- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- к'во му става :?
Ей тука едно момче преди редовно си идваше в нас да се "видим" ... толкова и се гледахме,наблягахме на друго ама на т'ва ми е мисълта . Преди всичко си беше 6 , сам се сещаще и идваше , сега тия дни нещо ми се дърпа и не мога да разбера защо .... никога не ми се беше налагало аз да го викам и да се бутам,ама ето че и това стана. Та въпроса ... Защо не иска да се чукаме вече по дяволите ?
Момент да си извадя кристалната топка...
Ми, разпорил ти е путката и вече не си интересна. Сигурно си търси по-стегнато пиче.
Едва ли, но сигурно вече не си му интересна..
Вие гаджета ли сте? Или само така си те ч*ка?
Може да си е харесал момиче..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не сме гаджета , нито той ме възприема така,нито аз него просто сексПървоначално написано от sladkish_14
![]()
ако си беше харесал момиче може би щях да знам , най-вероятно наистина съм му омръзнала , ама проблема е ,че той не ми е ... ;d![]()
Знаеш ли защо ? Защото на никой не му е интересно да прави секс, или както ти се изрази да се чука с един и също човек всеки ден или толкова често, ако не се обичат естествено. Така, че сама разбираш, дори и да не си го признаваш - за него си бройка и нищо повече. Идвал е, ама вече не му се идва защото си е намерил друга бройка или истинско момиче
.
Защото си елементарна и си му писнала, очаквано нещо. хаха чак му се и буташ, още по зле![]()
мисля,че не ме разбрахте ... мене не ме бърка по никакъв начин,че съм му поредната бройка , не ме бърка също,че чука други ... просто е супер забавно с него и още от самото начало сме наясно ,че тва е просто секс ... тука изобщо не става въпрос,че имам някакви чувства към негоИ истинско момиче не си е намерил , защото го познавам много добре.Опитах да съм с него още преди две години , а той ясно ми изясни ,че иска секс без обвързване ,защото ще си хванел приятелка едва когато имал апаратамент,кола и средства,за да я издържа.Тогава аз си намерих истинско момче,но след като приключих с него , разбрах,че такъв тип връзка не ме устройва. Т'ва е цялата работа .
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
^Да тамън се чудех вече къде се е дянала![]()
Никой ли не осъзнава,че тази тема е пълна измислица?На някой му се иска това да се е случило ама не е.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
омръзнала си му,намерил си е приятелка,пада си по друга ..причини бол
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Me4encety
Не бе... споко.... ей я в мен е![]()
![]()
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Ами мила "ем не си му интересна , ем не се справяш.." Пък и ние от време на време имаме лоши дни когато не ни се.. чак толкова!!
I Love YOU baby![]()
![]()
омръзнало му е да те чука (и без това е било само секс, без чувства, нормално..)
Мдам.. В смисъл, че ти го изтощаваш от секс и той после не може да чука друга и става една моногамия..А кой би се отдал на моногамията, ако не обича човекът с който ще я упражнява?
Вярно че пyтката не е като съединителя - не се износва, ама и тя се амортизира с времето.... Разшлякал те е и чукането ви е много монотонно... на човек му омръзва едно и също!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Омръзнала си му и ти и секса с теб. Ако ти е само за единият секс хващай следващият ебач.