- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО!!!!!!!!!!!!!
Искам да ви попитам дали е възможно да се забременее 1 ден преди да ти дойде като се има предвид ,че на следващия ден наистина ми дойде.Моля за бърз отговор , защото не знам дали да си купувам хапче!!
Да си чувала за презерватив?
![]()
Мамка му 20 стотинки толкова ли ви се свидят?!![]()
Don't say goodbye.
Rikity - my sister
Е щом ти е дошло, според теб дали си бременна ?
Винаги има шанс , дори и минимален,ако не се ползва презерватив! Принципно не би трябвало да имаш проблем при положение ,че си била пред цикъл. Плодовитите дни принципно са 5 2 дни преди овулацията самата овулация и 2 дни след нея!
Но щом ти е дошло,ко се притесняваш?!
maDamn
Презервативът се скъса , а се притеснявам ,защото каазват,че винаги има възможност и сега не знам какво да правя.
Как ви се късат презервативите бе![]()
![]()
А по темата-всичко може![]()
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Не си, пий студена вода да се успокоиш. Следващият пътПървоначално написано от babykotence
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Да е6а децата ... кога ще се научите да вадите пишката навън преди свършване... с кондом или без се тая ... като искаш да свърши в теб отваряш устенцата широко и да ти пълни гръцмула!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Естествено че може бе,идиотко.Бегай сега при тате за пари за ескапел и като ти се оправи лицето от неминуемия пердах да знаеш да нахлузваш торба на глава на змията за в бъдеще.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не си бременна.
Вземи се образовай малко, после прави секс![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Плодовития ден е само 1...просто не всеки може да знае кога точно е в овулация и за това се взимат 2 дни преди и 2 дни след предполагаемата такава !Първоначално написано от granger
Щом ти е дошло ( и течението е нормално , но по оскъдно или бледо ) значи не си бременна! И се научете, че като се слага кондома в него не трябва да остава въздух! И недейте ползва тея от 20 стотинки ... Пък после що се били късали ...
ем ти е дошло, ем умуваш дали си бременна, как става тва![]()
Всъщност има шанс,защото има 2 яйчника,което позволява да го има редкия случай,в който си в цикъл и въпреки това в теб има зряла яйцеклетка...от 2рия яйчник."Вземи се образовай малко"?Look who's talkin'...Първоначално написано от MojoJojo88
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Oх, ма все едно ме цитира. Това го казах и в друга тема.Първоначално написано от krokkrok
Има шанс, който по принцип е минимален и шанса е овулацията й да е по време на цикъл...
Къде написах-НЯМА ШАНС? Просто съм абсолютно сигурна, че не е бременна.
браво много я успокойПървоначално написано от naksdy
![]()
![]()
![]()
Глупости на търкалета.Първоначално написано от DragonLady
Само дето 2рия е доста недоразвит още и е доооста далеч от периода на овулация. Ай стига глупости. Нищо ти няма. И се научите със или без ПРЕЗЕРВАТИВ никога не тряя се свършва в момичето. Освен , ако искаш да прайш деца.Първоначално написано от krokkrok
Глупаво поколение :@.
Не си признават глупоста която прават като не използват презервативиПървоначално написано от SuckIt
Охх, не знам вече.![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от WhiteOneBG
За MojoJojo88 не съм ти разбрала коментара явно,и да,най-вероятно не е бременна,ама кога ще се научат да се пазят ако не искат деца?!![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Еми явно се пазят, след като са ползвали презерватив. Но явно не са се научили да го слагат правилно, след като се е скъсал.