.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Добрич

ebay пазаруване

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT
    2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT

Много искам да си ги поръчам, но незнам дали ще са хубави..за 120 или 88 цвята цената е прекалено ниска и ме е страх да не се окажат някакви боклуци.. така че знаете ли дали са качествени, ако сте чували нещо споделете, кажете си мненията..

PS: не мога да давам луди пари за гримове.. ако имате някакви други предложения само да са на по-нормални цени

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Поръчвай ги без да му мислиш. Не са фалшиви.
    Цените принципно са си такива, просто в България ги увеличават значително

С доставката ще ти стане солено. Тя доставката до България е почти колкото самият продукт. По-добре потърси в prodavalnik.com, там гледах, че има доста такива на добри цени. Знаеш, че е Българско и доставката ти ще е не повече от 5лв. + това можеш да го върнеш, ако не удовлетворява желанието ти.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item3f09c585c7
    Това ще ти излезе по-евтино, а и цветовете са по-хубави (поне според мен де ) ?
    Иначе поръчвай смело.. моите са от ибей и нямам оплаквания.. само да знаеш, че като пристигнат ще има няколко счупени цвята, защото се сещаш как ги размятат докато пристигнат.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    С доставката ще ти стане солено. Тя доставката до България е почти колкото самият продукт. По-добре потърси в prodavalnik.com, там гледах, че има доста такива на добри цени. Знаеш, че е Българско и доставката ти ще е не повече от 5лв. + това можеш да го върнеш, ако не удовлетворява желанието ти.
    мерси, ще разгледам сайта.. но доставката на тея сенки е безплатна (малко по-долу го пише).. преди месец си бях поръчала 24 четки за грим за 12.50 $ ( около 17 лева ми излезе) със безплатна доставка ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT (тук са малко по-евтини) и ми ги доставеха за 20 и нещо дни ... еми... по-хубави са и от на картинката и са супер мекички \/ :P

Давайте и други мнения, на вас харесват ли ви сенките?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Извинявай ама в продавалник и другите такива сайтове ги поръчват от ибей и ги продават на много по-скъпи цени...
    Аз моята си я поръчах от ибей (120 цвята) за 19лв

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    И двата линка, които си дала нямат доставка до БГ :Д

потърси ги в ebay.co.uk ..

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    И двата линка, които си дала нямат доставка до БГ :Д

потърси ги в ebay.co.uk ..
    Няма смисъл да ги търси в ebay.co.uk след като и от двата сайта повечето неща са от Китай.

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Тя го каза, защото повечето неща от английската версия на и-бей имат доставка до Бг.

Супер фен Аватара на Transform
    За да не пускам нова тема,някой ще ми обясни ли как аджеба се поръчва от сайта,ако искате пишете лично .

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Тя го каза, защото повечето неща от английската версия на и-бей имат доставка до Бг.
    Да, ама много често нещата там са и по-скъпи..

Тери.. <33 ♥

Град
    Добрич
    ок, реших се, ще си ги взема !! мерси за коментарите

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Transform
    За да не пускам нова тема,някой ще ми обясни ли как аджеба се поръчва от сайта,ако искате пишете лично .
    Ето как:
    Избираш си нещо, натискаш Buy It Now и след това има няколко неща, които трябва да попълниш - първо адреса си, после имейла и паролата, с които си се регистрирал/а в PayPal (ако нямаш трябва да си направиш) и накрая разглеждаш за последно и поръчваш... гледай доставката да е безплатна, за да не се минеш или поне да е много малка.. в описанието на нещото, което си си поръчал/а, трябва да пише за колко дни горе долу ще дойде (обикновено е между 10-30 дни и повече)

малко като за малоумни го обясних, дано се ориентираш.. ако има нещо питай

Цитирай Първоначално написано от f2f
    Цитирай Първоначално написано от Transform
    Ето как:
    Избираш си нещо, натискаш Buy It Now и след това има няколко неща, които трябва да попълниш - първо адреса си, после имейла и паролата, с които си се регистрирал/а в PayPal (ако нямаш трябва да си направиш) и накрая разглеждаш за последно и поръчваш... гледай доставката да е безплатна, за да не се минеш или поне да е много малка.. в описанието на нещото, което си си поръчал/а, трябва да пише за колко дни горе долу ще дойде (обикновено е между 10-30 дни и повече)

малко като за малоумни го обясних, дано се ориентираш.. ако има нещо питай
    А като се регистрирам в PayPal, банкова сметка трябва ли да имам или не... в смисъл от къде "взимат" парите. Съжалявам за невежеството си, обаче нито аз съм се занимавала, нито приятелите ми и съм малко ограничена в тази област
    ПС: Съжалявам и ако не съм попитала на правилното място

Град
    Добрич
    аз регистрация не съм си правила, мама си я има от отдавна.. влез им във сайта щракай там пък каквото стане.. вечерта ще питам майка ми и ще ти пиша

Много мерси за отговора. Ще се радвам и да разбера какво е казала майка ти, понеже съм си малко бъзлива (а и с моя късмет кой знае каква беля ще направя)

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Ще се радвам ако пуснете информацията тук,защото и аз се заинтересувах,но това с PayPal не ми е много ясно

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Град
    Добрич
    значи, регистрацията в paypal не е трудна, но ви трябва международна карта, да пъхнете пари в сметката си на paypal-a (тук вече се намесват вашите родители )... но пък попитайте вашите, защото може и да имат рег в сайта, а вие да незнаете и вместо да си играете, направо да действате от там

... приятно пазаруване =D>

Колко изостанала съм.. не е истина
    Благодаря МНОГО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си