.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Кажете ми мнението си

Здравейте Имам въпрос към вас. Притеснено ми е... Проблема е следния, нямам гадже, но когато изляза с момче, което ми харесва като човек, като компания и в същото време почва да ме приелича и сексуално. Аз обаче не искам да имам гадже, един вид си изградих стена, която не позволява да имам чувства, защото от връзки много страдах, имаше 2 момчета, с които съм била и мнного страдах по тях и вече не искам да страдам, някак си станах безчувствена. Момчетата са ми приятни като компания и естествено ме привличат сексуално. Но тук идва следното нещо, аз не искам да правя секс с тях, може да имам такива мисли признавам, но не искам да стигам чак до това. До едно готино момче усещам някаква сигурност, действа ми мн добре. Много обичам да се гуша и да ме гушат и чессто се случва да се гушвам в момче. Обаче то това си е че му се натискам и той почва да мисли, че искам да спя с него, че му се натискам и съм леко момиче. Аз даже не го крия като гушна момче и вървиме примерно , а да кажа аз живея в малък град демек с малко хора и всички се знаят един вид, та минаваме той ме изпраща примерно вечер, или в центъра и ме виждат познати, комшии и почна така да се говори че съм леко момиче и то от страни така изглежда а хората не знаят че аз не спя с тях. Дано да ме разбрахте. Въпроса ми е как изглежда всичко това от страни според вас?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Никак. Според мен си внушаваш, че си чаак толкова безчувствена и само си пречиш сама на себе си да си намериш сериозна връзка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Никак. Според мен си внушаваш, че си чаак толкова безчувствена и само си пречиш сама на себе си да си намериш сериозна връзка.
    ++1

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е какво,като прегръщаш момчета?Не е като всеки ден да те виждат да се натискаш с различни,нали?Ваобще да не ти пука за чуждото мнение.Разруши "стената" и си намери сериозна връзка.Така ти се решава и първия проблем т.е.всеки ден ще те виждат с един.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Просто си извратена Хаха, бъзикам се

Ами незнам,спри да правиш нещата,заради които се оплакваш,че хората си мислят глупости.. бъди малко по дистанцирана и така

Оо, ама хич да не ти пука какво говорят другите, прави това, което ти харесва, а пък ще дойде мочмето, което ще поискаш за дълго, недей да бързаш да бягаш от една връзка.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa

Ами незнам,спри да правиш нещата,заради които се оплакваш,че хората си мислят глупости.. бъди малко по дистанцирана и така
    а защо си трябва да си търсиш сериозна връзка, позабавлявай се с няколко и после реши какво ще правиш, след като знаеш какви са ти възможностите
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Да да да и един шоколад завива станиола във мармот! Поне хвани се нае6и да не те е яд за приказките на хората!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Да да да и един шоколад завива станиола във мармот! Поне хвани се нае6и да не те е яд за приказките на хората!
    Вече,като видя,че си коментирал нещо и преди да съм го прочела почвам да се смея.ВИнаги ръсиш простоий бе.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Много се влияеш от чуждото мнение, а не е здравословно.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не знам какво да ти кажа Аз по принцип не съм безчувстен човек, даже мн се привързвам и направо се лепвам за хората и точно за това така се получава да не искам връзка . Може и да си внушавам ама нали ти казвам не искам връзка щото не искам после да ми е гадно и да страдам, прекалено мн страдах и не искам да го прежиявам пак това

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Е какво,като прегръщаш момчета?Не е като всеки ден да те виждат да се натискаш с различни,нали?Ваобще да не ти пука за чуждото мнение.Разруши "стената" и си намери сериозна връзка.Така ти се решава и първия проблем т.е.всеки ден ще те виждат с един.
    Е лошото е че така малко се полуава.... Някой път едната вечер се прибирам с едни , на другата вечер с друг И аз така си викам да не ми пука ама все пак.. Е тая "стена" знаеш ли колко време я градих, няма да я разрушавам !!!! Точно, аз не искам сериозна връзка

Епа извратена съм си не го отричам

Е не мога да спра. Не знам как да ти го обясня... Не го правя само заради физическото усещане ами някак си ме успокоява и ми е мн хубаво, не мога да го обясня с думи точно Не мога да бъда дистанцирана, опитвала съм ама не се сдържам

Цитирай Първоначално написано от Bella5
    Оо, ама хич да не ти пука какво говорят другите, прави това, което ти харесва, а пък ще дойде мочмето, което ще поискаш за дълго, недей да бързаш да бягаш от една връзка.
    Ами вече не ми пука толкова ама реших тук да ви питам вие какво мислите по въпроса Ами дано да дойде и това момче дето ще ме накара да искам връзка

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    +1

Цитирай Първоначално написано от magita

а защо си трябва да си търсиш сериозна връзка, позабавлявай се с няколко и после реши какво ще правиш, след като знаеш какви са ти възможностите
    Е забавлявам се :P

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Викаш поне да е истина. Е не стигам чак до там....... за сега Ще ви кажа ако се изцепа

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Е да. Знам че не е здравословно ама Ще си карам така пък ще видиме какво ще стане

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Много си тъпа.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Много си тъпа.
    Мерси Мн си мила

Така е в малките градове.. преди и аз имах такъв проблем, ама какво те интересуват другите... да мислят каквото си искат. Тези, които те познават знаят истината, за останалите не трябва да ти пука

Цитирай Първоначално написано от liliii
    Така е в малките градове.. преди и аз имах такъв проблем, ама какво те интересуват другите... да мислят каквото си искат. Тези, които те познават знаят истината, за останалите не трябва да ти пука
    Така е, мерси за подкрепата Казваш, че си имала същия проблем, и какво стана?

Повече от фен

+1

Цитирай Първоначално написано от talche
    Цитирай Първоначално написано от liliii
    Така е, мерси за подкрепата Казваш, че си имала същия проблем, и какво стана?
    Свикнах да не обръщам внимание на слуховете и клюкарите, които цял ден се чудят какви интриги да направят.. като видяха, че не са интересни спряха да говорят..просто изчакай малко и сами ще спрат

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Подвеждаш ги само с такива лигни. Помисли малко и за тях. (момчетата, дето те "гушат")

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си