.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво представлява ноктопластиката и вреди ли на ноктите

Искам да си направя ноктопластика,но имам само бегла представа какво представялва.Ако някой може да обясни ще съм мн благодарна.Още искам да питам дали вреди на ноктите , защото изчетох мн теми относно ноктопластиката и ми остана впечатление че всеки отговаря различно ,но повечето казват,че ноктите им стават доста по-чупливи след ноктопластика , а от моите по чупливи няма накаде и значи направо ще почнат да падат . И последно дали можете да ми кажете някои добър салон в Стара Загора.

anonymous708973
    Guest
    Много е вредно и не е евтино.

Сложи си гел.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Аз нямам проблеми с ноктопластиката, ноктите ми не са се влошили.
    Представлява слагане на удължители (не е задължително) и покриване на ноктите с гел, който се пече на UV лампа.
    И аз така. Много съм доволна даже. И от моите по-чупливи нямаше и ми беше все едно какво ще им стане. Като я махнах бяха екстра, сега от година си имам мои

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    При ноктопластиката е това, че докато си с нея имаш красиви нокти, но махнеш ли я ноктите са много зле. Това е защото за да се хване гелът, се пили горния слой на нокътя и се разваля структурата му. Честно казано не ти го препоръчвам. По-добре се грижи на твоите нокти правилно и няма да имаш проблеми.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    с парите ,който ще дадеш за ноктопластика можеш да си вземеш заздравител и ноктите ти ще станат перфектни
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако ще си удължаваш ноктите го направи с гел!
    Ноктопластиката уврежда ноктите!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    гел-а се чупи лесно
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    до предишната поправка бях с гел и нямах оплаквания, ще се прецака, ако ноктите си са постоянно в устата ти и го чоплиш иначе не мърда
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    гел-а се чупи лесно
    Издържах 2 месеца с гел, че и повече, без никаква подръжка и нищо не ми се е чупило. Но го махнах на скоро и ноктите ми бяха в отвратително състояние, но нормално. До 1 месец се възстановяват. Та ноктопластиката е тази, която се чупи и отлепя доста по-бързо и лесно и уврежда повече ноктите, а е на приблизителна цена, няма смисъл. Ако си решила - гел. Но трябва подръжка през един месец.

Мен не ми изтъняваха плочката. Полиране, обезмаслител , удължител, гел и така. Ходих известно време на поддръжка и не мръдна. Не съм много горда от факта, ама си я свалих и сама като бях решила да я махам и ноктите бяха много израстнали... Та отдолу расли без да ги чопля се подадоха моите си нокти и бяха по-хубави от преди

Град
    Варна/Русе
    Именно това полиране, което му казвате представлява точно това. Пилата е по-груба, за да се закрепи гелът. А полиране в пълния смисъл на думата е заглаждане на нокътя.

И между другото разликата между гел и ноктопластика е в това, че при ноктопластиката се използват удължители, но и при двете има UV гел.

Най-безвредна се води дипинг ноктопластиката.

Както и да е, аз съм против всякакъв вид ноктопластика. Не си заслужава, по-добре си поддържай правилно ноктите. Авторке, спомена, че ноктите ти са чупливи, пиеш ли достатъчно вода?

ами пия много малко вода повече се тъпча с кафе и кола по пия по 500милилитра вода на ден максимум

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    По- добре си пусни естествен маникюр, чувала съм,че ноктопластиката преебава малко или много ноктите.

Град
    Варна/Русе
    miminko, виждала съм как се прави ноктопластика с гел и съм молила маникюристката да ми обяснява, затова си позволявам да споря. Но както и да е, ти си една от хората, които уважавам безкрайно много в този форум. Нека авторката си реши сама, аз изказах мнение вече.

Повече от фен
    Няма такова нещо като безвредна ноктопластика, но различните видове вредят различно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    miminko, виждала съм как се прави ноктопластика с гел и съм молила маникюристката да ми обяснява, затова си позволявам да споря. Но както и да е, ти си една от хората, които уважавам безкрайно много в този форум. Нека авторката си реши сама, аз изказах мнение вече.
    Ти не искаше да си отваряш собствен салон? Бях останала с впечатлението, че самата ти си маникюристка.
    Аз като си правих ноктопластиката, също ми пилиха нокътя отгоре, обаче като я махнах, нямаше видими щети (освен остатъчно лепило и гел, защото си я махнах сама :ДД).

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    първо бях с ноктопластика,но след като пораснаха моите нокти от доста време съм с гел върху моите собствени и нямам абсолютно никакви оплаквания

Някой би ли препоръчал салон за ноктопластика в Стара Загора

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ти не искаше да си отваряш собствен салон? Бях останала с впечатлението, че самата ти си маникюристка.
    Аз като си правих ноктопластиката, също ми пилиха нокътя отгоре, обаче като я махнах, нямаше видими щети (освен остатъчно лепило и гел, защото си я махнах сама :ДД).
    Да, същата съм
    Искам да бъда маникюристка, изкарах курс, но ноктопластика нямам намерение да правя. Дори да си отпращам клиентките за моя сметка, няма да го правя, познавам и други маникюритски, които са по същия начин.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Да, същата съм
    Искам да бъда маникюристка, изкарах курс, но ноктопластика нямам намерение да правя. Дори да си отпращам клиентките за моя сметка, няма да го правя, познавам и други маникюритски, които са по същия начин.
    Браво на теб! Моята маникюристка същото ми каза . Явно който е наясно е против ноктопластиката.

Град
    най - доbре сама
    НОКТОПЛАСТИКА ? .. С парите който ще дадеш за нея, може да отидеш при някой добър маникюрист да ти оправи твоите, да си поръчаш от там някое гелче или сега до колкото знам има и кремове, и след това да посещаваш известно време маникюристката .. Една моя приятелка си беше направила 'ноктопластика' хаха и след това какво, ноктите много я боляха и придобиха по особен цвят а даде много пари попринцип преди не много години качеството на ноктопластиката беше добро, и евтино а сега .. не ми се мисли твой си е избора но аз ти давам съвет защото моята приятелка преди така наречената ноктопластика си имаше нокти и то хубави, а сега много се чупят и другото което е че зависи къде ще отидеш да ти ги направят..
    никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..
    не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
    И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си