.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    И аз съм забелязала, че като си кажа "На диета съм" и веднага ми се дояждат супер калорични храни, а като се занимавам с разни неща може по цял ден да не се сетя, че трябва да ям. Колкото по-малко мислиш за храната, толкова по-добре.
    Аз съм по същият начин

Изгубих 7-8 мин от живота си да чета идиотщини в първия пост "Не" на диетата, ама иначе 1 седмица на диня ?! Абе добре ли си? Като не искате да спазвате строга диета, от типа "1 варено яйце, разделено за 4 дена", просто намаляте тестеното, пърженото, сладкото.. Няма да ядете по 2 пъти на ден, но да се тъпчете. Хапва се по малко 4-5 пъти. И упражнения, кросове, фитнес.. Защо пишете като не разбирате нищо ?! Нали това ще го видят по-малки момичета и ще започнат този тип "диета" и ще се поболеят направо... Автора - сега лятото отслабна с диня, череши и т.н., а зимата какво? Ще си върнеш теглото, когато няма толкова много плодове? Нали се сещаш, че тогава всичко по супермаркетите е ГМО ? И кое му е здравословното на 1 седмица само на химии, които имат вкус на череши ? Вместо да седиш на компа и да нагъваш диня, се храни нормално и спортувай!
    Момиче ^^

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Е, добре, де, сега последно - това с меда и канелата действа ли или само отрицателно?
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Само като видях за динята,че се препоръчва цяла седмица на диня разбрах,че този,който е писал за статията нищо не разбира..
    Вирус,това се нарича пост или пречистване на тялото от вредни вещества,които досега си поглъщал и са оставали в огранизма
    ПС:Тва с канелата и меда съм го пробвала-ефикасно е,но не мога да кажа с колко кг. се отслабва,защото тогава кантара не го исках наблизо Но преди да го почна бях 51 а след месец някъде 49кг.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Съгласна съм, че динята е много полезна за отслабването. Мисля да я включа преимуществено в менюто си. Благодаря ти за статията!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си