.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Въпрос..

Въпрос..

Искам да ви питам понеже другата седмица с моята приятелка правиме една година откакто сме заедно , и бих искал да я заведа на някое готино и спокойно място без градски шум и т.н ..
    Някакви идей ?

Голям фен
    Ако си от София , мога да ти дам доста идеи

oт София съм ... Пиши на Л.С или тука както ти решиш

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Трябва да кажеш от къде си. Ще ни улесни доста.
    I'm beautiful in my way....

София пак, казвам извинете че не го написах в първия пост ..

Дайте идей . ПЛС

Ами може примерно да я заведеш в някоя дискотека ( не мога да ти препоръчам понеже не съм от София ) и там да отправиш един поздрав към нея с любимата и песен като кажеш на DJ-я. Ако е от по-романтичните ти препоръчвам може би вечеря на поляната, а ако е лошо времето на някакъв ресторант. Ако ще я водиш на дискотека е добре да знаеш каква музика харесва защото в повечето дискотеки пускат чалга ( което на мен лично ми харесва ), но ако е от тези които не харесват е по-добре романтична вечеря в ресторант. На колко сте години между другото?

Спрях се на романтична вечеря в ресторант , но ще изчакам ако има и др. мнения иначе МерСИ

Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Спрях се на романтична вечеря в ресторант , но ще изчакам ако има и др. мнения иначе МерСИ
    На колко сте години?

17 за 18 и двамата ....

17 за 18 и двамата ....
    Ами тогава мисля че дискотеката е по-добрия вариант.

Диско ама диско ..... ама пълно с идиоти , ама пъ диско , ама пъ пълно с идиоти ... а и да е някаде спокойно .. ама и тфа за полянката ми хареса

Диско ама диско ..... ама пълно с идиоти , ама пъ диско , ама пъ пълно с идиоти ... а и да е някаде спокойно .. ама и тфа за полянката ми хареса
    Ами ако тя е от по-романтичните хора тогава или ресторанта или на поляната. Аз предложих дискотеката понеже бившата ми приятелка беше от ''по-лудите'' и кажи речи всяка седмица по 2 пъти бяхме на дискотека и затова ми се стори добър вариант с дискотеката. Вярно е че е пълно с идиоти ама стига да стоиш близо до нея ще видиш как другите няма да смеят да я доближат ( поне аз така правих )

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Ами ако тя е от по-романтичните хора тогава или ресторанта или на поляната. Аз предложих дискотеката понеже бившата ми приятелка беше от ''по-лудите'' и кажи речи всяка седмица по 2 пъти бяхме на дискотека и затова ми се стори добър вариант с дискотеката. Вярно е че е пълно с идиоти ама стига да стоиш близо до нея ще видиш как другите няма да смеят да я доближат ( поне аз така правих )
    Oха и такива съм виждал

Е ние ли да решим къде е това специално място да не сме ние ходили с нея 1 година. Ти знаеш къде ще и хареса и прочие Но щом искаш предложения: някъде където има водопад :Д или на Рилските езера там е много красиво! А може да пробваш и нещо различно примерно концерт на любимата и група в някоя съседна държава или нещо такова..

Цитирай Първоначално написано от kpackapgo
    Е ние ли да решим къде е това специално място да не сме ние ходили с нея 1 година. Ти знаеш къде ще и хареса и прочие Но щом искаш предложения: някъде където има водопад :Д или на Рилските езера там е много красиво! А може да пробваш и нещо различно примерно концерт на любимата и група в някоя съседна държава или нещо такова..
    Вече всичко съм намислил само трябва да го организирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си