- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате,ако....:D
..както си разглеждате най-спокойно форума за Любов..или Секс и видите тема,пусната от друго момиче/момче,в което описва вашата половинка,пита как да ви раздели,как да се запознае с него или пък разказва надълго и нашироко как са се сваляли ? Nice,a?
Ама и такива неща се случват.
![]()
Ще му намеря адреса.
Ще я причакам зад блока с 2 мартинита да си поклюкарим колко е готин.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За да съм сигурна напълно, че е моята половинка най-вероятно ще трябва да пусне снимка![]()
Иначе как бих реагирала... ами няма да ми стане приятно определено. Ще се издразня, но едва ли ще предприема нещо. Просто ще си имам едно на ум, ще го предупредя и него и ще гледаме да не се връзваме на разни интриги![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Една лопата и една китка!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
^^ малко вика.![]()
Ако се е случило това последното - ще го въртя на шиш няколко дни с подвеждащи въпроси и дискретен разпит, все по някое време ще се издъни, аз по принцип с глупави мъже се занимавам.После ще му счупя главата. Или толкова дълго време ще му натяквам, че ще поиска да съм му я счупила. А съществува и вариант да реагирам хладнокръвно и да го пратя по живо, по здраво без много сцени, ама той е малко вероятен, особено сега, когато е лято и кръвта ми ври и кипи.
Ако нищо не се е случвало, т.е въпросната девойка само си развива някакви измислени сценарии и се опитва да плете интриги - няма да реагирам по някакъв особен начин, най-вероятно ще покажа темата на някоя приятелка, за да й се посмеем дружно.![]()
бих поразпитал гаджето
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Ще се включа в темата, без да издавам самоличността си. И след това ще има изненада, за някои приятна, за други не толкова.
В края неканения пичага ще го пратя да си пие сам биричката някъде.
Туй в случай че мойта девойка е била кротка и си е знаела мярката. Във всеки друг случай мисля че и тя ще го последва.
Ако писаниците са истина де. Ако ли не - спираме още на първа точка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле е тва е гадно, мн гадно. Е ще се притесня мн ясно че има човек дето иска да ни раздели че чак иска идеи ...Ще говоря с нея да се разберем, ще й кажа да не си прави такива планове
![]()
Ще му покажа темата и ще измислим нещо двамата да я преебем.
Ще премисля нещата, ще се включа в темата докато се убедя, че е истина, после ще питам и половинката ми какво се случва и накрая от всичко взето заедно ще реша какво да направя, но при всички положения някой ще си го отнесе ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно такаПървоначално написано от Goddess
![]()
Не бих рискувала толкова... не се знае той какви чувства има към мен и какво мисли за неяПървоначално написано от Goddess
Ако е било взаимно свалянето, по главите и на 2мата лопататаПървоначално написано от elysunny
ти да не си гаджето на оня шадол ли къв беше дето ги защитаваше невинните кypвиСрещнали се във тийнпроблем,сега тя разбрала че кръшка в скайпа и сигурно ще скъсат в някой лично съобщение
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Мисля си, че яко ме бъркаш с някоя друга.Първоначално написано от xinfamous
![]()
Нито си спомням някъде да съм защитавала кви да е к*рви, нито с ъм... шадол (лол) ходим по скайп.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ще изфабрикувам дълъг и сложен план да му отмъстя по най-бруталния начин,плана ще се провали,ще го пребия с метла и ще постна резултата у форумо.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Тогава го духат и двамата. Какъв риск ? - ако нещо не е както трябва, поне ще го разбера и няма да си губя повече времето.Първоначално написано от liliii
Какво мога да направя?
Него много момичета го харесват и му се лепят, както и доста от тях са си опитвали късмета. Аз ако на всяка обръщах внимание, да съм с психични отклонения до сега. Оставям го той да си се оправя както знае.
И спря да се върти за миг земята..
В началото ще се разбеснея /вътрешно/. Малко след това ще се успокоя, ще го питам като човек и ще се надявам на наистина уверяващо обяснение за всичко. Но това със сигурност няма да е причина да се разделим!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥