.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Какво да правя?!

Еми хора аз искам ако може някви съвети кво да правя щото съм яко "отчаяна" ако мога така да го кажа Еми значи....аз съм момиче на 14 (и не съм си имала гадже до сега) и си харесвам (абе мога да кажа, че го обичам) вече 3 години и половина горе-долу едно момче..мин година всеки път като ме види само ме обиждаше..тази година изобщо се правим, че не се познаваме! Той разбра, че го харесвам още мин година и само ме бъзикаше, че го харесвам..а на мен ми ставаше адски кофти от това. Сега той стана "гадже" с една моя "приятелка" във Фейса , за да ме дразнят..голям е боклук..ама просто нямам бутон за изключване на чувствата ( А и никой не ме харесва...всички мои приятелки си имат гаджета или просто по 10 момчета ги харесват..и само ми се оплакват, че никой не ги харесва..аз какво да кажа?! ((

Абе не се отчайвай аз чак на 15 си намерих приятелка.... кат те питат ти дали си имаш приятел ти им кажи .... кфо ме питаш нали ти си имаш....И така , а и тоя дет го харесваш некаф пълен простак , така да се държи с едно момиче не е хубаво. Липсва му малко възпитание . КАто си го оправи тогава бих казал че е нормален .... Ако много го харесваш .. се запознай с някой друг мн по готин и с мн. по добро възпитание.. :P :P :P

Мерси много

Заповядай пак ... ако тоя нешо мн. се отваря му бии шамара и си отиди

Излез навънка,потърси нови хора,едва ли няма по0умно и красиво парче от него
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от rallss97
    Нали..
    Ами че така

Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Нали..
    Ами че така
    Еми да

Toй на колко е години?

Душицо, ще поотраснеш, ще спре да те пере толкова яко хормона и ще проумееш, че си се държала направо абсурдно.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Toй на колко е години?
    На 15

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Душицо, ще поотраснеш, ще спре да те пере толкова яко хормона и ще проумееш, че си се държала направо абсурдно.
    Амм в какъв смисъл абсурдно?!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Амм в какъв смисъл абсурдно?!
    в смисъл, че харесваш някакъв пълен простак и все пак очевидно си падаш леко мазохист, за да му търпиш идиотщините тегли му една и се оглеждай за някой по-свестен
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Значи обижда те,бъзика те,а след това се прави обвързан с твоя приятелка,за да те дразни ?!

Това момче вътре в себе си има чувства към теб,но прекалено голямото му его не му позволява да ги покаже явно

Остави го и не се занимавай с него.Пропиляваш много време за хора,които не го заслужават.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Оф,спокойно..само на 14 си..Какво ти пука за мнението на другите -.- ?
    Остави го тоя като се държи тъпо.
    Пропиляла си 3 години напразно за човек,който не си заслужава.
    А относно това,че никой не те харесвал..Еми,за всеки влак си има пътници.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Значи обижда те,бъзика те,а след това се прави обвързан с твоя приятелка,за да те дразни ?!

Това момче вътре в себе си има чувства към теб,но прекалено голямото му его не му позволява да ги покаже явно

Остави го и не се занимавай с него.Пропиляваш много време за хора,които не го заслужават.
    Аз не мисля изобщо , че има някви чувства към мен обаче наистина е много надут Макар че съм го засичала да седи и да ни гледа ..смис едва ли мен ,но гледа към нашата компания..

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    нищо не е пропиляла тя не знае къде се намира :Д Безсмислено е да и давате съвети само това ще кажа но не мисля да се обяснявам просто се замислете

Грозното и непопулярно момиче в училище ,на което всички са се подигравали, ще се превърне в жената , за която ще си продадеш душата, за само една нощ с нея... ето ви малко Мърфи ;дд пиша по памет и не съм сигурен дали е точно така, но все пак се надявам да си ме разбрала ;рр ;дд
    What are dreams for, if not to make them real....

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    a така

Цитирай Първоначално написано от Lucifer17
    Грозното и непопулярно момиче в училище ,на което всички са се подигравали, ще се превърне в жената , за която ще си продадеш душата, за само една нощ с нея... ето ви малко Мърфи ;дд пиша по памет и не съм сигурен дали е точно така, но все пак се надявам да си ме разбрала ;рр ;дд
    Да разбрах..

Просто спри да мислиш за него. Спри да се занимаваш. Тегли му една и продължавай напред. Просто не си заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си