.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Трябва ми млако помощ!!!

Здравеите аз съм на 13 години и за лятото ни дадоха да напишем собствено стихотворение ,а мен хич ме няма в тази област.Дори немога да си измисля тема ...Всичко освен любов.Неискам от вас да ми го пишете само една тема ..ок де може и малко да ми помогнете..
    Grumni se x.x

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами няма да искат кой знае какво от теб..защо не напишеш нещо посветено на твой близък приятел..вдъхнови се от преживяванията ви

да това е добра идея ще се пробвам ..благодаря много
    Grumni se x.x

Голям фен
    За природата можеш да пишеш, приятелството , отношенията.
    Има толкова много теми за стихотворения .

Вземи копирай някое от нета и готово
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Вече го направих.Явно мислим еднакво
    Grumni se x.x

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Пф,какъв в смисълът да го копираш?Не е толкова трудно,дори и да не си много вещ в тази област.Ако седнеш и се замислиш все ще ти изскочи нещо в главата.То не се очаква от всички да могат да пишат,но всеки може да опита,нали?
    Може да пишеш за моментното си състояние,за лятото,за природата,за приятелството..Просто седни и излей това,което чувстваш в момента.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Съгласна съм с Colouring Най-лесно се получава, когато изпитваш нещо.. каквото и да е то. Вземаш химикалката и започваш. Слушай себе си Вярно е, че за някои е по-трудно да боравят с думите, но опитай и все ще се получи нещо. Няма никакъв смисъл да копираш от нета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си