Hola! Преди се движех с една, която вече е осми клас и срича /не е бавноразвиваща/ и е правила стриптиз 3 клас, аз бях една от отл.. Заприличах на нея. Учителите и приятелите ме намразиха и аз поговорих с нея за това и се отдалечихме. Поведох се с едни др., а едната от тях не обича да има по 3 момичета, а само по две, а др. ме лъжеше винаги за глупости /оценки, че имала кучета, че луди я преследвали с брадва/ . Трите /няма да ги наричам по имена/ отидоха на лагер и като се върнаха тази, която ме лъжеше, но ме харесваше като човек и другата ме зарязаха - глупавата сигурно ги е настроила с/у мен, а после и всички др. от класа ме отбягваха, при условие, че ми се писаха за фр, а някои дори за бфф! Онези трите ме блъскаха, псуваха, замярваха ме с шишета, пращаха ми заплашителни СМС, но аз не им обръщах внимание /бях им изтрила дори номерата/ и те ми разбиха ФЕЙСА. ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО. Преди, когато бях с тях цяло лято скучах, а сега съм в компания от 15 човека. Когато кандидатствахме едната отиде чак в Стара Загора, др отиде в ПМГ, но не я взеха в моята паралелка, а третата си е в добър и престижен клас. С една дума - Сега аз съм щастлива, а те не. -стана обратното. Те осъзнават, че сгрешиха и предполагам /двете в моето училище/ ще искат да се сдобрим, а аз вече си имам мног приятели и то истински. /няма да им е за първи път да искат прошка от мен - най-вече наа едната/