Не, кажи му да се шиба копеуето и ми пиши лс да ти дам телефона си, аз ще те задоволя!![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Ти я задоволи,а пък след това аз тебе ще задоволя капиш?Първоначално написано от Alex3nd
Има ли изобщо причина поради която да сте заедно.
I'm beautiful in my way....
Да,цакам и дупаркатаПървоначално написано от daq96
![]()
Не си струва.. Как ще позволяваш на някъв путьо да ти казва какво ще правиш с живота си? Тегли една майна и прави това, което ти доставя удоволствие сама, щом с него няма как да стане.
Искам да видя, как ще стане това само като си го помисля и настръхвам. Дали ще се насереш като ме видиш :/Първоначално написано от kurtiii
Един пуска тема дали да остави гаджето, щото си оставала незадоволена. Ти пускаш тема дали да го оставиш, защото си била незадоволена. Да не сте си двойка?
Както и да е- ми сами си решете, бе хора! То си е вашия живот, не нашия. Как да знаем дали трябва да го оставиш?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами вече не сме.Не съм тръгнал да правя курвенски номера.Взе ми си Alex3nd да те задоволи.GAME OVER
Знам какво ще стане като те видя.Стрелката ми ще посочи към 6.30 капиш?Първоначално написано от Alex3nd
Първоначално написано от Extremescream
абе просто се ебавам с него щото пуска тука теми по мой адрес и да видим какво ще кажат хората за него. Иначе да се оставяме не сам си и помисляла мн си го обичам Просто базик
Първоначално написано от kurtiii
ами хубу
Детска градина "Калина Малина". Много зряло ли ви се вижда да си спретнете семеен скандал във форум?
Първоначално написано от Alex3nd
Първоначално написано от dimitar_ak
Т'ва са двете личности на един човек, мой човек.
Само на мен ли така ми се струва или kurtiii и ursus са един и същ човек, който иска да види мнението на от страната на момчето и от страната на момичето. Или страда от раздвоение на личноста![]()
![]()
I feel so much better now when youre gone forever
Тежка форма на шизофрения.Първоначално написано от LambOfGod
Паляк отивай на село да садиш домати.Първоначално написано от kurtiii
азазаз
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.