- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос..
Искам да ви питам понеже другата седмица с моята приятелка правиме една година откакто сме заедно , и бих искал да я заведа на някое готино и спокойно място без градски шум и т.н ..
Някакви идей ?
Ако си от София , мога да ти дам доста идеи![]()
oт София съм ... Пиши на Л.С или тука както ти решиш
Трябва да кажеш от къде си. Ще ни улесни доста.
I'm beautiful in my way....
София пак, казвам извинете че не го написах в първия пост ..![]()
Дайте идей . ПЛС
Ами може примерно да я заведеш в някоя дискотека ( не мога да ти препоръчам понеже не съм от София ) и там да отправиш един поздрав към нея с любимата и песен като кажеш на DJ-я. Ако е от по-романтичните ти препоръчвам може би вечеря на поляната, а ако е лошо времето на някакъв ресторант. Ако ще я водиш на дискотека е добре да знаеш каква музика харесва защото в повечето дискотеки пускат чалга ( което на мен лично ми харесва ), но ако е от тези които не харесват е по-добре романтична вечеря в ресторант. На колко сте години между другото?
Спрях се на романтична вечеря в ресторант , но ще изчакам ако има и др. мнения иначе МерСИ
17 за 18 и двамата ....
Ами тогава мисля че дискотеката е по-добрия вариант.Първоначално написано от mrfrzne
Диско ама диско ..... ама пълно с идиоти , ама пъ диско , ама пъ пълно с идиоти ...а и да е някаде спокойно .. ама и тфа за полянката ми хареса
![]()
![]()
![]()
Ами ако тя е от по-романтичните хора тогава или ресторанта или на поляната. Аз предложих дискотеката понеже бившата ми приятелка беше от ''по-лудите'' и кажи речи всяка седмица по 2 пъти бяхме на дискотека и затова ми се стори добър вариант с дискотеката. Вярно е че е пълно с идиоти ама стига да стоиш близо до нея ще видиш как другите няма да смеят да я доближат ( поне аз така правих )Първоначално написано от mrfrzne
![]()
Oха и такива съм виждалПървоначално написано от nin0o0
![]()
![]()
Е ние ли да решим къде е това специално място да не сме ние ходили с нея 1 година. Ти знаеш къде ще и хареса и прочиеНо щом искаш предложения: някъде където има водопад :Д или на Рилските езера там е много красиво! А може да пробваш и нещо различно примерно концерт на любимата и група в някоя съседна държава или нещо такова..
Вече всичко съм намислил само трябва да го организирамПървоначално написано от kpackapgo
![]()