.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

това трябва да го напиша на C++ помощ!

Да се напише клас времеви интервал, който да има информация за начало, продължителност и край на времеви интервал. И трите са във формат час, минута, секунда
    Например интервал започва в 9:20:00 и продължава 1:12:11 и свършва в 10:32:11.
    От тези три полета да се съхранява информация за две (по избор) и да се направят методи за достъп до трите.
    Интервалът също пази информация за име на началния и крайния момент (char*).

Да се напише програма, която чете от текстов файл информация за такива интервали от време (форматът на файла е по ваша преценка)
    Да се намери сумата от дължината на всички интервали от файла, които имат думата "cool" в името на началото или на края.

Голям фен
    Грешен Раздел !

е къде да я сложа???

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ТУК
    И защо по дяволите не опиташ сама да си го направиш>

щото нямам идея за какво става дума ,ако имах едва ли щях да я пусна темата

Град
    Sofia
    Тогава се отписвай от специалността си..

аз не ти искам мнението ,а искам помощ и след като не можеш да ми помогнеш няма смисъл да пишеш ненужни коментари

разбирам от С++ но защо по дяволите ти е тоя клас. Няма смисъл. По-добре си напиши програмата с нормален вход.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от divotogirl
    аз не ти искам мнението ,а искам помощ и след като не можеш да ми помогнеш няма смисъл да пишеш ненужни коментари
    Не е ненужен коментар, съвет е. За твое добро. Хем явно учиш информатика, хем си нямаш представа от C++.

изобщо не уча информатика ,просто са ми го сложили и това в програмата.,ако учех информатика това щеше да ми се види лесно

Град
    Sofia
    my bad, тогава :\

Цитирай Първоначално написано от kamentk
    разбирам от С++ но защо по дяволите ти е тоя клас. Няма смисъл. По-добре си напиши програмата с нормален вход.
    такава е задачата,аз нямам идея как трябва да се напише,ако имаш идея ще се радвам да ми помогнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си