.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Предлагане..

Здравейте!
    Ето че след няколко дни ще дойде момента който го чакам от много месеца вече. Дойде време да предложа на моето момиче. Искам да е нещо специално, нещо сладурско което никога да не се забрави. Тя е някакси специална, не е като другите момичета още първия път когато я видяхх и разбрах че е различна.. означава много за мен и наистина искам да стане всичко като хората. Какви идеи имате и какво точно може да направя..?

Какво ще й предлагаш? Наркотици?

пич 1во на колко си ??
    2ро отидете някаде сами и и го кажи по най - милия начин например...
    Още първият ден като те видях , разбрах че си различен и т.н да е нещо готино а не директно ... Аре да тръгнем . Нещо такова

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не знам дали на теб ще ти хареса но с бившия ми беше запомнящ се момент.. нищо,че сега съм го забравила напълно ;д

Заведе ме в един парк по привечер и както си вървяхме, ме спря,погледна ме и започна да ме гали по косата,лицето,след което се усещаше вече,че ще има целувка.. Та наведе се към мен,целуна ме и ми каза "Ти си моето момиче" Беше много сладурско Повярвай ми ако направиш нещо подобно ще и хареса

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Какво ще й предлагаш? Наркотици?
    Ако става въпрос за брак а дори и да не е за брак щом е толкова специална и прочие не трябва да питаш нас как да и предложиш... ти си реши сам

На колко си? Щото на по-голямо момиче, ако му кажеш "Искаш ли да сме гаджета?" ще ти се изсмее в лицето. Отидете някъде заедно и в един момент я погледни в очите и после я целуни. Няма нужда от предварителни подготовки и клиширани въпроси.

Голям фен
    Бъди мил ! И бъди себе си . Послушай сърцето !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Поне да беше уточнил какво ще и предлагаш,можеше и да ти кажеме нещо.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Та.. да, за какво предлагане става въпрос?

anonymous708973
    Guest
    Брак?

Все пак чака няколко месеца.

Да тръгнем просто..
    На 15 съм тя също.

Супер фен Аватара на leadyflame
    До сега имали ли сте някакви физически контакти, като целувки, прегръдки.. няма смисъл да питам за друго?

Голям фен Аватара на naksdy
    Само на мен ли ми се вижда детински въпроси от сорта "Искаш ли да тръгнем" или "Айде да сме гаджета"? Толкова ли е трудно примерно да я изведеш някъде на кино например, като се срещнете и подари нещо плюшено (мече, зайче...),някаква розичка и нещо подобно. След киното може като я изпращаш да я целунеш...Не смятам че е толкова зле че да не схване намека...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Излезте някъде, по някое време (гледай или да е на по-спокойно място, или да е нещо, за което друг не би се сетил и така да придадеш уникалност на събитието) и кажи нещо мило. След това я целуни и и кажи каквото си мислел да и кажеш.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на elysunny
    ако ще и предлагаш да я удариш с лопата, просто вземи лопатата и я "прасни" по главата

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Просто я целуни..кви са тея детски работи.Щото ак й "предложиш",силно вероятно е да си останеш само с чакането.

Разбира се че имаме физически контакти.. От доста време сме заедно какво ли не сме преживяли, та ние дори говорехме и как ще го направим.. Попитах ви, защото и на мен ми се стува малко детско "Искаш ли да тръгнем" или нещо такова.. А ако пък я целуна може би ще го приеме просто като целувка.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Хвани я за задника и ако почне да се обяснява и тегли два шамара - готов си.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Хаха мн. добро

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Еми, разходете се някъде и просто я гушни и й кажи "Обичам те", или "Ти си всичко за мен".Повярвай ми ще й хареса !!! Успех !!! :P :P
    I hate cold-blooded people !!!

Цитирай Първоначално написано от shmingel
    Разбира се че имаме физически контакти.. От доста време сме заедно какво ли не сме преживяли, та ние дори говорехме и как ще го направим.. Попитах ви, защото и на мен ми се стува малко детско "Искаш ли да тръгнем" или нещо такова.. А ако пък я целуна може би ще го приеме просто като целувка.
    Е какво повече искаш? И за секс щом сте говорили Предложи и обвързване във фейсбук.. от това по- официално няма

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Oщe ли сте с предложенията бе :Д хах
    aha

Град
    Велико Търново
    Кажи й това дето го написа тука и айдеее....
    Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Просто излезте и я целуни,не говори много,за да не стане някой гаф с думите.С времето нещата се получават

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Хаха мн. добро

П.п. Ако и това нестане, кажи й че ще ти струва точно 1.20 от оръжейния магазин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си