.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Презервативи (размер)

Огледах из интернет, но така и не намерих подходяща инормация. Та... някой знае ли размерите на презервативи Дюрекс? Кои са по-големи, кои по-малки ? И специално за Ultra Thin

И в сайта на Дюрекс не намерих размери..

Кажи диаметър и дължина на ЧЛЕНА....

Иначе от де да знам зимаш и слагаш ако не стане зимаш друг ... не вярвам да ти е 20 санта ...
    П.С на колко си ??

Момиче съм
    Питам, защото мисля за следващия път с прителя ми да си вземем Durex Ultra Thin, ама само да не се прецака работата да се връщаме за други презервативи .. нали малко кофти .. и потърсих ама пак нищо конкретно не намирам..

Кажи ми диаметър и дължина :Д:Д

Еми земете си то на опаковката трябва да пише земете няколко размера и пробвайте ...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Опасяваш се да не са му малки, или да не са му големи?
    Щото според мен са с абсолютно нормален размер, не мисля, че ще му стягат примерно...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

А и кажи ти на колко си ?? Skyflyfly

Да не са му малки мисля .. а иначе 16

Цитирай Първоначално написано от skyflyfly
    Да не са му малки мисля .. а иначе 16
    Колко му е голям?

16 добра възраст а и ни кажи колко е голям

Е за възрастта .. не мисля, че ми е рано.. заедно сме от половин година, а и още съм девствена .. правили сме няколко опита, но за сега не съвсем успешно. Колкото до това за големината.. нз точно.. но нито прекалено голям нито малък .. може би 15-16-17 някъде там

Е за възрастта .. не мисля, че ми е рано.. заедно сме от половин година, а и още съм девствена .. правили сме няколко опита, но за сега не съвсем успешно. Колкото до това за големината.. нз точно.. но нито прекалено голям нито малък .. може би 15-16-17 някъде там
    Е няма начин да му е малък тогава...

хехе ..... на 16 окей ... и няма да са му големи нито малки точно даже ще са му

Леле Боже, правили сте няколко опита и са се оказали неуспешни?
    И ти не мрънкаш във форума?? ТИ СИ ЕДИНСТВЕНА!
    Моите искрени поздравления
    Иначе колкото до презервативите, взимайте и не се тревожете - винаги стават!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Окей мерси за отговорите само mrfrzne не мога да разбера защо във всички постове умираш от смях или просто така си пишеш?

sladkish_14 мерси за съвета Пробвахме 2 пъти, като първия без презерватив при положение, че пия противозачатъчни (по здравословни причини), но не се получи.. а втория път с презерватив, но болката си е болка.. ама вече ще издържам няма как

Окей мерси за отговорите само mrfrzne не мога да разбера защо във всички постове умираш от смях или просто така си пишеш?
    Сестрооооооо,на 16 зимах а не мислех бях кат куршум ти седнала тук и питаш каф презарватиф >>>> ЗИМАШ И ДЕЙСТВАШ ТФА Е :Д иначе , окей си .... и сорка ако с нещо съм те засегнал

anonymous708973
    Guest
    Абе, уж са по 56 мм, ама има едни с оранжева опаковка (не са select), които бяха 52.

На мен Durex UltraThin са ми тясни и за това ползваме sportex light, по комфортни са

абе вие май мислите повече , кой презерватив да пробвате , от колкото , как да си направите удоволствието.

Някаква тенденция , мода станаха тези презервативи.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Проба-гешка,проба-грешка и така докато не си намерите точните презервативи,или количка.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си