- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя
Значи на 14 години съм момичето което харесвам е на 13 и през лятото седи при баба си. Вечери излизаме тя аз и още приятели, и тя ми хвърля едни такива "срамежливи" погледи , настъпя ме под масата ,абе може да се каже че ми се натиска. А аз понеже сам малко как да кажа "циркаджия" може би и знам как да я накарам да се чувства добре "мръсни шеги" това онова за да я накарам да се забавлява. Та питам какво да правя натам как да кажа какво изпитвам към нея или кажете някакви номера ,за да разбере че я харесвам и после да и го кажа
помисли, какво би направил, ако няма такива форуми![]()
Една точка да беше сложил ли..или пък главна буква![]()
Брях,брях
Точки запетайки няма обаче главните букви са още на втората думичка...Първоначално написано от Zarity
I'm beautiful in my way....
Първоначално написано от mediumpimpin
Направи така ,че да излезете само двамата . И тогава и кажи какво чувстваш . По реакцията ще разбереш дали и тя изпитва същото , ако е положителна и предложи и Успех . Ако не , продължи напред.
Пуска ти срамежливи погледи и те настъпва под масата.. викаш натиска ти се..![]()
![]()
Направо иска да скочи в леглото с тебе..
Боже боже![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не му разбивай надеждите за леглото на човека..Първоначално написано от cookie_master
А аз си мислех, че на 14 вече са научили половината Камасутра
![]()
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
На 13 не вярвам да се чувства комфортно да й горовиш за хуйове и путки.
Ако си обърнеш поведението и от циркаджия, както сам се нарече станеш мило и добро момче КЪМ НЕЯ ще и покажеш, че те е впечатлила с поедение и ум и ако нейното отношение е такова ще стане ясно, че те харесва.
Може просто да ти се натиска, защото и се забива с някого. Ако просто отвърнеш на действията и, само ще и покажеш, че си заинтересован от нея. Кажи и направо, че си сериозен, и карай по течението.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Те са на 13 и 14 за какво сериозно отношение му говориш?Просто няма такова животно като е било дете на 13-14 да не е правило циркаджийски истории за да впечатли момичето и е факт че се впечатляват особено от такива работи, но все пак да си има граница да не е прекалено детинскоПървоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
Мечта за всяко момичеПървоначално написано от miro98
Казвай направо.. ти като и предложиш ще разбере, няма нужда да и намекваш
Щом ти се и "натиска"
![]()
Продължавай ! Циркаджийството е добро и доходоносно поприще, а и както се вижда - мациките го дигват. Какво повече ти трябва да знаеш, та питаш невежите тук.
П.П. Не Знам Са Две Думи !!! Моля, научете го! Ще плащам на всеки, който го каже правилно, защото просто ми бърка в мозъка.
Първоначално написано от LambOfGod
Един от единствените смислени коментари,които съм виждал от теб.Предполагам за всичко си има първи път.
Абе ей mi6o98 нали си на 14..
Не би ли трябвало сега да си на 13, апък 2012 да си на 14 бе.. о.О
Как така се случи..![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
[b]Вие тъпи ли сте ? Вижте miro98 [98] 98 набор сега са 6 за 7 клас и най-много и той да е на 13. Може би нарочно дава зор на годините за да не му се смеем, ма нема нищо смешно бе, човек
Ма той както написа сигурно е за Цирк Балкански![]()