- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас нормално ли е
Koлега,защо така грубо?И какво трололо те гони бре?Казах ти да си възпитаваш децата така че да не станат курви на 12 години.Ти четеш ли въобще?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Честно да ти кажа,имате късмет,че сте високи,иначе обществото нямаше да ви приеме по никакъв начин![]()
Хмм... Не, не е нормално. И не говоря за разликата от 3 години, а за факта, че е на 11.. Но честно казано вече май нищо не може да ме учуди
Та тя е дете..на 11 години в кой клас е ?! 4-5!? Пхах... На тея години аз лятото по цял ден се гонех по улиците с приятелки и вечер играехме на жоменка..
Ама било то - едно време..
![]()
Във вашия случай конкретно не е препоръчително. Защо? Защото не е нормално да смяташ,че височината е толкова определяща. Има значение в други ситуации,но не едва ли не тя да ти служи като причина да си с някого. Та, което и да си, 14-годишното момче или 11-годишното момиче се откажи,защото очевидно не си за гадже,особено пък такова,с което ще сте на съвсем различен акъл.Първоначално написано от elysunny
One day you're a muse. The next day you're old news.
На високо акъл не вирее, трябва да са 1,50 с дигнати ръце и на пръсти, иначе ще бъдат отхвърлени от обществото!![]()
Според мен не е нормално.
и супер, че и двамата са високи![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нормално е.
Нормално е да вдите и полов живот. Във всички дупки.
Децата също са нещо съвсем нормално.
...