеш, че е Българско и доставката ти ще е не повече от 5лв. + това можеш да го върнеш, ако не удовлетворява желанието ти.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item3f09c585c7
Това ще ти излезе по-евтино, а и цветовете са по-хубави (поне според мен де) ?
Иначе поръчвай смело.. моите са от ибей и нямам оплаквания.. само да знаеш, че като пристигнат ще има няколко счупени цвята, защото се сещаш как ги размятат докато пристигнат.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
мерси, ще разгледам сайта.. но доставката на тея сенки е безплатна (малко по-долу го пише).. преди месец си бях поръчала 24 четки за грим за 12.50 $ ( около 17 лева ми излезе) със безплатна доставка ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT (тук са малко по-евтини) и ми ги доставеха за 20 и нещо дни ... еми... по-хубави са и от на картинката и са супер мекички \Първоначално написано от sladkish_14
/ :P
Давайте и други мнения, на вас харесват ли ви сенките?![]()
Извинявай ама в продавалник и другите такива сайтове ги поръчват от ибей и ги продават на много по-скъпи цени...Първоначално написано от sladkish_14
Аз моята си я поръчах от ибей (120 цвята) за 19лв
Няма смисъл да ги търси в ebay.co.uk след като и от двата сайта повечето неща са от Китай.Първоначално написано от divacheee
![]()
Тери.. <33 ♥
Тя го каза, защото повечето неща от английската версия на и-бей имат доставка до Бг.![]()
За да не пускам нова тема,някой ще ми обясни ли как аджеба се поръчва от сайта,ако искате пишете лично .
Да, ама много често нещата там са и по-скъпи..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Тери.. <33 ♥
Ето как:Първоначално написано от Transform
Избираш си нещо, натискаш Buy It Now и след това има няколко неща, които трябва да попълниш - първо адреса си, после имейла и паролата, с които си се регистрирал/а в PayPal (ако нямаш трябва да си направиш) и накрая разглеждаш за последно и поръчваш... гледай доставката да е безплатна, за да не се минеш или поне да е много малка.. в описанието на нещото, което си си поръчал/а, трябва да пише за колко дни горе долу ще дойде (обикновено е между 10-30 дни и повече)
малко като за малоумни го обясних, дано се ориентираш.. ако има нещо питай![]()
А като се регистрирам в PayPal, банкова сметка трябва ли да имам или не... в смисъл от къде "взимат" парите. Съжалявам за невежеството си, обаче нито аз съм се занимавала, нито приятелите ми и съм малко ограничена в тази областПървоначално написано от f2f
![]()
ПС: Съжалявам и ако не съм попитала на правилното място![]()
аз регистрация не съм си правила, мама си я има от отдавна.. влез им във сайта щракай там пък каквото стане.. вечерта ще питам майка ми и ще ти пиша![]()
Много мерси за отговора. Ще се радвам и да разбера какво е казала майка ти, понеже съм си малко бъзлива (а и с моя късмет кой знае каква беля ще направя)![]()
![]()
значи, регистрацията в paypal не е трудна, но ви трябва международна карта, да пъхнете пари в сметката си на paypal-a (тук вече се намесват вашите родители )... но пък попитайте вашите, защото може и да имат рег в сайта, а вие да незнаете и вместо да си играете, направо да действате от там![]()
... приятно пазаруване =D>
Колко изостанала съм.. не е истина![]()
Благодаря МНОГО![]()