Здравейте.... ^^
Абе искам да ви питам какво мислите вие, по скоро момчетата - дали се дразни защото ме харесва или просто го дразня?!
Едно момче, колкото мене за жалост от моя клас. В края на годината много се сближихме. Някой си мислеха,че се харесваме но нямаше нищо такова поне от моя страна. Много си помагахме, както той на мене така и аз на него. Сега ваканцията се скарахме, не си писахме 1 месец и се оправихме( малко си пада фурнаджийска лопата) . Така де запозна ме с 3-ма негови приятели, от който единия почна да ме зарибява. И от нищото те се скараха. Той почна да го нарежда пред мене а когато му казах да спре той ми каза " знам, че си на негова страна" Скарахме се отново почна да ме обижда,и ми каза " на 15 не искам да те виждам" а аз нищо не му бях направила. Не съм го обиждала, не мисля че сам казала нещо което да го засегне. Сега ми званят през 2 3 дена вечерта да се закачат. И ето сега приятеля му ми каза,че мисли,че ме харесва и ме ревнува от него. Обиждаше ме затова че не съм била "българка" което много ме обиди и този път няма да оправи нещата с едно "извинявай". Извинявам се,че е толкова дълго... просто как да постъпя ... определено не се чувствам виновна, нищо не съм му направила но как да го погледна в очите,как да се държа с него, вобще нямам и напредстава какво да правя. Извинявам се, че стана толкова дълго, просто не искам след 15 да почне да ме обижда, или да се държи грубо. Да не му обръщам внимание или отново да се опитам да поговорим ?! Макар,че и да се опитам няма да се получи нормален разговор. Мерси на всеки който си е направил труда да го прочете, и чакам вашите отговори.