Привет на всички от мене първо. Въпросът е следния,вярно ли е че когато момичето расте и химена заздравява ли как да го кажа несе къса лесно ? Бладогаря моля , без тъпи коментари или базици
По принцип знам,че ако не се прави секс от порядъка на 8-9 месеца,малко се стеснява.
Това е.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
True that..Първоначално написано от HapkoMaH
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
имах друго в предвид, примерно момичето е още девствено и е на възраст 16-17 и ако него направи примерно скоро не става ли по твърд ли незнам ..
Ти ако възбудиш момичето,ще се омекоти и така е по-лесно.Първоначално написано от HapkoMaH
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не мисля,че темата е изчерпана
Да, ако до 20 години е още девствена ще трябва с чук да го разбиваш.
И спря да се върти за миг земята..
мноу си кух/а !Първоначално написано от xoxi
Абе забиваш точилката два-три пъти в мечата хралупа и си готов.Тоя химен на мусака ще стане.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
И 50 годишна девственица да е пак ще е същото. За Химена говорим.
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Засегна ме.Първоначално написано от HapkoMaH
![]()
И спря да се върти за миг земята..
След като се скъса или и да не е скъсан, след определен период ?Първоначално написано от leadyflame
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Ама от онези електричните дет по филмите ги дават ,че къртят улиците с тях...Първоначално написано от xoxi
ТАК-ТАКА-ТАКА-ТАК...оп отворихме дупкатаааааа![]()
![]()
Брат колкото и да се молиш кой знае колко твърда няма да стане...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не бъде отстранен в определен период той губи еластичноста си изсъхва и се отстранява сам.Първоначално написано от norain
Ааа сега вече съм наясно с товаПървоначално написано от leadyflame
![]()
EPIC а ако наистина го мислиш.......................Първоначално написано от leadyflame
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Хаха,разпадал се бил..Може да го скъсаш по някакъв друг начин,без да искаш,с шпагат или нещо..но не мисля ,че му се променя еластичността с времето.
Believe in yourself.
На цялото тяло се променя еластичността с времето,но химена не се разпада или изсъхва...ох т'ва само да го пиша се чувствам руса...Хименът дори не се разкъсва напълно до раждането...Не знам от къде си взима информацията това момиче.Първоначално написано от dami666
Е*и се бързо,че ще вземе да ти се разпадне хименът!!
Ем 1-во: използвай речник, когато пишеш във публичен сайт, най-малкото за да не се излагаш
2-ро: Изразявай се по ясно
3-то: Да стеснява се затова не я оставай да бяга за дълго![]()