.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    anonymous708973
    Guest

Re: Как ще реагирате,ако....:D

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ..както си разглеждате най-спокойно форума за Любов..или Секс и видите тема,пусната от друго момиче/момче,в което описва вашата половинка,пита как да ви раздели,как да се запознае с него или пък разказва надълго и нашироко как са се сваляли ? Nice,a?
    Ама и такива неща се случват.
    Хъм, хъм.
    Бих измислила начин да покажа на авторката с какво момиче е моят и че щом той е с мен в този момент, едва ли някоя си там има какво повече да му предложи. Ако обаче са се сваляли... първоначално нищо няма да кажа, ще разбера дали наистина е така. Възможно е да пиша анонимно на авторката и да я питам откъде се познават, като я забаламосам с някви тъпотии от сорта на "Я, това е братовчедът на една приятелка бла-бла-бла". Ако установя, че са се сваляли, гадно и нагло ще го завра в лицето на моя. От него зависи дали връзката ще продължи.

Бисквитке, какво се е случило? Ако има начин да помогна...?

Съгласна съм с Мармаладка. Искрено завиждам на хората със железни нерви, моите толкова често се опъват, че сигурно вече са еластични

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Хих,миличка, нищо не е станало,спокс.То ако стане до сега целия форум щеше да разбере
    Реших да питам просто,защото доста често срещам познати истории и понякога следя темата по цял ден,докато се уверя,че не става въпрос за мен ( е не точно същите случаи де ;д )

Аз не знам какво бих направила.Ако съм сигурна в чувствата на предполагаемото ми гадже ;д ще му покажа темата,а ако не съм...хм...ще стана мнооооооооого наблюдателна

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    За да съм сигурна напълно, че е моята половинка най-вероятно ще трябва да пусне снимка
    Иначе как бих реагирала... ами няма да ми стане приятно определено. Ще се издразня, но едва ли ще предприема нещо. Просто ще си имам едно на ум, ще го предупредя и него и ще гледаме да не се връзваме на разни интриги
    +1 и аз бих постъпила така

Момичето трябва да е споделило доста подробности, че да разбера, че става на въпрос за моето гадже. Примерно снимка или име и фамилия. Иначе не виждам как може да се разбере, защото не са една или две двойките от Кърджали (примерно), които са заедно от 3 години (примерно).
    Нямам идея как бих реагирала, шансът да се случи е 1 на 300 милиарда.

Голям фен Аватара на dami666
    Ох,ако са се сваляли има някакви подробности за натискане и секс..дотам са и двамата.
    Believe in yourself.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    като се замисля, май няма как да стане
    NOH8

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ако наистина съм сигурна, че говори за мойто момче..
    Такъв бой бих и метнала на тая, че майкооо..

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си