- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Платена публика
Тези дни бях от платената публика на x factor и обмислям след като свършат кастингите да бъда от публиката на някое друго предаване. Някакви идей в кое предаване мога да отида като платена публика?
По принцип знам че публиката на сутрешните блокове по телевизиите са платени, даже съм забелязвала едни и същи хора дремещи в 7-8 сутринта в няколко поредни дни...![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Кви пари дават?
Audio ergo sum
Едно момиче ходеше като платена публика на X Factor... 30лв на ден им даваха,ама ги държаха 13 часа!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не е честно, защо само в София има такива работи. На мен в малкото тъпо забутано Хасково да ми дадат 30 лева за 13 часа каквото ми кажат, това ще правя.
Недей, че ако знаеш това как прозвуча...Първоначално написано от Bella5
За "каквото ти кажат" може да искаш повече пари
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
в софия е 10 лв.. и сандвичи смисъл стоиш цял ден ама ядеш и после си зимаш парите... и аз искам да отида в други предавания ..може и в сделка или не ама незнам дали разрешават под 18![]()
вие ми разбихте представите за животане мога да повярвам че тия са били платени.. остана само и на шоуто на слави да са платени и на господари на ефира и край
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Е на фактора не са само платени..
Слави беше казвал веднъж, че той е едно от малкото предавания в което публиката си плаща да гледа,а не им плаща той. За господарите вече не знам.Първоначално написано от maksimal
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
не дават 13 , дават 10 даже бих казала ,че не си заслужава , да яко е .. ама те карат 9 часа да седиш на няква пейка без да мърдаш и да говориш , а останалите 4 прекарваш прав в най-голямата жега ..Първоначално написано от Bella5
![]()
![]()
е платени са шот бяха кастинги .. са като почнее предаването сигурно няма да са платени .. даже ние ще си плащаме ,че да гледамеПървоначално написано от maksimal
![]()
10 лева със сигурност не е може да е толкова ако сте си тръгнало по рано и са ви кръцнали надницатаи не всички са платена публика има6е около 40 човека обикновена и 300 платена
или "организирана" както човека с високоговорителя постоянно казваше. И аз щях да съм от платената публика, но не знаех тогава сега се надявам че когато почнат концертите ще има пак платена публика и тогава вече ще се запиша
![]()
ами те ни казаха на нас , че пак ще има публика ,но ще са много малко , защото вече ще има вип гости с покани .. обаче не знам дали ще ни плащат ощеПървоначално написано от Teodor96
Искам да питам, как може да отидем като обикновенна публика. Как да си запазим места или въобще какво трябва да направим за да гледаме някой концерт. Моля отговорете ми скоро, защото е спешноБлагодаря предварително.
за x factor ли ?Първоначално написано от OverTheRainbow
Хора,как се уреждате на тая работа с платената публика?Все гледам за нещо такова,ама нищо не изкача :/
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
то принципно не всички предавания имат.. сега май чух за "аз обичам България"Първоначално написано от brutaLxxbunny
E,да де..но как става процедурата?С някакви фирми ли се свързвате или..?Първоначално написано от musS
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
не, просто трябва да разбереш къде го снимат.. и отиваш и се записваш, може да не влезеш веднага а следващия път, зависи .. примерно едни приятели ходиха на x factor 1ия ден , обаче се записаха за втория шот май 8 и 30 трябваше да си там, те бяха отишли по-късноПървоначално написано от brutaLxxbunny
хаха приятел ще те разочаровам - и господарите плащат за публиката сиПървоначално написано от maksimal
потърси SmartCast във гугъл.