Аз съм момче на 16 години.Както знаете всички на тази възраст обичат да купонясват.Вчера бях на едно парти у един приятел.Имаше го и момичето .Тя е с 2 години по-голяма.Започнахме разговор това-онова и след време е видях да се кълчи сама на един стол.Свалих я и се започна едно танцуване може би около час-час и половина.В началото бях зад нея и я държах само за ханша и коремчето.След време като се отпуснахме тя въобще не се съпротивляваше,даже когато и бърках под полата.Дотук всичко е ОК,но това не е края.Предполагам трябваше да съм действал вече,но уви.Докато танцувахме тя се целуна с едно друго момиче.Не възразих,но след това тя изведнъж се целуна с едно момче което и е приятел от 100 години.....аз бях много разярен....сдържах се и просто я пуснах и си тръгнах.По-късно я видях да танцува с друго момче,след което беше седнала в скута на 3то момче и накрая за капак се натискаше с някъв келеш който е 40 кила с прани гащи....Не мога да спра да мисля,дали ако бях действал по-рано(целувка..),тя щеше да остане с мен до края на вечерта....Пък и не искам такъв гаф да се повтаря.