.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Малък съвет ?!

Хора нямам никакъв стил на обличане.Незнам как да съчетавам цветовете.Най-добрата ми приятелка е година по-малка (на 12 -13 години е),а се облича толкова хубаво.Сама си избира и купува дрехите.Майка ми не ме пуска едни джапанки да си купя,защото ще си купя възможно най-грозните (и е така).Моля ви дайте ми някакъв сайт или съвет кой с кой цвят да съчетая,и въобще някакви съвети

Мега фен Аватара на Chacho
    Или сходни, или контрастни цветове. Ще изкоментирам нещо друго: едни от най-богатите и известни личности се обличат евтино и семпло, а най-типичният пример е човекът зад Фейсбук - Марк Цукерберг. Ходи с джапанки, тениска и къси гащи, които общо излизат около 50$ Импровизирай, намери това, което на теб ти харесва и лека, полека си изгради стила. И не позволявай на някого да ти избира дрехите, нека си се обличат сами. Ти собствено мнение нямаш ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ами в и-нет малко ли снимки има?
    Гледаш снимки на някоя модна колекция, някой модел или просто някое, момиче, което знае как да се облича и виждаш какво с какво отива да се носи.
    След това избираш нещата, които ти харесват и готово.
    И спря да се върти за миг земята..

Ами то или го умееш, или не..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Бе така като те гледам, кутийката от бира си пасва с гердана ти. Как да нямаш стил..
    Вафла..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ами в и-нет малко ли снимки има?
    Гледаш снимки на някоя модна колекция, някой модел или просто някое, момиче, което знае как да се облича и виждаш какво с какво отива да се носи.
    След това избираш нещата, които ти харесват и готово.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Бе така като те гледам, кутийката от бира си пасва с гердана ти. Как да нямаш стил..
    Сякаш е тя на снимката.
    Иначе ти препоръчвам просто да запомниш какви на цвят дрехи имаш и да си ги комбинираш мислено. Така, когато отидеш да си купуваш нещо няма да се притесняваш какъв цвят да избереш. Например, ако имаш повече сиви дрехи си купуваш нещо сиво... Обаче накрая не цялата да станеш н в сив цвят, а дънките например да са в тъмно синьо/лилаво.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Рокля е най-лесно да се носи лятото. Само обувките да си ходят, но е хубаво е да имаш да речем, едни бели и едни черни сандали/чехли и според зависи цвета на роклята слагаш черните/белите.
    Или пък най-обикновеното една тениска/потник със щампа, къси панталонки и отново чехли или сандали.
    Разгледай се в нета също.

Голям фен
    Най-не претенциозното това са дънките , вземи си някой модерно дънки (питаш продавача) + някаква тениска / блуза . Това си е работа за 5 мин , пък и не трябвада го мислисш с години .

Търсила съм много в интернет но не намирам нещо полезно ... за лятото да ами какво ще стане като взема да се подготвям за училище ? хохi не е само да гледам момичето то има едни дрехи аз други ,, и незнам просто как да комбинирам сега добре една рокля но като дойде есента? Дънки и ТЕНИСКА това е голеемия проблем толкова съм зле че мога да облека зелен панталон розова блуза и сини сандали А и забравих да добавя един малък детайл пълничка съм ии ... не всичко ми стой добре ...

Цитирай Първоначално написано от Bonbbonche
    +1
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby
    Цитирай Първоначално написано от Bonbbonche
    +1
    Абсолютно! Плюс това за едни хора може да имаш стил, а за други не. Относително е.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    абе я се обличай както искаш, да не ти пука какво мислят хората, току виж си започнала някоя нова мода
    а щом не намираш в интернет говори с приятелката си, купувай си дрехи с нея, искай и съвети
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Ми като си пълничка просто ще трябва по-внимателно да си избираш дрехи. Няма да се хвърляш на дънките с прекалено ниска талия и така. Излизай с по-цветово осъзнати приятелки( ) и накарай майка си да направите един преглед на гардероба ти, да преиграете вариантите. Примерно, еди-коя-си блуза си ходи с еди-кой-си панталон и еди-кои-си обувки и т.н. Ще се научиш, нЕма се плашиш. С времето се изгражда и стил, и вкус към нещата, стига да имаш желание.

До към четвърти клас и аз бях много зле що се отнася до съчетаване на дрехите и цветово, и стилово, и майка ми направо изпадаше в потрес какви ги свършвам всяка сутрин.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То си е до усет, който ти идва отвътре...не се учи и наизустява..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Щом си малко пълничка не обличай каре.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

завиждам на приятелката ми за адския усет кое с кое си отива.. добре че е тя..

Излез с най-добрата приятелка по магазините

Можеш да отслабнеш и да ти тича всичко, хаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Можеш да отслабнеш и да ти тича всичко, хаха
    съгласна
    има още време до 15 септември
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

Е света не свършва след 15-ти септември. Ще инвестира малко време и усилия, после 10 години ще ходи с хубаво тяло. Звучи като добра оферта, а?

"Модата се купува, стилът се притежава." Или го имаш или не На хубав човек всичко му върви ... в случай като твоя е в + да си с униформа на у-ще ... питай най-добрата ти приятелка за някой друг съвет, щом има усет за дрехите

Град
    Е света не свършва след 15-ти септември. Ще инвестира малко време и усилия, после 10 години ще ходи с хубаво тяло. Звучи като добра оферта, а?
    Ако не се лъжа авторката ще бъде 8 клас и затова предполагам се е разтревожила за първото впечетление.

Тъй де, но и да не стане за 15 септември, нищо й не пречи да продължи. За втория срок ще стане.

Между другото, да изглеждаш прилично и да си с нагласата, че не те вълнува особено модата и дрехите обикновено е по-добрият вариант от перфектно облекло + мания за дрехи и стил.

Всеки от противоположния пол си те представя през дрехи, така че половината хора няма да обръщат внимание, а другата половина не бива да те вълнуват.

И пак ще кажа - тялото е по-важно от дрехите.

Цитирай Първоначално написано от Mel9709
    "Модата се купува, стилът се притежава." Или го имаш или не На хубав човек всичко му върви ... в случай като твоя е в + да си с униформа на у-ще ... питай най-добрата ти приятелка за някой друг съвет, щом има усет за дрехите

Да но за съжаление в нашата гимназия няма униформи

Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Ако не се лъжа авторката ще бъде 8 клас и затова предполагам се е разтревожила за първото впечетление.

Точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си