- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете ми мнението си
ЗдравейтеИмам въпрос към вас. Притеснено ми е... Проблема е следния, нямам гадже, но когато изляза с момче, което ми харесва като човек, като компания и в същото време почва да ме приелича и сексуално. Аз обаче не искам да имам гадже, един вид си изградих стена, която не позволява да имам чувства, защото от връзки много страдах, имаше 2 момчета, с които съм била и мнного страдах по тях и вече не искам да страдам, някак си станах безчувствена. Момчетата са ми приятни като компания и естествено ме привличат сексуално. Но тук идва следното нещо, аз не искам да правя секс с тях, може да имам такива мисли признавам, но не искам да стигам чак до това. До едно готино момче усещам някаква сигурност, действа ми мн добре. Много обичам да се гуша и да ме гушат и чессто се случва да се гушвам в момче. Обаче то това си е че му се натискам и той почва да мисли, че искам да спя с него, че му се натискам и съм леко момиче. Аз даже не го крия като гушна момче и вървиме примерно , а да кажа аз живея в малък град демек с малко хора и всички се знаят един вид, та минаваме той ме изпраща примерно вечер, или в центъра и ме виждат познати, комшии и почна така да се говори че съм леко момиче и то от страни така изглежда а хората не знаят че аз не спя с тях. Дано да ме разбрахте. Въпроса ми е как изглежда всичко това от страни според вас?
![]()
![]()
![]()
Никак.Според мен си внушаваш, че си чаак толкова безчувствена и само си пречиш сама на себе си да си намериш сериозна връзка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
++1Първоначално написано от SisiStrange
Е какво,като прегръщаш момчета?Не е като всеки ден да те виждат да се натискаш с различни,нали?Ваобще да не ти пука за чуждото мнение.Разруши "стената" и си намери сериозна връзка.Така ти се решава и първия проблем т.е.всеки ден ще те виждат с един.
Оо, ама хич да не ти пука какво говорят другите, прави това, което ти харесва, а пък ще дойде мочмето, което ще поискаш за дълго, недей да бързаш да бягаш от една връзка.
а защо си трябва да си търсиш сериозна връзка, позабавлявай се с няколко и после реши какво ще правиш, след като знаеш какви са ти възможноститеПървоначално написано от fenkaaa
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Да да да и един шоколад завива станиола във мармот! Поне хвани се нае6и да не те е яд за приказките на хората!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Много се влияеш от чуждото мнение, а не е здравословно.
Не знам какво да ти кажаПървоначално написано от SisiStrange
Аз по принцип не съм безчувстен човек, даже мн се привързвам и направо се лепвам за хората и точно за това така се получава да не искам връзка . Може и да си внушавам ама нали ти казвам не искам връзка щото не искам после да ми е гадно и да страдам, прекалено мн страдах и не искам да го прежиявам пак това
![]()
![]()
![]()
Е лошото е че така малко се полуава....Първоначално написано от Me4encety
![]()
Някой път едната вечер се прибирам с едни , на другата вечер с друг
И аз така си викам да не ми пука ама все пак.. Е тая "стена" знаеш ли колко време я градих, няма да я разрушавам !!!!
Точно, аз не искам сериозна връзка
![]()
Епа извратена съм си не го отричамПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не мога да спра. Не знам как да ти го обясня... Не го правя само заради физическото усещане ами някак си ме успокоява и ми е мн хубаво, не мога да го обясня с думи точноНе мога да бъда дистанцирана, опитвала съм ама не се сдържам
![]()
![]()
Ами вече не ми пука толкова ама реших тук да ви питам вие какво мислите по въпросаПървоначално написано от Bella5
Ами дано да дойде и това момче дето ще ме накара да искам връзка
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Evterpa
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Викаш поне да е истина. Е не стигам чак до там....... за сега
Ще ви кажа ако се изцепа
![]()
![]()
Е да. Знам че не е здравословно амаПървоначално написано от Evterpa
Ще си карам така пък ще видиме какво ще стане
![]()
Така е в малките градове.. преди и аз имах такъв проблем, ама какво те интересуват другите... да мислят каквото си искат. Тези, които те познават знаят истината, за останалите не трябва да ти пука![]()
Така е, мерси за подкрепатаПървоначално написано от liliii
Казваш, че си имала същия проблем, и какво стана?
+1Първоначално написано от fenkaaa
Свикнах да не обръщам внимание на слуховете и клюкарите, които цял ден се чудят какви интриги да направят.. като видяха, че не са интересни спряха да говорят..просто изчакай малко и сами ще спратПървоначално написано от talche
![]()
Подвеждаш ги само с такива лигни. Помисли малко и за тях. (момчетата, дето те "гушат")![]()